Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
merhaba güzeller güzeli , güzelliğine + sağlık + hafiflik + fitlik eklemek isteyen arkadaşım
gün içinde neler yediğimizi paylaşarak, farketmediğimiz beslenme hatalarını birlikte güncelleyerek, ilham olarak ne yesem derdine son vererek bu yolda birlikte yürüyoruz ...
bu işi birlikte en kolay ve en kalıcı şekilde yapıcaz
Bugün sabah kahvaltıda iki küçük tost ve bir haşlanmış yumurta yedim onunla akşama kadar duruyorum akşam ne yiyeceğimi yazacağım @nscckts@Angeloglumn@Ametist@babutsa@Bensimo@deanspie@Poudré@Kitty@Seda@Skinkeyr
Bugün sabah kahvaltısı pankek yumurta peynir patates kızartması yedim.Akşama kadar hiç birşey yemedim akşam vaktinde de mercimek çorbası ve salata yedim kızlar
Ağustos eylül ayında bir ayda 4 kilo verdim.
Kendime bir güven geldi uvv süperr dedim 36 beden kıyafetlerime girdim. Sonra yemeye başladım. 1 kilo geri aldım. 2 kilo daha alırsam aranıza düzenli katılırım.
Ancak benim ölçüyü kaçırmam nadir olduğu için ortalama hep aynı kilolardayım.
Çikolata cips bisküvi hamur işi neredeyse hayatımda hiç yok.
Akşam genellikle 7 max 9 dan sonra hiç bir şey yemiyorum.
Bugün sabah kahvaltısı pankek yumurta peynir patates kızartması yedim.Akşama kadar hiç birşey yemedim akşam vaktinde de mercimek çorbası ve salata yedim kızlar
seboşum ya hem pankek hem kızartma olmuş mu ama kaçamaklar kaçamaklar seni seniii
Doktor önerisi ile bu takviye ye başladım kızlar kullanan varmı aramızda @Ametist@Belma@Bensimo@deanspie@Poudré@Kitty@Skinkeyr@deanspie@PonYo@Poudré@Kitty@nscckts
Doktor önerisi ile bu takviye ye başladım kızlar kullanan varmı aramızda @Ametist @Belma @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Skinkeyr @deanspie @PonYo @Poudré @Kitty @nscckts
Doktor önerisi ile bu takviye ye başladım kızlar kullanan varmı aramızda @Ametist @Belma @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Skinkeyr @deanspie @PonYo @Poudré @Kitty @nscckts
Kullandım canım memnun kaldım
Bnde başladım ne gibi faydaları oldu cnm sana yazarmisin @Ametist@Bensimo@deanspie@Poudré@Kuzovdea@Kitty@Skinkeyr@nscckts
Kullandım canım memnun kaldım
Bnde başladım ne gibi faydaları oldu cnm sana yazarmisin @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kuzovdea @Kitty @Skinkeyr @nscckts