Yeğen teyze hala ilişkileri görüşlerinizi bekliyorum kızlar
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 11491
- Teşekkür etti: 2022 kez
Yeğen teyze hala ilişkileri görüşlerinizi bekliyorum kızlar
Yeğen teyze hala ilişkilerinde oyun oynarken yada genel olarak arada kanka diye konuşulması hitap edilmesi çocukla ileri de bu ilişkiyi etkiler mi çocuk saygı duymaz mi büyüyünce buna inanıyor musunuz kızlar @Ametist @Natalia @Bensimo @babutsa @Aylakkadin @nscckts @Sitare @Skinkeyr @Poudré @Seda @deanspie @Kitty

- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 49015
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2176 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Yeğen teyze hala ilişkileri görüşlerinizi bekliyorum kızlar
ilk okul çağındaki çocuklarda kanka olma isteği var etrafında yeterince arkadaşı yoksa kimi görse onla kanka olmak ister onun için o duygu da bir ihtiyaçSebboy58 yazdı: ↑05 Eyl 2025, 19:20Yeğen teyze hala ilişkilerinde oyun oynarken yada genel olarak arada kanka diye konuşulması hitap edilmesi çocukla ileri de bu ilişkiyi etkiler mi çocuk saygı duymaz mi büyüyünce buna inanıyor musunuz kızlar @Ametist @Natalia @Bensimo @babutsa @Aylakkadin @nscckts @Sitare @Skinkeyr @Poudré @Seda @deanspie @Kitty
benim bakış açım biraz farklı mesela 73 yaşımdaki halamla arkadaş gibiyiz hitap şeklimizde birbirine öyle ama ondan çok çekinirim ve çok saygı duyarım
ben de yeğenlerimle çok şakalaşır komik hitaplaşırım ama hiç saygısızlık görmedim
bu aranızdaki iletişim enerjiyle de ilgili biraz sınırını çizdiysen samimiyetde olsa saygı aşılmıyor
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
						- Sebboy58
- Seçkin Üye
Bnde öyle düşünüyorum kankacilik oynamakla aramızda saygının azalacağina inanmıyorum.Önemli olan ilişkimiz iletişimimiz çekinir de bnden yani @nsccktsnscckts yazdı: ↑06 Eyl 2025, 10:50ilk okul çağındaki çocuklarda kanka olma isteği var etrafında yeterince arkadaşı yoksa kimi görse onla kanka olmak ister onun için o duygu da bir ihtiyaçSebboy58 yazdı: ↑05 Eyl 2025, 19:20Yeğen teyze hala ilişkilerinde oyun oynarken yada genel olarak arada kanka diye konuşulması hitap edilmesi çocukla ileri de bu ilişkiyi etkiler mi çocuk saygı duymaz mi büyüyünce buna inanıyor musunuz kızlar @Ametist @Natalia @Bensimo @babutsa @Aylakkadin @nscckts @Sitare @Skinkeyr @Poudré @Seda @deanspie @Kitty
benim bakış açım biraz farklı mesela 73 yaşımdaki halamla arkadaş gibiyiz hitap şeklimizde birbirine öyle ama ondan çok çekinirim ve çok saygı duyarım
ben de yeğenlerimle çok şakalaşır komik hitaplaşırım ama hiç saygısızlık görmedim
bu aranızdaki iletişim enerjiyle de ilgili biraz sınırını çizdiysen samimiyetde olsa saygı aşılmıyor
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 9191
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 417 kez
- Burç:
Benim oğlum bana neler diyor bi bilsen   

Naber kanks,nbr hacı vs değişik şekiller şukuller 

Şımarıklığı üstündeyken aynen bu halde
suratımın girdiği şekillerle eğleniyor, ama dediğm gibi hep böyle değil sürekli değil ve bu tür hitaplar çocuklar kendi aralarında kullanıyor daha bu yaşta ordan burdan duyup geliyorlar.Takılmak amaçlı olduğu sürece de saygısızlık olarak algılamıyorum ben açıkçası,anne kelimesinin yerini kanks alsaydı tabi farklı olurdu

suratımın girdiği şekillerle eğleniyor, ama dediğm gibi hep böyle değil sürekli değil ve bu tür hitaplar çocuklar kendi aralarında kullanıyor daha bu yaşta ordan burdan duyup geliyorlar.Takılmak amaçlı olduğu sürece de saygısızlık olarak algılamıyorum ben açıkçası,anne kelimesinin yerini kanks alsaydı tabi farklı olurdu
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Poudré yazdı: ↑06 Eyl 2025, 23:31Benim oğlum bana neler diyor bi bilsen
-