Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bu retinol bir süredir takibimde. şu an kullandığım bitsin almayı düşünüyorum.
revolution retinol serum almışım zamanın birinde. çekmecede buldum kullanma tarihi geçmesin diye açtım. sürünce yüzüne yağ sürmüş gibi shea yağı var içinde. sabah uyanıyorsun yumuşacık bir cilt ve ayna gibi. çıkmaya çalışan bir sivilce varsa aha dan falan iyi çalışıyor direk sönmeye başlıyor.
şöyle söyleyeyim aşko
10 yıl kullandığın serum 1 enjeksiyona eşdeğer
ve serum totalde daha pahalıya gelir
Anladim aşko ayy benim kafam karıştı zaten bir emin olamadim pdrn vardı bir de ikisi farklı şey miydi?Eski cilt bakımı görllüğünden uzaklaştım hayat dertlerinden ahhah.
İkisi farklı beybim sahalara döööönn
Ahah bir süre dönmeyeyim hazır stoklarım da var para biriktirme şov yapayım manifesttooo.
bu retinol bir süredir takibimde. şu an kullandığım bitsin almayı düşünüyorum.
revolution retinol serum almışım zamanın birinde. çekmecede buldum kullanma tarihi geçmesin diye açtım. sürünce yüzüne yağ sürmüş gibi shea yağı var içinde. sabah uyanıyorsun yumuşacık bir cilt ve ayna gibi. çıkmaya çalışan bir sivilce varsa aha dan falan iyi çalışıyor direk sönmeye başlıyor.
kuru ciltli olanlar daha çok sever.
Benim de takibimdee.Revolution da zolayyymış yalnız kışın iyi giderrr.0.5 olan mı?
Ben almadın arkadaşımda parlaklık mevcut.O 100 le başladı 300e çıkmıştı en son görmedim 1.5 aydır.Sabah da c serum başladı bir de o da etkili olur tabii.
Ay sende almışsın gibi anladım
İlahi mesajs bence beraberce denemeliyiz
Alırım büyük ihtimalle ben de asdfg.Bayağı ürün stoklamışım biraz eriteyim bari.Parlayalımmmm.
Ben de önceki gü the newlab argireline açtım bayadır argirelineli ürün kullanmıyordum botoksuz idare etme çabasıylann şu ara bir alnın kirişanzi gibi oldu önlemmşovv.
Ben de önceki gü the newlab argireline açtım bayadır argirelineli ürün kullanmıyordum botoksuz idare etme çabasıylann şu ara bir alnın kirişanzi gibi oldu önlemmşovv.
Botoks konforu diyorum , mük
Bass botoksu diyon haa boşver serum merum hahaha.
Zatennn
Girmişsin o işlere daha neyin nazı
Botoks bende istiyorum ya ara ara perilerim geliyor ama tırsiyoring kime güvencem kimseden elantrik alamıyorum yaptıracak
Zatennn
Botoks bende istiyorum ya ara ara perilerim geliyor ama tırsiyoring kime güvencem kimseden elantrik alamıyorum yaptıracak
yapan doktor olduktan sonra botoksda sorun yaşamazsın
Zatennn
yapan doktor olduktan sonra botoksda sorun yaşamazsın
Doktorlar konusunda da nasıl şanslıyımdır anlatamam böyle şansıma hayran falan olursun