Kahve topigi
- Kitty
- İfadeler: 632
- Teşekkür etti: 82 kez
- Burç:
Re: Kahve topigi
@nscckts 107 liraya 30kitaba çok iyi aldım :)
ahsen sever belki de.. diye attim.:)
yaz tatiline girdi okur felan düşündüm..
bende okumaya söksün öle vericem..
yırtar atar mahveder diye şimdilik vermicem:)
çocuklari kitaplari sevdirmek istiyorum.. bende bi kitap canavariyim.. sanirim evimde bi köşesinde kütüphane oluşturacam.
çocuklari kitaplari sevdirmek istiyorum.. bende bi kitap canavariyim.. sanirim evimde bi köşesinde kütüphane oluşturacam.
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51553
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
burada kitap kurdu köşemiz var ,orada ahsenin okuduğu kitaplar var belki sende kızın için faydalanabilirsin ,ahsen günde 1 kitap bitiriyorKitty yazdı: ↑20 Haz 2023, 10:37@nscckts 107 liraya 30kitaba çok iyi aldım :)
mesela haftasonu 2 günde küçük prens kitabını bitirdi, senin gösterdiğin kitapların hepsini çoktan okudu canım... ilk okul 1 de zaten öğretmenler okutuyor o kitapları ... yalnız onların çeşitleri var seninkiler düz yazı mı yoksa hecelemeye uygun mu alırken ona dikkat ettin mi?
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
senin aldıklarına baktım şimdi heceli kitap değilKitty yazdı: ↑20 Haz 2023, 10:37@nscckts 107 liraya 30kitaba çok iyi aldım :)
ilk okul 2. dönemde okur o aldıklarını
istersen heceleyen kitap al birde canım çocuğun öyle okumayı daha rahat hızlandırır kelime anlamlarını daha iyi kavrar ve daha doğru okur ,ilk etapda heceli alman gerek
- Değerlendirme: 8.33%
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15237
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
çocuk eğer istekliyse ben küçük yaşlarda öğretilmesinden yanayım. eğitim bilimlerinde çocuklar için dil öğrenme yaşı 3 olarak öğretiliyor. arapça ingilizce farketmez kesinlikle telaffuzları çok daha güzel oluyor ve daha kalıcı oluyor. ömer 4 yaşında dini eğitimde veren bir kreşe gitti. fatihayı ve diğer duaları benden güzel okuyor. Rabbi yessir duasını o kadar güzel okuyor ki. kolaylık duası diye öğretmişler. halam çok zor durumdayım bir kolaylık duası oku diyorum sonra sırayla ailenin diğer üyeleri. hepinizi de zorluktan ben kurtarıyorum diyornscckts yazdı: ↑19 Haz 2023, 09:02buna hazırsa içinden geliyorsa olur eğer kendisi öğrenmek istemiyorken gönderirsen soğurKitty yazdı: ↑19 Haz 2023, 08:43selam:)
bugün sabah geç kaldim 8:30 ta işte oldum dolmuş faciasi :D
ehh bi çay içeyim mis gibi ..
havada kapalı..
kızım bugün okula gitmeyişi hüzünlüyüm..
boş durmasin istiyorum kuran kurslara vericem.. eşim okuma yazma daha bilmiyor erken dedi..sıkılır dedi bilemiyorum benim düşüncem verme taraftayim.. AĞAÇ YAŞKEN EGİLİR Düşüncesi ne kadar doğru bilmiyorum.
ben okurken ahsen çok gördüğü için merak ediyordu ,hevesliydi zaten 4-5 yaşlarında epey dua ezbere biliyordu hazırdı yinede daha göndermedim çünkü daha bana öğret bende okumak istiyorum demedi, kendisinin demesini bekliyorum ,hadi git orada öğren dersem bir tatili var bu sene yoruldu zorunda hisseder sıkılır diye ,daha yaşı 7 acelesi yok diye düşündüm ,çocuğunu iyi tanırsın bu sene giderse verimli olacak mı yoksa sırf yazın boş durmasın diye mi gidecek... bence önemli olan çok erken başlaması değil, neye başladığının bilincine vararak isteyerek başlaması güzel olur canım
eğer eğlendirerek öğreten çocuğun sıkılmasına sebep olmadan eğitim verecek bir yer olursa iyi olabilir. bende 6 yaşında başlamıştım hoca ertesi gün ezberleyeceğim surenin adını kağıda yazıp verirdi annem ezberletirdi.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15237
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Kitty yazdı: ↑19 Haz 2023, 10:39merhaba..
