Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
9.ev biliyorsun inançlar eğitimler kariyer evi
Yabancı insanlar yabancı yerler bu konuarda zorlanma ile birlikte gelen düşünce değişimleri daha herşeyi ciddiye almak gibi,evliliğe karşı bakış açın derinleşir çıkıp ben evlendim dersen şaşırmam
Mesela satürn 9 olsam bol bol iyilik yaparım
Yargılamadan bahsettik ya kimseye gözünün üstünde kaş var demem 2.5 yıl
Başka evlerde varsa aslan o evler de etki alır
Bu mesajı 2.kez yazıyorum deminki yanlışlıkla geri tuşuna basarak silindi bak var bişey ilahi bir hattasın herşeyi bi kenara bırak ne içini boz nede kalbini sen iyilik yap et gerisini tartışma konusu dahi yapma
sen iyilik yap demişsin ya son cümlede direkt içimden geçeni söylemek istiyorum
yaptığı iyilikler skinyeri bi ömür boyu koruyacak nitelikte
gerçekten bu kadar büyük bi kalbi nasıl bu kadar minnoş taşıyabiliyor inanılmaz
bugünde beni çok duygulandırdı
yüreğime serptiği su, hafiflettiği derttlerim için rabbim yedi ceddini korusun ve tüm geleceğini korusun
Amin ne güzel bir dua aldı böyle
Yükselen aslanların son 3 yılı gerçekten kötüydü egosuna hırsına yenilmeyip hala iyi kalabilenlere ne mutlu
severim kalbini kırılmasın prensesim bununla birlikte dört tane yıkama jelim oldu zaten cerave Garnier Yves Rocher ikitane banilaco oldu biri bitmek üzere değiş tokuş kullanırım artık cildimin hassasiyetine göre canım seviyorum seni @nscckts
yıkama jelin varken neden yarınlar yokmuşcasına bu kadar jel alıyorsun kiiiii
İndirimde görünce dayanamadım özellikle aryong çok merak ettim ondan aldım evdeki zeroda bitmek üzere güya yedeklemek için aldım indirimdeyken oda böyle oldu işte ama garnier den hiç hoşlanmadım makyaj fırçalarımi tenizlemek için kullanıyorum genelde @nscckts
Sebbo kaççççç
Nisa ne var ne yok püskürtmeye hazır ve nazır hedeftesin
sesli güldüm
Bak o koçun hesap sorma ve bozma rahatlığını tattım biliyorum tam saturn koç girişindeydi
Yani bende önceden böyleydim ama böyle değildi zevk alarak dalga geçerek nispet yaparak bozardım
ama koçtaki öyle değil dehşet bir rahatlık ve haklılık hissi var o yüzden seni anlıyorum ve değiştirmek zor ne diyim
Sebbo kaççççç
Nisa ne var ne yok püskürtmeye hazır ve nazır hedeftesin
sesli güldüm
Bak o koçun hesap sorma ve bozma rahatlığını tattım biliyorum tam saturn koç girişindeydi
Yani bende önceden böyleydim ama böyle değildi zevk alarak dalga geçerek nispet yaparak bozardım
ama koçtaki öyle değil dehşet bir rahatlık ve haklılık hissi var o yüzden seni anlıyorum ve değiştirmek zor ne diyim
allah herkesi benim şerrimden korusun diyelim
yok yok ben de cidden düzelmeye çalışıyorum (şüpheli)
eskisi gibi keyif vermiyor yoksa devam ederdim
Ya lazım o da lazım aslında kendi hakkına sahip çıkmak hepten düzelme ama işte kimseyi yargılayacak kadar ciddiye alma,ha baktın niyet kötü karakter kötü sana karşı yardır gitsin bi yerden sonra napcan başka
eskisi gibi keyif vermiyor yoksa devam ederdim
Ya lazım o da lazım aslında kendi hakkına sahip çıkmak hepten düzelme ama işte kimseyi yargılayacak kadar ciddiye alma,ha baktın niyet kötü karakter kötü sana karşı yardır gitsin bi yerden sonra napcan başka
aşama olarak şu seviyede hissediyorum
ölü toprağını at ödül toplamaya başla
daha da kendime yöneldim ve bu sene beni müthiş değiştirdi acayip büyüttü ufkumu açtı
olumsuz şeyleri nötrleyecek derecede geliştirdi
Ama şunu da söylemeden geçemiycem özellikle bu konuda kendimle ilgili çalışıyorum,mesela karşı tarafın kötü niyetini sezdim ve tepki vermedim ya sistem benim yerime öyle bir çalışıyor ki...Benim yapamayacağım şeyleri yapıyor karşı tarafa ve ben bunu çok küçükken fark ettim sonra büyüdük tabi dil pabuç yani her tepkiye de etki verilmez
Aşırı kırıldıysam susarım
Ama şunu da söylemeden geçemiycem özellikle bu konuda kendimle ilgili çalışıyorum,mesela karşı tarafın kötü niyetini sezdim ve tepki vermedim ya sistem benim yerime öyle bir çalışıyor ki...Benim yapamayacağım şeyleri yapıyor karşı tarafa ve ben bunu çok küçükken fark ettim sonra büyüdük tabi dil pabuç yani her tepkiye de etki verilmez
Aşırı kırıldıysam susarım
çok haklısın ve en güzeli de bu
en keyifli hali
evren gereğini mutlakaaa yapıyor
direkt dümdüz kestirmeden gidip pat pat olduğu gibi söylüyorum hissimi düşüncemi görüşümü
hiç şey yok bende aman yumuşatayım falan aklıma geleni de direkt söylüyorum filtrelemeden
çünkü işin özü o
sonu belli
yolun sonu tünelin ucu belli
ne şekilde söylersem söyleyeyim sonuç değişmeyecek ve görünen belli
bu çok yıkıcı oluyor ya
eğer ben erkek olsaydım ve güç sahibi olsaydım
bence korkunç biri olabilirdim
Bnde tam tersiyim içimde tutuyorum hiç pat pat değilim olamıyorum kendimi hasta ediyorum @nscckts
bence sen de direkt söyleyen birisin ya
sadece farkında değilsin
ya da bi kısmını içinde tutuyorsun ama söylediklerinde hatırı sayılır
Valla keşke pat pat olsam bu kadarı takıntılı olup üzülmezdim herkesle konuşmam birşeyler çizmeye çalışmam herkesle kavga dâhi etmem adam seçerim konuşulacak insan var konuşulmayacak insanlar var malesef en iyisi Allah'a havale Edip içime atmak gibi geliyor vallahi çünkü kimse değişmiyor herkes sana istediği gibi davranıyor yolun sonunda kimse sen üzülme diye hareketlerine vs dikkate etmiyor bnde saldım artık herkesi affettim geleceğe odaklandım kendimi affedemiyorum neden neden izin verdim diye sadece 2026 ya herkesi affederek girdim @nscckts