Günaydın Nisa, her gün temizleyip nemlendiriyorum daha ne istiyor bu cilt yaanscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 07:25bazen cilt o kadar nemsiz kalırki kendini onarmak için ekstra sebum üretir karma ciltlerde olur genelde o ,bariyeri bozulmuş nemsiz kalmışsa t bölgesi daha da yağlanırBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:29Valla ben kuru olduğumu düşünüyordum ama geçen sene diyet yaparken listemde çok fazla kuruyemiş falan vardı ondan mı bilmiyorum ama o dönem cildim bi yağlandı gözeneklendi. Sonra da bi daha gözenekler küçülmedi. Normalde her banyodan sonra cildim gerilir acırdı, şu an sanki yağlandı gibi hatta çene bölgemde minik 2 sivilce var. Ay kafam çok karıştı ya, zaten yanaklar elma, şimdi de gözenek hassaslık offfffnscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:27
beta glukanın krem formu epey nem verici her ne kadar ince yapılı olsa da ,kışın tamam ama hava ısınınca sana fazla gelmiş olabilir
yağlanma düzenli rutin olmadığından mı ,kuruduğundan mı yoksa ürün fazla nem verdiğinden mi anlamak için önce rutin oluşturmak gerek
temizlik ve nemlendirme en güzel bakım zaten ,elindekilerin hepsi full nemlendirme sen bu kadar kuru cilt misin canuuumm![]()
![]()
Güzellik Rutinim
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
Re: Güzellik Rutinim
- Değerlendirme: 8.33%
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51574
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
demek ki nemlendiricin şuan uygun değil cildineBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 12:01Günaydın Nisa, her gün temizleyip nemlendiriyorum daha ne istiyor bu cilt yaanscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 07:25bazen cilt o kadar nemsiz kalırki kendini onarmak için ekstra sebum üretir karma ciltlerde olur genelde o ,bariyeri bozulmuş nemsiz kalmışsa t bölgesi daha da yağlanırBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:29
Valla ben kuru olduğumu düşünüyordum ama geçen sene diyet yaparken listemde çok fazla kuruyemiş falan vardı ondan mı bilmiyorum ama o dönem cildim bi yağlandı gözeneklendi. Sonra da bi daha gözenekler küçülmedi. Normalde her banyodan sonra cildim gerilir acırdı, şu an sanki yağlandı gibi hatta çene bölgemde minik 2 sivilce var. Ay kafam çok karıştı ya, zaten yanaklar elma, şimdi de gözenek hassaslık offfff![]()
:lol:
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Bensimo
- Seçkin Üye
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
@Bensimo çok iyi olur canım effectha ya da cerave alırsın ama bir tane de tonik almanı tavsiye edicem sana gece 2 link bırakmıştım ya birini seçersin herzaman nemlendirici ağır gelebilir bazen toniklersin bazen nemlendirirsin,hergün hergün aynı nemlendirici bir noktadan sonra bunaltır cildine hergün aynı yemeği neden veresin :)
- Bensimo
- Seçkin Üye
Tamam canım sağol, önümüzdeki ay almaya çalışıcam inşallahnscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 15:17@Bensimo çok iyi olur canım effectha ya da cerave alırsın ama bir tane de tonik almanı tavsiye edicem sana gece 2 link bırakmıştım ya birini seçersin herzaman nemlendirici ağır gelebilir bazen toniklersin bazen nemlendirirsin,hergün hergün aynı nemlendirici bir noktadan sonra bunaltır cildine hergün aynı yemeği neden veresin :)
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Nazar değmesin.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Susuzluktan daha kötü oldum hreaşde burnum da tıkalıydı iyice arttı bayağıdır yaşadığım bir şey ama hiç bu kadar fena olmamıştım. Neysss biz skinkeyrimizi yapalım da gerisi hallolur.Suzannaa yazdı: ↑05 Nis 2023, 09:53Cok gecmis olsun, umarım daha iyidir.![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Metafor kraliçesi deyince de sen be.nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 15:17@Bensimo çok iyi olur canım effectha ya da cerave alırsın ama bir tane de tonik almanı tavsiye edicem sana gece 2 link bırakmıştım ya birini seçersin herzaman nemlendirici ağır gelebilir bazen toniklersin bazen nemlendirirsin,hergün hergün aynı nemlendirici bir noktadan sonra bunaltır cildine hergün aynı yemeği neden veresin :)
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Kapatıcı ve tirrek taytsu geldi. Tayt kalp ben. Kapatıcıdansa emin olamadım ya kardeşime de sordum.O da tam emin olamadı bir. Benim ne keşoymuş gözaltımnya aşırı kapatıcı günahları bile kapatıyor diyorlar bunun için ama olmadı bana tarte yolları taştan hiç zaman ve para kaybetmeyelim. Rengi orta iyi olmuş sanki onda sorun yok da. Ay emin olamadım bir garip. Alışkın olmadığım için mi acaba? Acil gözaltı mezo terapisi yardımı.