geçen gün instagramdan bir hoca buldum..
baktırdım..
eşimin üzerinde 3 senelik büyüsü olduğu öğrendim.. bende eşimden dolayı negatif enerji etki ediyormuş.
yapan kişi eş tarafindan ikinci dereceden akrabalardan birisi denildi. kim bilmiyorum..
ve eşimin ailesiyle aramiz bozuldu büyü etkisi yüzünden bende anlamamişim neler olduğu..
3 sene önce başladi davranışlari degişmeye başladi. ben anlamadim..
eşimle birliktede olamiyorduk hep yorgunum bitkinim diyordu cani istemiyordu..
bişeyler ters dönmeye başladi.. bi arkadaşım sayesinde buldum arkadaşımada yapılmış büyü.. boşanma arifesinde.. eşine yapmışlar oda öğrenmiş bana söyledi.. bende ilk başta inanmam dedi biraz geçiştirdim.. hadi dedim bakayım dedim şok oldum gerçegi öğrendim..
biliyorsun eşimin ailesiyle aramiz iyi degil.. aramizi bozmak için yapılmış.. kara büyü mü bilmiyorum. eve de kimse girmedi kaynanam görümcem girerdi. onlarin yaptıklari da düşünmedim.. görümcem evi temizlerdi.. süphe ettim. ikinci dereceden akraba denince..
görümcemle görüşmüyorum.. ama içime acayip kurt düştü.. güvenmemeye başladim çocuğuma da yaparsa diye aklım gidiyor.
yaptığı da düşünmedim yok ya yapmamiştir diyorum ama iç sesim öle demiyor..
yapana yaptırana Allaha havale ettim.. Allah eminim ki o büyüyü bozacaktir diyorum çok dua ediyorum..
bozmak istiyorum.. ne yapabilirim...
ben bu tür şeylere inanıyorum. Allah sıkıntılarından en kısa zamanda selamete çıkarsın. yapan yaptıran cennetin kokusunu bile duyamayacak ama nefis insanlara bu gibi kötülükleri yaptırıyor. eğer gerçekten varsa bozdurmak için bu işi tamamen menfaat için yapmayan bir hoca olmalı. dikkat et dolandırmasınlar.
evde bakara suresi açmak, temizlikte sirkeli su ve gül suyu kullanmak kötü enerjileri gideriyor. eşinle aranızın daha iyi olması için YA Vedüd Ya Camii cc. okuyabilirsin.
- Değerlendirme: 8.33%
Kader, gayrete aşıktır
- Kitty
- Burç:
ya @Ametist herşey para oldu bozdurmak için de de para istediler. 1000-2000 tl civari..Ametist yazdı: ↑20 Haz 2023, 12:29Kitty yazdı: ↑19 Haz 2023, 10:39merhaba..
geçen gün instagramdan bir hoca buldum..
baktırdım..
eşimin üzerinde 3 senelik büyüsü olduğu öğrendim.. bende eşimden dolayı negatif enerji etki ediyormuş.
yapan kişi eş tarafindan ikinci dereceden akrabalardan birisi denildi. kim bilmiyorum..
ve eşimin ailesiyle aramiz bozuldu büyü etkisi yüzünden bende anlamamişim neler olduğu..
