Ömer Fransa konsolosu gibi kapılarda karşılanmalar.
Kahve topigi
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Re: Kahve topigi
@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
Kader, gayrete aşıktır
- deanspie
- Seçkin Üye
- İfadeler: 6726
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 25 kez
- Burç:
Ay geçtikten mi,direnç bandım varAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 12:55@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.iremcik yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:05Ay geçtikten mi,direnç bandım varAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 12:55@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
Akıllı saatli ve saatsiz kontrol grupları oluşturdular akıllı saatli grup daha motive çalıştı.
Her gün spor yapan ve haftada 4 gün spor yapan grubu karşılaştırdılar. Hergün yoğun spor yapmak ve dengesiz beslenmek enerji yorgunluğu yapıyor.
Spordan önce kahveyi daha doğrusu kafein ama içinde alanin olmayan kafeinli içecekleri tavsiye ediyorlar.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51574
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
evet hatta direnç bantları daha etkili insanın kendi gücüyle kendi ağırlığıyla çalışması en etkisiliAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 12:55@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
akın saatçi var milli spor hocalarını yetiştiren hoca
onu takip ediyorum ,çok detaylı anlatıyor, hangi sıkılıkta direnç bandını nereye ne için kullanmalıyız ,kaç gr proteini kaç yaşında hangi sporları yapıyorsak almalıyız,günlük takviye alacaksak hangi aralıkta olmalı, kadın erkek için ayrı ayrı bu bilgiler fark ediyor hangi saatlerde spor yapmalıyız ,hangi sporu hangi saatde yapıyorsak nasıl beslenmeliyiz gibi detayları veriyor
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
akın hocada spordan önce kahve için diyor ve spor yaptığınızın ertesi günü dinlenmelisiniz kaslar o zaman çalışır diyor her gün spor yaparsan daha çok kası zayıflatırsın dinlenmesi gerekir diyorAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:17Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.iremcik yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:05Ay geçtikten mi,direnç bandım varAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 12:55@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
Akıllı saatli ve saatsiz kontrol grupları oluşturdular akıllı saatli grup daha motive çalıştı.
Her gün spor yapan ve haftada 4 gün spor yapan grubu karşılaştırdılar. Hergün yoğun spor yapmak ve dengesiz beslenmek enerji yorgunluğu yapıyor.
Spordan önce kahveyi daha doğrusu kafein ama içinde alanin olmayan kafeinli içecekleri tavsiye ediyorlar.
spor yaparken aralarda da zencefilli su maden suyu ve normal içme suyunu karıştırıyor , bir su elde ediyor spor aralarında o suyu içiyor hem mineral sağlar hem daha çok yağ yaktırır diyor
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
belimi depremden 2 ay önce ölçtüğümde 62 cm di
şimdi 68-70 vardır göz kararıma göre ... depremden 1 ay önce ve 1 ay sonraki o toplam 3 aylık zamanda 1senemi çöp edecek şekilde beslendim maalesef
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
nscckts yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:27akın hocada spordan önce kahve için diyor ve spor yaptığınızın ertesi günü dinlenmelisiniz kaslar o zaman çalışır diyor her gün spor yaparsan daha çok kası zayıflatırsın dinlenmesi gerekir diyorAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:17Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.
spor yaparken aralarda da zencefilli su maden suyu ve normal içme suyunu karıştırıyor , bir su elde ediyor spor aralarında o suyu içiyor hem mineral sağlar hem daha çok yağ yaktırır diyor
Spora giderken bu karışım sudan götüreceğim.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
@nscckts bahçe düzenlemesini biraz yoluna soktuk ama çok aşırı yorulduk. Mügenin tarafına da aynısını yaptık birbirinin simetriği oldu. Ara verdik 
Mavi yasemin aldım küçük pembe çiçekler aldım çit kenarına.
Mavi yasemin aldım küçük pembe çiçekler aldım çit kenarına.
Kader, gayrete aşıktır
- deanspie
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Direnç bandı gerçekten çok çalıştırıyor insan hissediyor o kasınıAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:17Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.iremcik yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:05Ay geçtikten mi,direnç bandım varAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 12:55@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Bana Aşk nedir diye sorsalar bu bahçeyi gösterirdim
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Bu sabah direnç bandıyla squat yaptım, bacaklarım popom acıyoriremcik yazdı: ↑11 Haz 2023, 14:33Direnç bandı gerçekten çok çalıştırıyor insan hissediyor o kasınıAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:17Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. Duvara büyük bir makrome alalım üst kısmına da tabaklar boyayayım diyor Müge ne dersin.
Kader, gayrete aşıktır
- deanspie
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben de yapayım 15 20 ne yapsam karnscckts yazdı: ↑11 Haz 2023, 17:04Bu sabah direnç bandıyla squat yaptım, bacaklarım popom acıyoriremcik yazdı: ↑11 Haz 2023, 14:33Direnç bandı gerçekten çok çalıştırıyor insan hissediyor o kasınıAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 13:17
Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.
Spordan önce kahveyi daha doğrusu kafein ama içinde alanin olmayan kafeinli içecekleri tavsiye ediyorlar.![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Harika olurAmetist yazdı: ↑11 Haz 2023, 19:15Canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. Duvara büyük bir makrome alalım üst kısmına da tabaklar boyayayım diyor Müge ne dersin.
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
Selam kızlar. Haftasonu ablamlarla kocaeline gittik, 2 gün kız kıza takıldık. Biraz kafa dağıttım iyi geldi. Yarın da hsg çekilicem, biraz tedirginliğim var, inşallah kolay geçer.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
canımm
ne iyi yapmışsınız kız kıza ,sefanız olsun