Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar cnm @Seda
Kahve topigi
- Seda
- İfadeler: 2958
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 6 kez
- Burç:
Re: Kahve topigi
Annem haşlık para vermişti.
ramazandan önce görüşmüştük.

Doğum günüm yaklaşacak diye
Ablamlar çanta almışlar hediye .
eşimde yazlık kıyafet almış.
bugünde yaş pasta almış getirdi
Malum iftardan sonra yeriz.
Yarın da annem iftara çağırdı
Yemeğe.
Ordada bana kek üfleteceklermiş.

ramazandan önce görüşmüştük.
Doğum günüm yaklaşacak diye
Ablamlar çanta almışlar hediye .
eşimde yazlık kıyafet almış.
bugünde yaş pasta almış getirdi
Malum iftardan sonra yeriz.
Yarın da annem iftara çağırdı
Yemeğe.
Ordada bana kek üfleteceklermiş.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12334
- Teşekkür etti: 2029 kez
Kızlar bugün çok ilginç birşey oldu sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum biliyorsunuz cuma günü müdürümün son günüydü gitti artık temelli yerine yenisi geldi bugünde dedik ki arkadaşımla çiçek yollayalım yeni yerin hayırlı olsun diye yolladık ama henüz tarafımıza bir teşekkür mesajı gelmedi Mesai saatleri yoğundur ondan yazamamıştir dedim .ama şu saat oldu yazmamasi çok ilginç değil mi cuma günü de veda yemeği var gidecektim ailemle de 
belki yüz yüze tşk etmek istedi bilemedim.fikirlerinizi Merak ediyorum ama bir tık alındım sanki normalde pek kendisine birşey alınmasına alışkın değil sevmez o işleri de gene de bir tşk gelebilirdi diyorum 
bugünde buna takıldım Bismillahirrahmanirrahim 

- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51393
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
seboooSebboy58 yazdı: ↑11 Mar 2026, 21:24Kızlar bugün çok ilginç birşey oldu sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum biliyorsunuz cuma günü müdürümün son günüydü gitti artık temelli yerine yenisi geldi bugünde dedik ki arkadaşımla çiçek yollayalım yeni yerin hayırlı olsun diye yolladık ama henüz tarafımıza bir teşekkür mesajı gelmedi Mesai saatleri yoğundur ondan yazamamıştir dedim .ama şu saat oldu yazmamasi çok ilginç değil mi cuma günü de veda yemeği var gidecektim ailemle debelki yüz yüze tşk etmek istedi bilemedim.fikirlerinizi Merak ediyorum ama bir tık alındım sanki normalde pek kendisine birşey alınmasına alışkın değil sevmez o işleri de gene de bir tşk gelebilirdi diyorum
![]()
sen çok bağlanıyorsun
gittiği için çok üzülmüştün ama bak eski müdür yeni ortamına o kadar çabuk adapte olmuş ki eskiyi gerçekten eskide bırakmış
yarın yazar belki çok yoğun geçmiştir
boşver böyle şeyleri ya hayat kısa her şeyi dert etme kendine,rahat ol biraz
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12334
- Teşekkür etti: 2029 kez
Evt olabilir çiçeğim bnde yazdıktan sonra aynı şeyi düşündüm buraya benim bu insanlarla bağlanma işi ne olacak yahu şu burç üzerinden bir yorumlayin garı düzelecekmiyim iyileşecekmiyim doktornscckts yazdı: ↑11 Mar 2026, 21:52seboooSebboy58 yazdı: ↑11 Mar 2026, 21:24Kızlar bugün çok ilginç birşey oldu sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum biliyorsunuz cuma günü müdürümün son günüydü gitti artık temelli yerine yenisi geldi bugünde dedik ki arkadaşımla çiçek yollayalım yeni yerin hayırlı olsun diye yolladık ama henüz tarafımıza bir teşekkür mesajı gelmedi Mesai saatleri yoğundur ondan yazamamıştir dedim .ama şu saat oldu yazmamasi çok ilginç değil mi cuma günü de veda yemeği var gidecektim ailemle debelki yüz yüze tşk etmek istedi bilemedim.fikirlerinizi Merak ediyorum ama bir tık alındım sanki normalde pek kendisine birşey alınmasına alışkın değil sevmez o işleri de gene de bir tşk gelebilirdi diyorum
![]()
benim buna alınmak aklıma bile gelmezdi ya
sen çok bağlanıyorsun
gittiği için çok üzülmüştün ama bak eski müdür yeni ortamına o kadar çabuk adapte olmuş ki eskiyi gerçekten eskide bırakmış![]()
yarın yazar belki çok yoğun geçmiştir
boşver böyle şeyleri ya hayat kısa her şeyi dert etme kendine,rahat ol biraz
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51393
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
ilk defa hiç misafir istemiyorum
yalnız kalmaya ve dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki
yalnız bol bol gezeyim istiyorum planım bu
inşallah planım bozulmaz
senin ne
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.