Hocayı muhabbete tutup 3.40a falan uzatıyorum ama kendimi patlattım saf ve temiz kalpli olduğum için dedim o da normalde arttırıken başlatacaktı süreyi ama arttırma bittikten sonra başlatıyor süreyi o da.
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben bayağıdır Ayşe Köroğlu'nda gördüğüm fakir olanı alacaktım iyonizerli su diye gelişiyor galiba ama onda kaynadı arada wish listemin uzunluğunda.Bensimo yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:12Ay ilk defa gördüm böyle bişey, değişikmişnscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 14:58meyve sebzeyi yıkarken ozonla yıkama aparatları var
hem meyve sebze uzun süre kalıyor
hem tüm kullanılan ziraai ilaçlardan böcek vs arındırıyor
kullanan var mı bu tarz şeyleri
almak istiyorum
karbonatlı suda beklet foşur foşur yıka çok su israfı oluyor bir kerede alayım evladiyelik olsun dedim
hava da temizleyebiliyorsun her şeye kullanılıyor
şöyle birşey
https://www.amazon.com.tr/Otomatik-Maki ... 2122&psc=1
https://www.amazon.com.tr/jenerat%C3%B6 ... GWCYZWELKM![]()
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51592
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
teşekkür ederim cannnıımmPoudré yazdı: ↑26 Tem 2023, 21:23Hayırlı olsunnscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 11:02Screenshot_20230726_103546_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_103602_trendyol.com.jpg
Benim yürüyüş bandım buydu, 1000 TL ye 7 ay önce falan sattım, sebebi elektrik kesilince bir anda durduğu için dizimi ve belimi incitmiştim, hızı yeterli gelmiyordu haldır huldur koşmayı severim koşu bandı benim hızıma yetişemiyordu, ayrıca 40 dk dan fazla kullanınca çok ısınıyordu ve eğimi yoktu bu yüzden uzun vadede zararı vardı...
Ama yürüyüş bandını satınca ayağımdaki ödem sorunu arttı, ben yürüyüşü koşuyu severim ve ev ortamında istediğin saatde dizi film izlerken gerçekten çok iyi oluyor, ahsen ateri de oyun oynuyor yanımda, bende koşuyorum mesela, sohbet ede ede yürüyorum... Bana gerçekten lazım, ihtiyaç duyuyorum bunu anladım
Bu sefer gerçekten ihtiyacım olanı bilerek tam kapsamlı aldım otomatik eğimli,elektrik giderse bir anda durmuyor yavaşlıyor, bir rahatsızlığım olursa başım dönerse vs güvenlik zinciri var çektiğin an yavaşlıyor, nabız, yağ ölçümü var, masaj aleti var,mekik sehpası var, modlar var, yağ yakımı için yavaş başlayıp hızlanıp tekrar yavaşlatmak gerekiyor ya onu seçebiliyorsun, usb takıp müzik dinleyebiliyorsun, veya telefondan koşu bandına müzik listeni aktarıp dinleyebiliyorsun çift hoporlörlü, bildiğiniz spor salonunda olandan aldım en hoşuma gidense 18 km hızla koşabiliyoruz, yani yardırabilicemctesi elimde olur sabırsızlıkla bekliyorum yerinde gittim baktım çalıştırdım tam istediğim gibi
Aldığım bu
Screenshot_20230726_105858_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_105909_trendyol.com.jpg
Şifası ile gelsin taş gibi etsinbende bi kac gündür koşu bandı aşeriyorum desem ki hayatimda koşu bandim olmadi ama ben ekimde salona başlamayı düşünüyorum
Bebemi okula gönderip yallahhh spora
Ozelikleri falan da önemli olduğunu bilmiyordum bi ara alırsam sana sorucam kesin
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bende o kadar hızda koşamamBensimo yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:09Güle güle kullan canım, hayırlı olsun şifa olsun inşallah. 18 km hızla koşabilecek misinnscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 11:02Screenshot_20230726_103546_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_103602_trendyol.com.jpg
Benim yürüyüş bandım buydu, 1000 TL ye 7 ay önce falan sattım, sebebi elektrik kesilince bir anda durduğu için dizimi ve belimi incitmiştim, hızı yeterli gelmiyordu haldır huldur koşmayı severim koşu bandı benim hızıma yetişemiyordu, ayrıca 40 dk dan fazla kullanınca çok ısınıyordu ve eğimi yoktu bu yüzden uzun vadede zararı vardı...