3 sene önce başladi davranışlari degişmeye başladi. ben anlamadim..
eşimle birliktede olamiyorduk hep yorgunum bitkinim diyordu cani istemiyordu..
bişeyler ters dönmeye başladi.. bi arkadaşım sayesinde buldum arkadaşımada yapılmış büyü.. boşanma arifesinde.. eşine yapmışlar oda öğrenmiş bana söyledi.. bende ilk başta inanmam dedi biraz geçiştirdim.. hadi dedim bakayım dedim şok oldum gerçegi öğrendim..
biliyorsun eşimin ailesiyle aramiz iyi degil.. aramizi bozmak için yapılmış.. kara büyü mü bilmiyorum. eve de kimse girmedi kaynanam görümcem girerdi. onlarin yaptıklari da düşünmedim.. görümcem evi temizlerdi.. süphe ettim. ikinci dereceden akraba denince..
görümcemle görüşmüyorum.. ama içime acayip kurt düştü.. güvenmemeye başladim çocuğuma da yaparsa diye aklım gidiyor.
yaptığı da düşünmedim yok ya yapmamiştir diyorum ama iç sesim öle demiyor..
yapana yaptırana Allaha havale ettim.. Allah eminim ki o büyüyü bozacaktir diyorum çok dua ediyorum..
bozmak istiyorum.. ne yapabilirim...
ben bu tür şeylere inanıyorum. Allah sıkıntılarından en kısa zamanda selamete çıkarsın. yapan yaptıran cennetin kokusunu bile duyamayacak ama nefis insanlara bu gibi kötülükleri yaptırıyor. eğer gerçekten varsa bozdurmak için bu işi tamamen menfaat için yapmayan bir hoca olmalı. dikkat et dolandırmasınlar.
evde bakara suresi açmak, temizlikte sirkeli su ve gül suyu kullanmak kötü enerjileri gideriyor. eşinle aranızın daha iyi olması için YA Vedüd Ya Camii cc. okuyabilirsin.
verir miyim hayır.
dua okuyorum en iyi olan bu youtubede büyü bozmak için bi sürü dualar var Allah büyük yardim ediyor...
geçen gün kitapta gördüğüm sirke tuz su denedim.. hatta 7 kere her duadan sirke su denedim.. 21 günde hergün degiştirdim...
o iyi geldi..Allah tüm kötülüklerden korusun..
- Kitty
- Burç:
orayı hiç dikkat etmedim..nscckts yazdı: ↑20 Haz 2023, 11:02burada kitap kurdu köşemiz var ,orada ahsenin okuduğu kitaplar var belki sende kızın için faydalanabilirsin ,ahsen günde 1 kitap bitiriyorKitty yazdı: ↑20 Haz 2023, 10:37@nscckts 107 liraya 30kitaba çok iyi aldım :)
mesela haftasonu 2 günde küçük prens kitabını bitirdi, senin gösterdiğin kitapların hepsini çoktan okudu canım... ilk okul 1 de zaten öğretmenler okutuyor o kitapları ... yalnız onların çeşitleri var seninkiler düz yazı mı yoksa hecelemeye uygun mu alırken ona dikkat ettin mi?
belki de ilkokul 2, sınıfta veririrm.. şimdi versem anlayamaz.
ilkokula başlayacak ya öğretmenler gruba yazarlar isterler herşeyi..
