Güzellik Rutinim

Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Kozmetik Markaları, Vücut Bakımı, Göğüs Sağlığı, Göğüs Bakımı, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, El ve Ayak Bakımı, Makyajın Püf Noktaları, Parfüm, Parfüm Yorumları, Parfüm Önerileri, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Bakımlı Kadın Portalı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 51592
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2182 kez
Burç:
İletişim:

Re: Güzellik Rutinim

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Skinkeyr yazdı:
27 Tem 2023, 12:38
nscckts yazdı:
26 Tem 2023, 23:29
Bensimo yazdı:
26 Tem 2023, 23:09

Güle güle kullan canım, hayırlı olsun şifa olsun inşallah. 18 km hızla koşabilecek misin :yokartik: ben asla o kadar hızlı koşamam ölürüm :khaha:
bende o kadar hızda koşamam :gulme: öncekinde en üst kademe 6 ya çıkabiliyorduk onda hafif koşuydu benim için , kesmiyordu beni , bunda en azından gerçekten koşabilicem bakalım kaç km ye çıkabiliyorum :yokartik: bende kendimi test etmiş olucam
Aşkoş 6 tamam çok hızlı değil ama aşırı da tın tın gelmiyor bana ya. 😂İyi bence. 😂Yaşlılıque. 😂
ben hızlıyım canım yani hızlıymışım bana göre normalde
arkadaşım bize gelmişti
sofra hazırlıyorum
neden koşuyorsun ? dedi
koşuyor muyum ne zaman koştum haberim yok :gulme: bana göre normal yürüme o
bak erhan 190 boyunda 1 adımı neredeyse boyum kadar :gulme: benimle yürürken nefes nefese kalır allah aşkına yavaş diye ,arkamda kalır. benimle kimse yürümeyi sevmez, sen yürü biz araçla arkandan geliriz diye dalga geçerler

sana şöyle örnek vereyim
otobüs durağından otobüs kalkarken aynı duraktan bende yürüyerek başladığımda 1 ışık sonra otobüsle aynı anda duraktaydık sadece biraz daha hızlı yürüdüm
4 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Skinkeyr yazdı:
27 Tem 2023, 12:59
@nscckts ahsoş da Elsa hayranı mı? 😂Kuzenimin kızı geldi yurtdışından 6 yaşında Elsa cankisuuu. 😂
ahsen 5 yaşındayken elsanın şarkısına takıktı ezberlemiş elsa takliti yaparak söylüyordu sanırım bir dönem tüm kız çocukları elsaya bayılıyor
şimdi sordum hayranı olduğun biri var mı diye
yonca evcimik çok tatlı dedi

:gulme:

90 ları izletip dinlettiğim için kendisine ondan zaaar
4 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Skinkeyr yazdı:
27 Tem 2023, 12:55
Kafamda deli sorular. Uv korumalı çocuk mayoları oluyor ya 15 16 yaş bana olur mu acaba. 😂
olur neden olmasın canım
15-16 yaşlar ergen gibi değil yetişkin gibi zaten kıyafetler öyle hep
çok rahat tarzına göre bulursun ahsene almıştım uv korumalı kesinlikle konforlu
3 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Skinkeyr yazdı:
27 Tem 2023, 12:56
Boşluğum olduğu nasıl belli bütün contentleri tüketiyorum resmen. 😂En güzel bekleyiş aktiviseti olarak kadınlar yazıyorumusss. 😂🤩
sohbeti kaçırdığıma üzüldüm
bende hazır kimse yokken temizlik yapayım dedim dalmışım temizliğe
en son ahsen başım döndü yeter deyince dedim en iyisi bir duşa gireyim kahvemi yapayım siteye geleyim
daha saçımdan su damlıyor :gulme: ama zaten anca
3 dk ya buharlaşırım hava 41
3 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

moremom bitecek diye korka korka yıkanıyorum
gerçekten çok güzel yahu
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

IMG_20230727_165335.jpg
hava durumu 😁
2 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
Bensimo
Seçkin Üye
İfadeler: 3773
Teşekkür etti: 1498 kez

