Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kızlar bugün güzel haber aldım sevinçle Alışverişe koştum yanlış zero temizleme Jeli aldım indirime düşmüştü baya farketmedim farklı olduğunu eve gelince aldım kapağını yırtmiş oldum teslim almazlar diye düşünüyorum bu temizleme Jeli nasıl kızlar Fikri olan varmı@Ametist@Bensimo@deanspie@Poudré@Skinkeyr@deanspie@Seda@Kitty
şimdi şunun yarısı olabilmek imkansız geliyor bana
, bu resimdeki sözde benim ama şuan görseniz teyzesi dersiniz kızlar
Satürn 1.evde yapar bunu demiştim :( ki hala 1.evinden tam çıkmış değil çünkü kad'ın olarak orda o yüzden daha da kendinin peşinde olmalısın 2.5 yıl
Her ne kadar bana göre her halin prenses olsa da önemli olan kendini nasıl hissettiğin...
Kızlar bugün güzel haber aldım sevinçle Alışverişe koştum yanlış zero temizleme Jeli aldım indirime düşmüştü baya farketmedim farklı olduğunu eve gelince aldım kapağını yırtmiş oldum teslim almazlar diye düşünüyorum bu temizleme Jeli nasıl kızlar Fikri olan varmı@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr @deanspie @Seda @Kitty
iyi bi sıkıntı çıkarmaz
iyi günlerde kullan @Sebboy58
Satürn 1.evde yapar bunu demiştim :( ki hala 1.evinden tam çıkmış değil çünkü kad'ın olarak orda o yüzden daha da kendinin peşinde olmalısın 2.5 yıl
Her ne kadar bana göre her halin prenses olsa da önemli olan kendini nasıl hissettiğin...
2.5 o yılın içinden geçicem görür o satürn kad mad
bugün ilk kez alıcı gözle baktım eski halime aslında fena değilmişim dedim ne olursa olsun aslaaa kendimi beğenmiyordum halbuki alt yapım iyiymiş gayetde
bu kadar çirkinleşmesem bunu farketmeyecektim
en azından zayıflayınca gerçekten kendimden emin olucam kendime güvenim gelecek
bugün ilk kez alıcı gözle baktım eski halime aslında fena değilmişim dedim ne olursa olsun aslaaa kendimi beğenmiyordum halbuki alt yapım iyiymiş gayetde
buna da şükür diyeyim
Sporu bırakma,gerçi oraya satürn gelmişş yaniii zor olsada bırakma :) sen çirkinleşmedin esasen stres insanın içinden geçiyor ama normal rutin ve duygusal dengeye dönünce çoğu toparlanıyor o kasvetli görüntünün
Sen çok harika toparlayacaksın kendini eminim
buna da şükür diyeyim
Sporu bırakma,gerçi oraya satürn gelmişş yaniii zor olsada bırakma :) sen çirkinleşmedin esasen stres insanın içinden geçiyor ama normal rutin ve duygusal dengeye dönünce çoğu toparlanıyor o kasvetli görüntünün
Sen çok harika toparlayacaksın kendini eminim
normalde yani geçen seneye kadar aşırı hareketliydim
dur durak bilmezdim gerçekten anormal bi hareket vardı ben de ki spor yaptım mı hakkını da verirdim
karın kaslarım çıkacak kadar disiplinli yapıyordum
bu sene anormal zor oldu ayyy yani resmen yataklara yapıştım normalde yüreğim kaldırmaz bu kadar hareketsizliği ama inan çok su istiyor canım
su içmeye üşeniyorum
yanıma şişe aldım
uzanıp onu açıp içmeye üşeniyorum
beeen günde 4 litre su içen hiç üşenmeden her bardakta kalkıp dolduran ben
şimdi şuan elimin altındakini bile içmeye üşeniyorum
ama abur cubur yemeye hiç üşenmiyorum ona da üşensem sorun olmayacaktı anca yattığım yerde yiyorum ayy