Yeğen teyze hala ilişkileri görüşlerinizi bekliyorum kızlar

Dertler paylaştıkça azalır.
Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 11491
Teşekkür etti: 2022 kez

Yeğen teyze hala ilişkileri görüşlerinizi bekliyorum kızlar

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Yeğen teyze hala ilişkilerinde oyun oynarken yada genel olarak arada kanka diye konuşulması hitap edilmesi çocukla ileri de bu ilişkiyi etkiler mi çocuk saygı duymaz mi büyüyünce buna inanıyor musunuz kızlar @Ametist @Natalia @Bensimo @babutsa @Aylakkadin @nscckts @Sitare @Skinkeyr @Poudré @Seda @deanspie @Kitty
3 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 49015
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2176 kez
Burç:
İletişim:

Re: Yeğen teyze hala ilişkileri görüşlerinizi bekliyorum kızlar

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Sebboy58 yazdı:
05 Eyl 2025, 19:20
Yeğen teyze hala ilişkilerinde oyun oynarken yada genel olarak arada kanka diye konuşulması hitap edilmesi çocukla ileri de bu ilişkiyi etkiler mi çocuk saygı duymaz mi büyüyünce buna inanıyor musunuz kızlar @Ametist @Natalia @Bensimo @babutsa @Aylakkadin @nscckts @Sitare @Skinkeyr @Poudré @Seda @deanspie @Kitty
ilk okul çağındaki çocuklarda kanka olma isteği var etrafında yeterince arkadaşı yoksa kimi görse onla kanka olmak ister onun için o duygu da bir ihtiyaç

benim bakış açım biraz farklı mesela 73 yaşımdaki halamla arkadaş gibiyiz hitap şeklimizde birbirine öyle ama ondan çok çekinirim ve çok saygı duyarım
ben de yeğenlerimle çok şakalaşır komik hitaplaşırım ama hiç saygısızlık görmedim

bu aranızdaki iletişim enerjiyle de ilgili biraz sınırını çizdiysen samimiyetde olsa saygı aşılmıyor
2 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye

nscckts yazdı:
06 Eyl 2025, 10:50
Sebboy58 yazdı:
05 Eyl 2025, 19:20
ilk okul çağındaki çocuklarda kanka olma isteği var etrafında yeterince arkadaşı yoksa kimi görse onla kanka olmak ister onun için o duygu da bir ihtiyaç

benim bakış açım biraz farklı mesela 73 yaşımdaki halamla arkadaş gibiyiz hitap şeklimizde birbirine öyle ama ondan çok çekinirim ve çok saygı duyarım
ben de yeğenlerimle çok şakalaşır komik hitaplaşırım ama hiç saygısızlık görmedim

bu aranızdaki iletişim enerjiyle de ilgili biraz sınırını çizdiysen samimiyetde olsa saygı aşılmıyor
Bnde öyle düşünüyorum kankacilik oynamakla aramızda saygının azalacağina inanmıyorum.Önemli olan ilişkimiz iletişimimiz çekinir de bnden yani @nscckts
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Poudré
Seçkin Üye
İfadeler: 9191
Ruh hali:
Teşekkür etti: 417 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Poudré »

Benim oğlum bana neler diyor bi bilsen :yokartik:
Naber kanks,nbr hacı vs değişik şekiller şukuller :olamaz:
Şımarıklığı üstündeyken aynen bu halde
suratımın girdiği şekillerle eğleniyor, ama dediğm gibi hep böyle değil sürekli değil ve bu tür hitaplar çocuklar kendi aralarında kullanıyor daha bu yaşta ordan burdan duyup geliyorlar.Takılmak amaçlı olduğu sürece de saygısızlık olarak algılamıyorum ben açıkçası,anne kelimesinin yerini kanks alsaydı tabi farklı olurdu
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye

Poudré yazdı:
06 Eyl 2025, 23:31
Benim oğlum bana neler diyor bi bilsen :yokartik:
Naber kanks,nbr hacı vs değişik şekiller şukuller :olamaz:
Şımarıklığı üstündeyken aynen bu halde
suratımın girdiği şekillerle eğleniyor, ama dediğm gibi hep böyle değil sürekli değil ve bu tür hitaplar çocuklar kendi aralarında kullanıyor daha bu yaşta ordan burdan duyup geliyorlar.Takılmak amaçlı olduğu sürece de saygısızlık olarak algılamıyorum ben açıkçası,anne kelimesinin yerini kanks alsaydı tabi farklı olurdu
🙏❤️ @Poudré
1
1 Resim

Kullanıcı avatarı
Seda
İfadeler: 2625
Ruh hali:
Teşekkür etti: 6 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Seda »

Bence bazen öyle diyebiliyorlar..