Ama yürüyüş bandını satınca ayağımdaki ödem sorunu arttı, ben yürüyüşü koşuyu severim ve ev ortamında istediğin saatde dizi film izlerken gerçekten çok iyi oluyor, ahsen ateri de oyun oynuyor yanımda, bende koşuyorum mesela, sohbet ede ede yürüyorum... Bana gerçekten lazım, ihtiyaç duyuyorum bunu anladım
Bu sefer gerçekten ihtiyacım olanı bilerek tam kapsamlı aldım otomatik eğimli,elektrik giderse bir anda durmuyor yavaşlıyor, bir rahatsızlığım olursa başım dönerse vs güvenlik zinciri var çektiğin an yavaşlıyor, nabız, yağ ölçümü var, masaj aleti var,mekik sehpası var, modlar var, yağ yakımı için yavaş başlayıp hızlanıp tekrar yavaşlatmak gerekiyor ya onu seçebiliyorsun, usb takıp müzik dinleyebiliyorsun, veya telefondan koşu bandına müzik listeni aktarıp dinleyebiliyorsun çift hoporlörlü, bildiğiniz spor salonunda olandan aldım en hoşuma gidense 18 km hızla koşabiliyoruz, yani yardırabilicemctesi elimde olur sabırsızlıkla bekliyorum yerinde gittim baktım çalıştırdım tam istediğim gibi
Aldığım bu
Screenshot_20230726_105858_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_105909_trendyol.com.jpgben asla o kadar hızlı koşamam ölürüm
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ayyy çok merakk çokSkinkeyr yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:20Ben bayağıdır Ayşe Köroğlu'nda gördüğüm fakir olanı alacaktım iyonizerli su diye gelişiyor galiba ama onda kaynadı arada wish listemin uzunluğunda.Bensimo yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:12Ay ilk defa gördüm böyle bişey, değişikmişnscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 14:58meyve sebzeyi yıkarken ozonla yıkama aparatları var
hem meyve sebze uzun süre kalıyor
hem tüm kullanılan ziraai ilaçlardan böcek vs arındırıyor
kullanan var mı bu tarz şeyleri
almak istiyorum
karbonatlı suda beklet foşur foşur yıka çok su israfı oluyor bir kerede alayım evladiyelik olsun dedim
hava da temizleyebiliyorsun her şeye kullanılıyor
şöyle birşey
https://www.amazon.com.tr/Otomatik-Maki ... 2122&psc=1
https://www.amazon.com.tr/jenerat%C3%B6 ... GWCYZWELKM![]()
Çok güzel duruyor o da.
