Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
İnstree yeni aldığım güneş kremini vereyim ona ozaman o hem nemlendirir hemde korur şapka da alsın yanina tamam cnm tşk ederim @Ametist
Solenta ve biodermanın leke önleyici güneş kremleri var diye hatırlıyorum. Solentanın boyutu epey büyük. Cerave gibi vir nemlendiricin varsa onu da ver sadece yatarken sürmeye vakti olur ancak. Günlük 20-25 bin adım atardık. Kas gevşetici hap ve krem alsınlar ben bacak ağrısından zor uyurdum. Mutlaka vitamin ve grip
İlacı alsınlar.
Cerave yok cnm bitti Bepanthol vermiştim arada sür diye solenta veya Bioderma leke önleyici güneş kremlerinden birini alırım zaten onun tahminimce güneş kremi sürmeye vakti olur sadece kuruluk hissedince de Bepanthol sürer diğer dediklerini aldi cnm çok tşk ederim Allah razı olsun @Ametist
Rica ederim canım. Senden de Allah razı olsun.
Sağlık sıhhat afiyetle gidip gelsinler.
Solenta ve biodermanın leke önleyici güneş kremleri var diye hatırlıyorum. Solentanın boyutu epey büyük. Cerave gibi vir nemlendiricin varsa onu da ver sadece yatarken sürmeye vakti olur ancak. Günlük 20-25 bin adım atardık. Kas gevşetici hap ve krem alsınlar ben bacak ağrısından zor uyurdum. Mutlaka vitamin ve grip
İlacı alsınlar.
Cerave yok cnm bitti Bepanthol vermiştim arada sür diye solenta veya Bioderma leke önleyici güneş kremlerinden birini alırım zaten onun tahminimce güneş kremi sürmeye vakti sadece kuruluk hissedince de Bepanthol sürer diğer dediklerini aldi cnm çok tşk ederim Allah razı olsun @Ametist
Rica ederim canım. Senden de Allah razı olsun.
Sağlık sıhhat afiyetle gidip gelsinler.
Amin inşallah cnm bnde inşallah o süreç içerisinde rahat ve huzurlu olurum hastahane de oda arkadaşım iyi olur inşallah kolay idare edebilirim kendimi umarım @Ametist
Kızlarrr
İhihihi
Yan çizdim ben
Hatta evin kapısı boyanmalı şunu bunu yapılmalı dedim fayansı da ustaya yaptırırsın dedim arada kaynadı lafa tuttum falan :) elimizi fayansa hiç vurmadık hatta laf attım maskülensin diyorsun fayans yaptıracaksın bana dedim güldüm falan :)
Kızlarrr
İhihihi
Yan çizdim ben
Hatta evin kapısı boyanmalı şunu bunu yapılmalı dedim fayansı da ustaya yaptırırsın dedim arada kaynadı lafa tuttum falan :) elimizi fayansa hiç vurmadık hatta laf attım maskülensin diyorsun fayans yaptıracaksın bana dedim güldüm falan :)
Kızlarrr
İhihihi
Yan çizdim ben
ohh iyi yapmışsın canım. kadının fayans yaptığı nerde görülmüş. böyle işler varsa evin erkeği yapabiliyorsa kendisi yapar yapamıyorsa tutar bir usta yaptırır. burda ben daraldım.
böyle ufak ufak yan çizerek devam et. arada takdir övgü sözleri söyle, canımm harika yaptın çok beceriklisin, eline sağlıkkk, yağla balla işte.
Kızlar bugün banyo yapmak için duş sabunu aldım birde body mist aldim gene vanilya dayanamadım bn bir vanilyaya dönmek istiyorum artık @Ametist@Bensimo@nscckts@deanspie@Poudré@Skinkeyr@Serznbk@Seda@Lucifer
@Skinkeyr eqqual c vitaminini tekrar denedim. Bu defa altına rice lipids sürmedim. Önceki gibi pasparlak olmadım. Kuru ciltler kesin sever.
Sen reedle shot denedin mi.
Retinol için geel&georgeus game 10 a geçmeyi düşünüyorum.
@nscckts canım nasılsın her şey yolunda mı. Bugün iş var mı evde.
Dün Ca hidroksi apatit i yaptırdım. Şu an yüzüm balon gibi ödemli. Yüzün yukarı kalktığı şimdiden belli. Bakalım ödem inip 1 ay sonra kolajen üretimi başlayınca nasıl olacak.
@Skinkeyr eqqual c vitaminini tekrar denedim. Bu defa altına rice lipids sürmedim. Önceki gibi pasparlak olmadım. Kuru ciltler kesin sever.
Sen reedle shot denedin mi.
Retinol için geel&georgeus game 10 a geçmeyi düşünüyorum.
Bnde bugün ikinci kez c vitamini kullandım nemlendirici göz kremimi sürdüm mis gibi oldumm@Ametist
@nscckts canım nasılsın her şey yolunda mı. Bugün iş var mı evde.
Dün Ca hidroksi apatit i yaptırdım. Şu an yüzüm balon gibi ödemli. Yüzün yukarı kalktığı şimdiden belli. Bakalım ödem inip 1 ay sonra kolajen üretimi başlayınca nasıl olacak.
Koray ne yaptı etti fayansı döşetti... 6 saattir fayans yapıyorum ve sadece 2 bin TL tutacak bi işlem için yani, sucudan fiyat aldım 2 bin dedi şaka gibi tüm günüm rezil geçti
En azından senin iyi birşey yapmana sevindim canım oh şifa olsun bence 2 hafta sonra bile etkisini görürsün