Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bu gerçekten çok üzücü çok acı
ülkenin aydınlık gençleri olmaları gerekir yazılanı okuyamıyorlar :( havaya anlatıyormuşsun gibi hissedersin senin içinde çok zor haklısın valla...
Tekrar tekra baktım kim yazdı onu diye hic senlik bi laf değil ele geçirildin sandım bi an @Skinkeyr
Herkesler spor yapıyor bende baslayayim bugün tibete bari zaten bugun başlangıç için ideal öğleden sonra
Tekrar tekra baktım kim yazdı onu diye hic senlik bi laf değil ele geçirildin sandım bi an @Skinkeyr
Herkesler spor yapıyor bende baslayayim bugün tibete bari zaten bugun başlangıç için ideal öğleden sonra
bende öğlen yarım saat spor yaparım sonra duşa girer bakımlar yaparım
Bana Trendyoldan teslimat kodu geldi teslim tarihi pazartesi gözüküyor tahmini bugün teslim edilme ihtimali olur mu kuzum sizce @nscckts@Ametist@Skinkeyr@Bensimo
Oo herkesler spor yapıyor, ne güzel. Ben de koşu bandı aldım kızlar. Baktım dışarı çıkıp yürüyemiyorum bari evse yürüyeyim dedim. Şimdi ramazan olduğu için iftardan sonra yürüyorum, sonra sabah akşama dönücem inşallah.
Ben gece rutinimi saglam yapiyorum: hyaluronik asit, peptid, niacinamide, retinol. En son adim olarak yag bazli bir serum sürüyorum. Sabah ise yüzüme sadece su serpiyorum. Hafifce kurulayip ardindan sadece C vitamini sürüp, üstüne de günes kremi sürüyorum. Acaba o C vitamini emiliyor mudur diye kafama takildi, bilen var mi? Yani yüzümü sabah temizlemedigim icin. Sizce sabah da temizlemeli miyim?
Boyu küçük geldi gözüme ya internette daha büyük duruyor inşallah şifa olur amin@nscckts @Ametist
Güzel günlerde kullan sebbo, şifa olsun.
Hemen denedim bir fıs sıktım çıkanı sürdüm sadece okadar küçük ki şimdiden bitmesinden korkmaya başladım ucuzladıginda hemen stoklamak lazım @nscckts@Bensimo
Ben gece rutinimi saglam yapiyorum: hyaluronik asit, peptid, niacinamide, retinol. En son adim olarak yag bazli bir serum sürüyorum. Sabah ise yüzüme sadece su serpiyorum. Hafifce kurulayip ardindan sadece C vitamini sürüp, üstüne de günes kremi sürüyorum. Acaba o C vitamini emiliyor mudur diye kafama takildi, bilen var mi? Yani yüzümü sabah temizlemedigim icin. Sizce sabah da temizlemeli miyim?
Bence akşam hem su bazlı temizleyici hem yağ bazlı temizleyici kullanın sürmeniz gerekenleri sürdükten sonra da sabah su bazlı temizleyici kullandıktan sonra sürmeniz gerekenleri sürün @secil
Boyu küçük geldi gözüme ya internette daha büyük duruyor inşallah şifa olur amin@nscckts @Ametist
Güzel günlerde kullan sebbo, şifa olsun.
Hemen denedim bir fıs sıktım çıkanı sürdüm sadece okadar küçük ki şimdiden bitmesinden korkmaya başladım ucuzladıginda hemen stoklamak lazım @nscckts @Bensimo
Zaten bir fıs sıkılır yani normalde nemli cilde sürmeyi unutma iyi günlerde kullan bitirme hemen 1 ayda
Oo herkesler spor yapıyor, ne güzel. Ben de koşu bandı aldım kızlar. Baktım dışarı çıkıp yürüyemiyorum bari evse yürüyeyim dedim. Şimdi ramazan olduğu için iftardan sonra yürüyorum, sonra sabah akşama dönücem inşallah.
Hayırlı olsun canım koşu bandı alarak çok iyi yapmışsın kesinlikle, dizi izlerken müzik dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, yalnız sürekli aynı modda yürümemeni tavsiye ederim yavaşla başlar sonra biraz hızlanır sobinra geri yavaşlarsın, böyle hem daha fazla yağ yakımı olur hemde dize yük binmez
Hemen denedim bir fıs sıktım çıkanı sürdüm sadece okadar küçük ki şimdiden bitmesinden korkmaya başladım ucuzladıginda hemen stoklamak lazım @nscckts @Bensimo
Zaten bir fıs sıkılır yani normalde nemli cilde sürmeyi unutma iyi günlerde kullan bitirme hemen 1 ayda
Öyle bir dokundum valla çıkanı sıktım tn öyle yaparim cnm saten cok pahalı bir nemlendirici kıyamam