valla nisa ben ilkokulda bu kadar şey istenmedi dedim:D şimdi herşeyi istiyolarmiş:D
eşim ilkokulda rahat olacagi saniyor şimdi :D görecez eşim cinnet geçirecek :D meraktayim :D
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ilk okul 2 için de çok basit olur o yüzden kış tatilinden sonra elindekileri okurKitty yazdı: ↑20 Haz 2023, 13:09orayı hiç dikkat etmedim..nscckts yazdı: ↑20 Haz 2023, 11:02burada kitap kurdu köşemiz var ,orada ahsenin okuduğu kitaplar var belki sende kızın için faydalanabilirsin ,ahsen günde 1 kitap bitiriyorKitty yazdı: ↑20 Haz 2023, 10:37@nscckts 107 liraya 30kitaba çok iyi aldım :)
valla nisa ben ilkokulda bu kadar şey istenmedi dedim:D şimdi herşeyi istiyolarmiş:D
eşim ilkokulda rahat olacagi saniyor şimdi :D görecez eşim cinnet geçirecek :D meraktayim :D
bizim zamanımızda ortaokulda yapılan projeleri deneyleri şimdi 1. sınıfta yapıyorlar
- Kitty
- Burç:
valla seneye veririm en iyisi acelem yok çocuk yaşta başlayan bıkılıyor kendimden biliyorum annem her sene yazin gönderirdi hatim edemezdim:D bıkmışım.:DAmetist yazdı: ↑20 Haz 2023, 12:24çocuk eğer istekliyse ben küçük yaşlarda öğretilmesinden yanayım. eğitim bilimlerinde çocuklar için dil öğrenme yaşı 3 olarak öğretiliyor. arapça ingilizce farketmez kesinlikle telaffuzları çok daha güzel oluyor ve daha kalıcı oluyor. ömer 4 yaşında dini eğitimde veren bir kreşe gitti. fatihayı ve diğer duaları benden güzel okuyor. Rabbi yessir duasını o kadar güzel okuyor ki. kolaylık duası diye öğretmişler. halam çok zor durumdayım bir kolaylık duası oku diyorum sonra sırayla ailenin diğer üyeleri. hepinizi de zorluktan ben kurtarıyorum diyornscckts yazdı: ↑19 Haz 2023, 09:02buna hazırsa içinden geliyorsa olur eğer kendisi öğrenmek istemiyorken gönderirsen soğurKitty yazdı: ↑19 Haz 2023, 08:43selam:)
bugün sabah geç kaldim 8:30 ta işte oldum dolmuş faciasi :D
ehh bi çay içeyim mis gibi ..
havada kapalı..
kızım bugün okula gitmeyişi hüzünlüyüm..
boş durmasin istiyorum kuran kurslara vericem.. eşim okuma yazma daha bilmiyor erken dedi..sıkılır dedi bilemiyorum benim düşüncem verme taraftayim.. AĞAÇ YAŞKEN EGİLİR Düşüncesi ne kadar doğru bilmiyorum.
ben okurken ahsen çok gördüğü için merak ediyordu ,hevesliydi zaten 4-5 yaşlarında epey dua ezbere biliyordu hazırdı yinede daha göndermedim çünkü daha bana öğret bende okumak istiyorum demedi, kendisinin demesini bekliyorum ,hadi git orada öğren dersem bir tatili var bu sene yoruldu zorunda hisseder sıkılır diye ,daha yaşı 7 acelesi yok diye düşündüm ,çocuğunu iyi tanırsın bu sene giderse verimli olacak mı yoksa sırf yazın boş durmasın diye mi gidecek... bence önemli olan çok erken başlaması değil, neye başladığının bilincine vararak isteyerek başlaması güzel olur canım![]()
eğer eğlendirerek öğreten çocuğun sıkılmasına sebep olmadan eğitim verecek bir yer olursa iyi olabilir. bende 6 yaşında başlamıştım hoca ertesi gün ezberleyeceğim surenin adını kağıda yazıp verirdi annem ezberletirdi.
bunun bi zamani var belki..
- Kitty
- Burç:
devir degişti.. çocuklar maşallah çok akıllılar..nscckts yazdı: ↑20 Haz 2023, 13:10ilk okul 2 için de çok basit olur o yüzden kış tatilinden sonra elindekileri okurKitty yazdı: ↑20 Haz 2023, 13:09orayı hiç dikkat etmedim..nscckts yazdı: ↑20 Haz 2023, 11:02
burada kitap kurdu köşemiz var ,orada ahsenin okuduğu kitaplar var belki sende kızın için faydalanabilirsin ,ahsen günde 1 kitap bitiriyor
bizim zamanımızda ortaokulda yapılan projeleri deneyleri şimdi 1. sınıfta yapıyorlar
bizim zamaninda öle deney mi vardi.. şimdi sasiriyorum daha eşimin bunlardan hiç haberi yok:D
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
afiyet olsun canım çok sıcak kahvem yavaş yavaş içiyordum hala bitmedi birlikte içiyoruz yani şuan