Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gergedanuss muu ya olur muu asıl senn çok güzelsinnn. Ben dün akşama kadar çok iyiydim diyetisyen arkadaşın mekanı var öğlen oraya gitmiştik akşam da evde gene protein ağırlıklı beslendim ama browni yaptım padele gidene kadar durmadım. Padelden sonra epey bir çokk browni yedim ama dilim sayısını ne siz sorun ne ben söyleyeyim 5 falan.
Kaç kilo oldun kızzz
yemin ederim kilonuuuuz yooooookkkk
ben sizler gibi zayıf olsam kendime barbie muamelesi yapardım
sivenoyu bilmiyorum
ama rock kullandım ve memnun kaldığımı söylemiştim
diş macunu yani bilemedim hiç diş macununun üstüne bu kadar düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim
Biraz beyazlatsin istiyorum cnm ya benimki doğuştan sarı yeminle o yüzden takıntılıyim @nscckts
doğuştan sarı dişi macunla beyazlatacağını düşünen koca yürekli sebooşş
Ooo baya sen obez ya ne istiyorsun 40 kilo mu olmak
61mişim yaa. 55 iyi oluyy 165 166 gibi boyum çünkümsüüğğ.
50 litre şu kahve içip günün ödemi ve tok karnına tartılmış olmandan dolayı 61 sayılmıyor beybim 59sundur sen zaten 60 da durmuyorsun eğer kör olmadıysam :)
Ooo baya sen obez ya ne istiyorsun 40 kilo mu olmak
61mişim yaa. 55 iyi oluyy 165 166 gibi boyum çünkümsüüğğ.
50 litre şu kahve içip günün ödemi ve tok karnına tartılmış olmandan dolayı 61 sayılmıyor beybim 59sundur sen zaten 60 da durmuyorsun eğer kör olmadıysam :)
Vah vah 61 görüyor musun sen zor da yürüyorsundur kilodan çok üzüldüm agam bizimle eğleniyyy
Valla sadece kafamız 7 kilo
166 boya da kısa dedi
özellikle hiç o konuya değinmedim bile
Ülkede kadın boy ortalaması 160 , ortalamanın üzere üstünde, uzun ve zayıf
İşte güzel olmanın bedeli bu, güzel olunca hep daha güzel olma isteği oluyor benim hiç böyle problemim yok düzelecek gibi değilim kafam rahat, nasıl daha çirkin olmayayım kaygım olur en fazla
Allahım resmen sınanıyorum bunlar hep bana işaret
Hepiniz zayıf ve güzelsiniz ve ben cidden şu rahatlığıma utandım
Totom oturmaktan konya ovasına dönmüş, gıdım hatçe bacı modunda takılıyor selülitlerim boğuluyoruz diye çığlık atıyor ama burda 50/60 kilolar konuşuluyor ben ne yapayım ben
Vah vah 61 görüyor musun sen zor da yürüyorsundur kilodan çok üzüldüm agam bizimle eğleniyyy
Valla sadece kafamız 7 kilo
166 boya da kısa dedi
özellikle hiç o konuya değinmedim bile
Ülkede kadın boy ortalaması 160 , ortalamanın üzere üstünde, uzun ve zayıf
İşte güzel olmanın bedeli bu, güzel olunca hep daha güzel olma isteği oluyor benim hiç böyle problemim yok düzelecek gibi değilim kafam rahat, nasıl daha çirkin olmayayım kaygım olur en fazla
Allahım resmen sınanıyorum bunlar hep bana işaret
Hepiniz zayıf ve güzelsiniz ve ben cidden şu rahatlığıma utandım
Totom oturmaktan konya ovasına dönmüş, gıdım hatçe bacı modunda takılıyor selülitlerim boğuluyoruz diye çığlık atıyor ama burda 50/60 kilolar konuşuluyor ben ne yapayım ben
Yaniii gülümseyerek okumaya başladığım mesajı şöyle bitirdim
Günooooo
Yeter kilo muhabbeti ramazandan 3.5 kg alıp çıktık zaten totomuzdan kıyafetler geçmiyor ne yediysem gtüme gitmiş:D
Göbeğine gitmesinden iyidir işte
Haklısın bak keyfim geldi
Doktordan çıktım 2.75 Astigmat olmuş 3.25 gözlüm cami verdi yeni işte takmıyorum ama takmam lazım
Sol gözle en büyük harfler dahil hiçbirini okuyamadım
Günooooo
Yeter kilo muhabbeti ramazandan 3.5 kg alıp çıktık zaten totomuzdan kıyafetler geçmiyor ne yediysem gtüme gitmiş:D
Göbeğine gitmesinden iyidir işte
Haklısın bak keyfim geldi
Doktordan çıktım 2.75 Astigmat olmuş 3.25 gözlüm cami verdi yeni işte takmıyorum ama takmam lazım
Sol gözle en büyük harfler dahil hiçbirini okuyamadım