Okunmamış mesaj gönderen Bensimo »

nscckts yazdı:
27 Tem 2023, 16:54
IMG_20230727_165335.jpg hava durumu 😁
Burası bugün serindi, hatta akşam üzeri biraz yağmur yağdı. Şu an tatlı bir esinti var inşallah böyle devam eder. Darısı başınıza 😉
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
İfadeler: 15238
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2501 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Ametist »

Bensimo yazdı:
27 Tem 2023, 22:46
nscckts yazdı:
Burası bugün serindi, hatta akşam üzeri biraz yağmur yağdı. Şu an tatlı bir esinti var inşallah böyle devam eder. Darısı başınıza 😉
İlginçtir bugün burası da düne göre daha iyiydi. Serin değildi ama aşırı sıcak yoktu
3 Resim 1 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Bensimo yazdı:
nscckts yazdı:
ayyy ne kadar güzel :masallah: şuan evin içi şimdi 32 derece
garajda eski vantilatör vardı onu da çıkardı erhan
hepimiz bir odada yatıyoruz tüm vantilatörleri açtık hepimiz aynı anda serinleyebilmek için , tüm pencereler perdeler sonuna kadar açık ,herkes aynı şekilde ,apartmandakilerle karşıdakilerle akraba olduk iyice
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Ametist yazdı:
27 Tem 2023, 23:32
Bensimo yazdı:
nscckts yazdı:
İlginçtir bugün burası da düne göre daha iyiydi. Serin değildi ama aşırı sıcak yoktu
darısı başımıza :mahsunn: burası yanıııyy
1 Resim 1 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
İfadeler: 14335
Ruh hali:
Teşekkür etti: 1550 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Skinkeyr »

nscckts yazdı:
27 Tem 2023, 15:48
Skinkeyr yazdı:
27 Tem 2023, 12:33
nscckts yazdı:
26 Tem 2023, 23:31

ayyy çok merakk çok

alsam ne kaybederim ki değil mi illa kullanılır bu modelleri beğenmesem bile bi yerlerde
Ben de aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Başka her şeyi dezenfekte etmek için de kullanılabiliyor. Diş fırçaları için de kullanıyorlar, hayvanları için kullananlar varmış, bir şeyi dezenfekte edince hiç dezenfektan olmadan direkt bunu kullanıyorlar hatta. Ben de üretici miyim neyim ne bu övgü aşkoş. 😂Yahut influensırrrr. 😂Keşke utangaç olmasam olurdum küçük çaplı bir skinfluncer olsan bile süper aslında. Pandemide alacaktım aslında ama almadım sonradan dyson hava temizleyici almıştım(ne alaka. 😂) Unuttum giib bir şey oldu. 😂Dyson saç şekillendirici, foreo Led maske hepsi listemde. 😂İnvisaligni ısmarlamadalar isterdim annemlerden but şimdi abartmıyım. 😂
dyson hava temizleyicinin mükemmelliğinden bahsetsene biraz
erhana okutayım :amigo
2 senedir taciz ediyorumda hava temizleyici hava temizleyici diye
sen yazınca anında avını görmüş gibi dikildim :gulme:
Öncelikle benim nefes alma sorunum vardı onun için almıştım ona çok iyi geldi bence rahatlattı. Özellikle camları açınca dışarıdan gelen kirli hava yemek kokuları falan evdeki havayı etkiliyor veya kozmetikler kullanıyoruz spreyli olanlar. Uzun süre açmayınca zaten sarı hatta kırmızı oluyor hava kalitesi. Benimki cool olan Hot özelliği yok sadece soğutuyor o özelliliği de güzel.
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Skinkeyr yazdı:
28 Tem 2023, 13:45
nscckts yazdı:
Skinkeyr yazdı:
27 Tem 2023, 12:33