Sabitlemedim bilerek dolmuyor dediler çizgilere bakalıö bekleyeyim.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Sadece göz altı kapatıcısı mı var girl, rimel birde pudra geç tüm yüze allık parlatıcı tamamdır birde öyle bak aynayaSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 15:47Kapatıcı ve tirrek taytsu geldi. Tayt kalp ben. Kapatıcıdansa emin olamadım ya kardeşime de sordum.O da tam emin olamadı bir. Benim ne keşoymuş gözaltımnya aşırı kapatıcı günahları bile kapatıyor diyorlar bunun için ama olmadı bana tarte yolları taştan hiç zaman ve para kaybetmeyelim. Rengi orta iyi olmuş sanki onda sorun yok da. Ay emin olamadım bir garip. Alışkın olmadığım için mi acaba? Acil gözaltı mezo terapisi yardımı.Sabitlemedim bilerek dolmuyor dediler çizgilere bakalıö bekleyeyim.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Hayırlı olsun taytın @Skinkeyr sarı olan mı 
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Sadece gözaltıyla başladı kuzenim hazırlanıyordu iftar için make up şova döndü. Ama ten ürünü olmadığı için hiç bir garip oldu sanki.nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 16:28Sadece göz altı kapatıcısı mı var girl, rimel birde pudra geç tüm yüze allık parlatıcı tamamdır birde öyle bak aynayaSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 15:47Kapatıcı ve tirrek taytsu geldi. Tayt kalp ben. Kapatıcıdansa emin olamadım ya kardeşime de sordum.O da tam emin olamadı bir. Benim ne keşoymuş gözaltımnya aşırı kapatıcı günahları bile kapatıyor diyorlar bunun için ama olmadı bana tarte yolları taştan hiç zaman ve para kaybetmeyelim. Rengi orta iyi olmuş sanki onda sorun yok da. Ay emin olamadım bir garip. Alışkın olmadığım için mi acaba? Acil gözaltı mezo terapisi yardımı.Sabitlemedim bilerek dolmuyor dediler çizgilere bakalıö bekleyeyim.
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
çok cicilerSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 18:07Sadece gözaltıyla başladı kuzenim hazırlanıyordu iftar için make up şova döndü. Ama ten ürünü olmadığı için hiç bir garip oldu sanki.nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 16:28Sadece göz altı kapatıcısı mı var girl, rimel birde pudra geç tüm yüze allık parlatıcı tamamdır birde öyle bak aynayaSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 15:47Kapatıcı ve tirrek taytsu geldi. Tayt kalp ben. Kapatıcıdansa emin olamadım ya kardeşime de sordum.O da tam emin olamadı bir. Benim ne keşoymuş gözaltımnya aşırı kapatıcı günahları bile kapatıyor diyorlar bunun için ama olmadı bana tarte yolları taştan hiç zaman ve para kaybetmeyelim. Rengi orta iyi olmuş sanki onda sorun yok da. Ay emin olamadım bir garip. Alışkın olmadığım için mi acaba? Acil gözaltı mezo terapisi yardımı.Sabitlemedim bilerek dolmuyor dediler çizgilere bakalıö bekleyeyim.
![]()
![]()
göz altına uyguladığın kapatıcıyı burun çevrene de sürüp genel bir fırça veya süngerle geçersen fırçada veya süngerde kalanlarıda yüze tampon tampon yaparsan renk eşitlenir o yeterli olur senin kesin burun çevren daha pembe yansımalıdır cildin onu tek renk yaparsın mis ;) pudranda çok güzel bildiğin makyaj çantan oluşmuş resmen eksiksiz
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 18:28çok ciciler![]()
göz altına uyguladığın kapatıcıyı burun çevrene de sürüp genel bir fırça veya süngerle geçersen fırçada veya süngerde kalanlarıda yüze tampon tampon yaparsan renk eşitlenir o yeterli olur senin kesin burun çevren daha pembe yansımalıdır cildin onu tek renk yaparsın mis ;) pudranda çok güzel bildiğin makyaj çantan oluşmuş resmen eksiksiz![]()
Görl ya efsanesin gerçekten görmeden yorumşov yapman gerçekten de öyle burun kenarlarım her şeyi de bil.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
göz altına sarı veya şeftali tonlarda corrector uygulayabilirsin kapatıcı öncesi nötrlerSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 18:41nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 18:28çok ciciler![]()
göz altına uyguladığın kapatıcıyı burun çevrene de sürüp genel bir fırça veya süngerle geçersen fırçada veya süngerde kalanlarıda yüze tampon tampon yaparsan renk eşitlenir o yeterli olur senin kesin burun çevren daha pembe yansımalıdır cildin onu tek renk yaparsın mis ;) pudranda çok güzel bildiğin makyaj çantan oluşmuş resmen eksiksiz![]()
Görl ya efsanesin gerçekten görmeden yorumşov yapman gerçekten de öyle burun kenarlarım her şeyi de bil.Kuzenimin bunlar.
Çorlarsam ondan.
Gözaltı bana hala gri geliyor. Hoş olmadı gibi.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Uyguladım nyx almıştım ya.nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 19:28göz altına sarı veya şeftali tonlarda corrector uygulayabilirsin kapatıcı öncesi nötrlerSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 18:41nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 18:28
çok ciciler![]()
Görl ya efsanesin gerçekten görmeden yorumşov yapman gerçekten de öyle burun kenarlarım her şeyi de bil.Kuzenimin bunlar.
Çorlarsam ondan.
Gözaltı bana hala gri geliyor. Hoş olmadı gibi.
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Sen göz altını yanağınla aynı renk istiyor olabilermisin Aşko
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben yaptırmıştım bir kere ama 21 yaşındaydım 4 yıl olacak yakında bir de hiç anlamıyordum Makeup tan skinkeyr aşığıydım. Make up artistle bayağı muhabbet etmiştik uzun uzun anlatmıştı ah kafam iligilenseydim keşke pro olmuştum şimdiye ya.