Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Düzenli görlll. Ay gene sırtım tutuldu ya bu kadar başka şeyle uğraşsam yani neler olurdu artık bezdum da yani bayılaazammm. Ne kaldı yapmadığım insan ağız daduyla çalışamıyor.
keşke masaj yapan robot olsa değil mi
valla bence büyük ihtiyaç
ya da yapman gereken işleri devredebileceğin ,işini yaptırabileceğin kiralık robotlar
ya aşko iş yapmak isteyip de yapamamak daha kötü istek var enerji var ama yapamıyorsun ağrıdan.
Rabbim öyle bir an nasip etsin ki ne ağrın varsa şifalansın,gün gelip 'geçti bitti gitti şükür' dedirtsin sana
Amin
@nscckts Nisoşko nişanlar falan olacak birkaç tane noramlde sevmem gitmem ama yakın kişilerin.Hiç farım yok benim.Acaba Costa Riche mac alsam hafif dağıtarak sürmek için ne dersin aşkoş?Hem boş kalmaz gözüm hem buğulu gibi ama kolay da olur.Bir de alırsam nasıl bir fırça tavsiye edersin?
buğulu olsun istiyorsan kahve tonlarında mı olacak far ona göre bakayım ne güzel olur diye
fırçada kesinlikle so fly almalısın
istersen göz kalemi sürüp şu fırçayla dağıtarak buğulu makyaj yapabilirsin
ben artık kontör ürünümü far olarak kullandığım için far almıyorum allık ve kontür ile işi çözüyorum
So fly far oturtma fırçası ile de dağıtılabilir kalem de mi bebeksu?
dağıtılır ama eyeliner fırçası kadar tam oturup pratik olmaz dağıtırken yerinden oynatabilir sık kıllı olduğu için, karıştırma fırçasıyla daha kolay dağılır
far oturtma fırçası daha çok gliterlı farlar için ya da 2-3 renk geçiş yaparken yan yana renkleri oturtmak için sonrasında da geçiş karıştırma fırçasıyla yapılır
Evde güneş kremi kullanmali mi sorusuna hep takigim nisa evim çok güneş alan yer değil bnimde camlarla işim yok ya halidayim ya koltukta sence sürmelimiyim güneş kremi @nscckts
Evde güneş kremi kullanmali mi sorusuna hep takigim nisa evim çok güneş alan yer değil bnimde camlarla işim yok ya halidayim ya koltukta sence sürmelimiyim güneş kremi @nscckts
canım ben seninle 1 senedir iletişim halindeyim ve her güneş kremi muhabbetinde evde bile sürülmeli , yaz kış farketmez , güneş var yok fark etmez , tv ,bilgisayar,telefonun yaydığı mavi ışıkda leke yapar yaşlandırır dedim ... Hep diyorum ve beni bilen herkes uçan kuşlar sokaktaki kediler bile güneş kremi konusunda aşırı dikkatli olduğumu ve herkesin olması gerektiğini bunu sık tekrarladığımı biliyor
bunu hep söyledim defalarca hemde değil mi canım benim
güzel arkadaşım benim
aaa doğru ya unutmuşum sen sorup yazıp geri okumuyordun biz bu muhabbeti diğer sitede de yapmıştık bence bir 5 ay sonra yine tekrarlanır
canım ben seninle 1 senedir iletişim halindeyim ve her güneş kremi muhabbetinde evde bile sürülmeli , yaz kış farketmez , güneş var yok fark etmez , tv ,bilgisayar,telefonun yaydığı mavi ışıkda leke yapar yaşlandırır dedim ... Hep diyorum ve beni bilen herkes uçan kuşlar sokaktaki kediler bile güneş kremi konusunda aşırı dikkatli olduğumu ve herkesin olması gerektiğini bunu sık tekrarladığımı biliyor
güzel arkadaşım benim
aaa doğru ya unutmuşum sen sorup yazıp geri okumuyordun biz bu muhabbeti diğer sitede de yapmıştık bence bir 5 ay sonra yine tekrarlanır
bn evdeyken hiç kullanmiyorum ama bundan sonra kullanırım cnm tmdir @nscckts
güzel arkadaşım benim
Halbuki aylar öncede ihmal etmem artık kullanırım demiştin peküüü
güzel arkadaşım benim
Halbuki aylar öncede ihmal etmem artık kullanırım demiştin peküüü
Yarından itibaren başlarim kullanmaya evde de cnm tm @nscckts