alsam ne kaybederim ki değil mi illa kullanılır bu modelleri beğenmesem bile bi yerlerde
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
en doğrusuda bu yaptığın , bende öyle yapıyorum önce yürür sonra koşar sonra geri nabzı düşürür sonra geri koşarımSkinkeyr yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:13Biz hocamla interval yapıyoruz 3 dk yürüme 1 dk koşma ben maks bu.Bensimo yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:09Güle güle kullan canım, hayırlı olsun şifa olsun inşallah. 18 km hızla koşabilecek misinnscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 11:02Screenshot_20230726_103546_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_103602_trendyol.com.jpg
Aldığım bu
Screenshot_20230726_105858_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_105909_trendyol.com.jpgben asla o kadar hızlı koşamam ölürüm
![]()
![]()
hem yağ yakar hem sağlam cardioyu bu sağlar
ama en son, yani yarım saat sonra 40 dk ya tamamlarken 10 dk full koşma yaparım, yürüyüş yapınca bir enerji geliyor ya onu atmam gerekiyor 10 dk full koşunca bir rahatlama geliyor bir özgürlük hissi bir enerji çok değişik bir his o
sanırım mutluluk hormonu
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ayyy ay ay hepsi mükooo ne güzel bir uyanma bu prensesler gibi
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben de aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Başka her şeyi dezenfekte etmek için de kullanılabiliyor. Diş fırçaları için de kullanıyorlar, hayvanları için kullananlar varmış, bir şeyi dezenfekte edince hiç dezenfektan olmadan direkt bunu kullanıyorlar hatta. Ben de üretici miyim neyim ne bu övgü aşkoş.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Aşkoş işte en önemlisi insanın kendini, hayatını tanıması bu noktada. Kimisi de derki ben evde motğve olamam elbise askısı olacak boşuna almayayım. Sen de gidememe diyorsan hakikaten spor salonları paraları yananlar ile dolu. Ben ölüm döşeğinde bile olsam bisikletle gidiyorum ama sonra gece ağrılar.nscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 14:49çok teşekkür ederimSkinkeyr yazdı: ↑26 Tem 2023, 14:34Süpersin aşkı hayırlı olsun.nscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 11:02Screenshot_20230726_103546_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_103602_trendyol.com.jpg
Aldığım bu
Screenshot_20230726_105858_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_105909_trendyol.com.jpgGüzel günlerde kullan. Çok mantıklı bir seçim olmuş. Ömürlük yatırım. Spor salonları da çok pahalandı zaten sevmiyorsun da sen. Ben seviyorum mesela toplu yapmayı ya da hoca olsun falan ama senin için süper olmuş. Özellikleri de süpermiş bu arada.
![]()
![]()
oturduk hesap yaptık erhanla spor salonuna mı yazılsam diye önce
bir kere çocukla gitmek gerçekten zor
evden çıkmaya kesin üşenirim bir süre sonra
yazın sıcak kışın soğuk
ya erhan benimle gelecek ,çocuğa bakacak spor yapıcam
ya onları evde bırakıcam akşam geç saatde gidicem erhan geç geliyor çünkü
en iyisi eve alalım hem sırayla kullanırız hemde düzenimiz bozulmaz , konforumun dışına çıkamıyorum hiçısınma yaparken elimde kahve en düşükle yürüyüş bandına çıkan biriyim kahvem bitince hızlanmaya başlayıp sonunda depar atarak şarkı söyleye söyleye hoplaya zıplaya koşan biri
bunu salonda asla yapamam yürüyüşten sonra @Ametist sayesinde öğrendiğim duvar pilatesinden yapıyorum tüm vücut çalışmış oluyor zaten
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Aşkoş 6 tamam çok hızlı değil ama aşırı da tın tın gelmiyor bana ya.nscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:29bende o kadar hızda koşamamBensimo yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:09Güle güle kullan canım, hayırlı olsun şifa olsun inşallah. 18 km hızla koşabilecek misinnscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 11:02Screenshot_20230726_103546_trendyol.com.jpgScreenshot_20230726_103602_trendyol.com.jpg
Aldığım bu
![]()
öncekinde en üst kademe 6 ya çıkabiliyorduk onda hafif koşuydu benim için , kesmiyordu beni , bunda en azından gerçekten koşabilicem bakalım kaç km ye çıkabiliyorum
bende kendimi test etmiş olucam
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ay kesinlikle serotonin.nscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 23:36en doğrusuda bu yaptığın , bende öyle yapıyorum önce yürür sonra koşar sonra geri nabzı düşürür sonra geri koşarım
hem yağ yakar hem sağlam cardioyu bu sağlar
ama en son, yani yarım saat sonra 40 dk ya tamamlarken 10 dk full koşma yaparım, yürüyüş yapınca bir enerji geliyor ya onu atmam gerekiyor 10 dk full koşunca bir rahatlama geliyor bir özgürlük hissi bir enerji çok değişik bir his o
sanırım mutluluk hormonu![]()
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Ayy ne güzel bir sabah olmuş. Sabah kargo aradı paketi kapıya bırakayam mı. Ne aldığımı unuttum bir açtım kedi kumu
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
dyson hava temizleyicinin mükemmelliğinden bahsetsene birazSkinkeyr yazdı: ↑27 Tem 2023, 12:33Ben de aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Başka her şeyi dezenfekte etmek için de kullanılabiliyor. Diş fırçaları için de kullanıyorlar, hayvanları için kullananlar varmış, bir şeyi dezenfekte edince hiç dezenfektan olmadan direkt bunu kullanıyorlar hatta. Ben de üretici miyim neyim ne bu övgü aşkoş.Yahut influensırrrr.