Ben de aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Başka her şeyi dezenfekte etmek için de kullanılabiliyor. Diş fırçaları için de kullanıyorlar, hayvanları için kullananlar varmış, bir şeyi dezenfekte edince hiç dezenfektan olmadan direkt bunu kullanıyorlar hatta. Ben de üretici miyim neyim ne bu övgü aşkoş. 😂Yahut influensırrrr. 😂Keşke utangaç olmasam olurdum küçük çaplı bir skinfluncer olsan bile süper aslında. Pandemide alacaktım aslında ama almadım sonradan dyson hava temizleyici almıştım(ne alaka. 😂) Unuttum giib bir şey oldu. 😂Dyson saç şekillendirici, foreo Led maske hepsi listemde. 😂İnvisaligni ısmarlamadalar isterdim annemlerden but şimdi abartmıyım. 😂
Öncelikle benim nefes alma sorunum vardı onun için almıştım ona çok iyi geldi bence rahatlattı. Özellikle camları açınca dışarıdan gelen kirli hava yemek kokuları falan evdeki havayı etkiliyor veya kozmetikler kullanıyoruz spreyli olanlar. Uzun süre açmayınca zaten sarı hatta kırmızı oluyor hava kalitesi. Benimki cool olan Hot özelliği yok sadece soğutuyor o özelliliği de güzel.
özellikle alerjik olanlara muhteşem değil mi yaz yaz :gulme:
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
İfadeler: 14335
Ruh hali:
Teşekkür etti: 1550 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Skinkeyr »

nscckts yazdı:
28 Tem 2023, 13:48
Skinkeyr yazdı:
28 Tem 2023, 13:45
nscckts yazdı:

özellikle alerjik olanlara muhteşem değil mi yaz yaz :gulme:
Tabiikisi de alerjikler için biçilmiş kaftan. Hava kalitesi çok etkiliyor. Dikkat de edilse evde kimyasallar da var onlar için de etkili tozlar için de. 😂
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

allah allaaahhh 150-200 den aşağı düşmeyen misafirler 3 gündür 3 kişi :gulme:
gece şöyle bir 90-100 e çıkıyor ama gündüz yok oluyorlar
sıcaktan mıdır nedir demin bende uyumuşum farkında değilim yeni uyandım
ahsene baban odada uyuyordur diyorum ne uyuması anne, babam işte ya diyor :donengoz:
:gulme: beklenilen oldu sonunda ,bu sıcaklarda iyi bile dayandı akli melakelerim :ruh:
4 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 12365
Teşekkür etti: 2029 kez

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Aqua, Butyloctyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone, Glycerin, Stearic Acid, Ethylhexyl Triazone, Propanediol, Sodium Lauroyl Glutamate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Niacinamide, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium PCA, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lecithin, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Prunus Armeniaca Kernel Extract, Xanthan Gum, EDTA, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Bu içerik sivilce yaparmi cnm @nscckts
1
1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Sebboy58 yazdı:
28 Tem 2023, 20:29
Aqua, Butyloctyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone, Glycerin, Stearic Acid, Ethylhexyl Triazone, Propanediol, Sodium Lauroyl Glutamate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Niacinamide, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium PCA, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lecithin, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Prunus Armeniaca Kernel Extract, Xanthan Gum, EDTA, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Bu içerik sivilce yaparmi cnm @nscckts
kuru-karmalar kullanabilir de bu ne yani onu bir bilsem ?
birde içinden bir maddenin sivilce yapıp yapmayacağını bilemem hassas ciltlisin sen
3 Resim 1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
29 Tem 2023, 02:28
Sebboy58 yazdı:
birde içinden bir maddenin sivilce yapıp yapmayacağını bilemem hassas ciltlisin sen

Şu mesaja bile cevap verdin ya koreliler gibi önünde eğiliyorumm👏 kındee
Marka yok ürün yok. Rica etsem bir bakabilir misin yok. Kaç kez nasılsın dedin cevap yok. Skiny cevap verdi onu da pas geçti. İhtiyacı olduğunda içerik listesini yapıştır. Nisa yi etiketle. sabrını paraya çevirsen sun gun da elmas üyeydin 😂😂
2 Resim 2 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

