Yves roche de çok güzel.Osisin hacim kremi ve köpüğünü kullanmıştım çok güzeldi ısı koruması vardı sanırsam.Gerçekten hacim de veriyorlar.Poudré yazdı: ↑15 Nis 2026, 19:45La rachelin yağına bayıldım
Bakım yağlarına kolay kolay iltifat etmem :)
Yada ben bu sefer doğru tekinkle ilerledim
Jigotun hya maskelerine de keza çok sevdim kolajen ve siyah fasulyelimiydi neydi ondan da aldım
1 hafta nem bakımı 1 hafta yağ bakımı şeklinde devam edicem çok yüklenmiycem sadece bu hafta böyle ikisini kullandım bir kaç gün arayla deneme amaçlı
Ama bu bile fark etti
Rachelin şampuanları nasıldır acaba Nisa
Isı koruyucu olarak pantene'nin heat glow kremi var senden görüp aldığım Nisacım birde hc care ovexin keratin spreyi var ama ovexi kullanamıyorum ya aşırı sertleştiriyor saçı,zaten çok keratin sever biri değildim derhal bi arkadaşa postalanaısı koruyucu tavsiyeniz var mı böyle çok best olsun
Osis almayı düşünüyorum ama daha krem tarzında olursa daha çok sevicem gibi yada pantene yetrlimidir ?
Son dokunuş da davines oi oil yapıyorum ama çok sıkıldım epeydir kullanıyorum,onada alternatif bakıcam![]()
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14295
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Çoook doğruuu.
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Hayrın var kendine yaa niye olmasın herkese varr hayrınnnn ayrıcaa.nscckts yazdı: ↑17 Nis 2026, 17:55ay vallahi estağfurullah cidden çok utanıyorum
aslında herkes birşeyler yapıyordu da, biz birlikte güzel bir ekip olduk motivasyon sağladık birbirimize , düzen oluşturduk
çok konuştuğum için ben başı çekmiş gibi görünüyorum da aslında öyle değiltamamen her lafa atlayışımdan çenesizliğimden
ben olmasaydım da hepiniz şuan zaten cilt bakım yapıyordunuz deneme yanılma yoluyla
ama beni bir faydam olmuş gibi görmenize sevindimkendime bile hayrım yokken üstelik
![]()
0