Keşke utangaç olmasam olurdum küçük çaplı bir skinfluncer olsan bile süper aslında. Pandemide alacaktım aslında ama almadım sonradan dyson hava temizleyici almıştım(ne alaka.
) Unuttum giib bir şey oldu.
Dyson saç şekillendirici, foreo Led maske hepsi listemde.
İnvisaligni ısmarlamadalar isterdim annemlerden but şimdi abartmıyım.
![]()
erhana okutayım
2 senedir taciz ediyorumda hava temizleyici hava temizleyici diye
sen yazınca anında avını görmüş gibi dikildim
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
helal olsun sanaSkinkeyr yazdı: ↑27 Tem 2023, 12:37Aşkoş işte en önemlisi insanın kendini, hayatını tanıması bu noktada. Kimisi de derki ben evde motğve olamam elbise askısı olacak boşuna almayayım. Sen de gidememe diyorsan hakikaten spor salonları paraları yananlar ile dolu. Ben ölüm döşeğinde bile olsam bisikletle gidiyorum ama sonra gece ağrılar.nscckts yazdı: ↑26 Tem 2023, 14:49çok teşekkür ederimSkinkeyr yazdı: ↑26 Tem 2023, 14:34
Süpersin aşkı hayırlı olsun.Güzel günlerde kullan. Çok mantıklı bir seçim olmuş. Ömürlük yatırım. Spor salonları da çok pahalandı zaten sevmiyorsun da sen. Ben seviyorum mesela toplu yapmayı ya da hoca olsun falan ama senin için süper olmuş. Özellikleri de süpermiş bu arada.
![]()
![]()
oturduk hesap yaptık erhanla spor salonuna mı yazılsam diye önce
bir kere çocukla gitmek gerçekten zor
evden çıkmaya kesin üşenirim bir süre sonra
yazın sıcak kışın soğuk
ya erhan benimle gelecek ,çocuğa bakacak spor yapıcam
ya onları evde bırakıcam akşam geç saatde gidicem erhan geç geliyor çünkü
en iyisi eve alalım hem sırayla kullanırız hemde düzenimiz bozulmaz , konforumun dışına çıkamıyorum hiçısınma yaparken elimde kahve en düşükle yürüyüş bandına çıkan biriyim kahvem bitince hızlanmaya başlayıp sonunda depar atarak şarkı söyleye söyleye hoplaya zıplaya koşan biri
bunu salonda asla yapamam yürüyüşten sonra @Ametist sayesinde öğrendiğim duvar pilatesinden yapıyorum tüm vücut çalışmış oluyor zaten
Sonra annem babam kızıyor arabayla git diye ama spora bisikletle gidilir bence. Bugün reformara yetişemeyeceğim çok büyük ihtimal.
![]()
yarın acısını çıkarırsın aşko