@Ametist sabah 4-4:30 gibi sitede online görünüyordun
kesin dedim ders çalışıyor arka fonda site açık kaldı :ohno:

kız yat uyu aaaa :ruh: , bu hayata ders çalışmaya, habire çalışmaya gelmişsin resmen, girebileceğin bir sürü sınav var :sampiyon: ilk sınavda girip en yüksek puanı alana madalya veriyorlarsa bilemem ,ama bu kadar yoğunken kendini çok zorluyorsun gibi geliyor ben senin yerinde olsam zamana yayardım :destek: nasıl olsa olacak ha şimdi ha 2-3 ay sonra 2ay erken olması için kendini çok yoruyorsun :suslu:

ha bir senin dersine karışmadığım kalmıştı , kötü kaynana gibiyim :sunabak:
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Ametist yazdı:
29 Tem 2023, 12:05
nscckts yazdı:
29 Tem 2023, 02:28
Sebboy58 yazdı:

Şu mesaja bile cevap verdin ya koreliler gibi önünde eğiliyorumm👏 kındee
Marka yok ürün yok. Rica etsem bir bakabilir misin yok. Kaç kez nasılsın dedin cevap yok. Skiny cevap verdi onu da pas geçti. İhtiyacı olduğunda içerik listesini yapıştır. Nisa yi etiketle. sabrını paraya çevirsen sun gun da elmas üyeydin 😂😂
içeriği okudum okudum dedim ki nisa düşün sen bu içerik olsan ne olurdun :sunabak:
koruma faktörlü aydınlık görünüm veren krem olurdum sanırım
hatta kafamda şu içeriği çıkarsa onun yerine şunu eklese şu içerikle şu yer değişse daha iyi olurmuşa falan döndüm

birde bu içerik sivilce yapar mı sorusu öyle zor bir soru ki, ne bileyim şekerim ben , keşke net evet yapar ya da yapmaz desem, bence yapmaz ama seboya yapabilir, yapmaz desem ve sivilce yapsa hadi bakalım buyur burdan yak :gulme: sebonun beni bilir kişi ilan etmesine hem gururum okşandı hemde tedirgin oldum, sorumluluk hissediyorum böyle olunca...

hiç bir şeyi okumayıp ,nasılsına bile dönüş yapmayıp ,sohbete katılmayıp , hastalıklardan bahsettiğimizde bir geçmiş olsunu çok görüp, 1 senedir muhabbetimiz varken sadece bir şey soracağı zaman muhatap olmasına gönlüm bir çıt kırıldı, seboyla ilişkimiz demek ki bu :mahsunn:
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
29 Tem 2023, 12:09
@Ametist sabah 4-4:30 gibi sitede online görünüyordun
kesin dedim ders çalışıyor arka fonda site açık kaldı :ohno:

kız yat uyu aaaa :ruh: , bu hayata ders çalışmaya, habire çalışmaya gelmişsin resmen, girebileceğin bir sürü sınav var :sampiyon: ilk sınavda girip en yüksek puanı alana madalya veriyorlarsa bilemem ,ama bu kadar yoğunken kendini çok zorluyorsun gibi geliyor ben senin yerinde olsam zamana yayardım :destek: nasıl olsa olacak ha şimdi ha 2-3 ay sonra 2ay erken olması için kendini çok yoruyorsun :suslu:

ha bir senin dersine karışmadığım kalmıştı , kötü kaynana gibiyim :sunabak:

Kötü kaynana dışında herşey ama herşey olabilirsin. Bu konuda travmam var😂. Beni düşündüğün için teşekkür ederim. Desteğin varlığın herşey için içtenlikle teşekkür ederim canım iyi ki varsın 🥰❤️ çalışmayı biraz saldım vücudum beynim çok yorulmuştu. 2 gündür hiç çalışmadım. 3 e kadar dizi izledim. Söylediğin saatte yataktaydım ama uyuyamadım internette bişeye bakacaktım. Son baktığım sayfa burası olduğu için kapattım diğer o arada sen görmüşsün.
3 Resim 1 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️