Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Güle güle kullan canım, hayırlı olsun şifa olsun inşallah. 18 km hızla koşabilecek misin ben asla o kadar hızlı koşamam ölürüm
bende o kadar hızda koşamam öncekinde en üst kademe 6 ya çıkabiliyorduk onda hafif koşuydu benim için , kesmiyordu beni , bunda en azından gerçekten koşabilicem bakalım kaç km ye çıkabiliyorum bende kendimi test etmiş olucam
Aşkoş 6 tamam çok hızlı değil ama aşırı da tın tın gelmiyor bana ya. İyi bence. Yaşlılıque.
ben hızlıyım canım yani hızlıymışım bana göre normalde
arkadaşım bize gelmişti
sofra hazırlıyorum
neden koşuyorsun ? dedi
koşuyor muyum ne zaman koştum haberim yok bana göre normal yürüme o
bak erhan 190 boyunda 1 adımı neredeyse boyum kadar benimle yürürken nefes nefese kalır allah aşkına yavaş diye ,arkamda kalır. benimle kimse yürümeyi sevmez, sen yürü biz araçla arkandan geliriz diye dalga geçerler
sana şöyle örnek vereyim
otobüs durağından otobüs kalkarken aynı duraktan bende yürüyerek başladığımda 1 ışık sonra otobüsle aynı anda duraktaydık sadece biraz daha hızlı yürüdüm
@nscckts ahsoş da Elsa hayranı mı? Kuzenimin kızı geldi yurtdışından 6 yaşında Elsa cankisuuu.
ahsen 5 yaşındayken elsanın şarkısına takıktı ezberlemiş elsa takliti yaparak söylüyordu sanırım bir dönem tüm kız çocukları elsaya bayılıyor
şimdi sordum hayranı olduğun biri var mı diye
yonca evcimik çok tatlı dedi
90 ları izletip dinlettiğim için kendisine ondan zaaar
Kafamda deli sorular. Uv korumalı çocuk mayoları oluyor ya 15 16 yaş bana olur mu acaba.
olur neden olmasın canım
15-16 yaşlar ergen gibi değil yetişkin gibi zaten kıyafetler öyle hep
çok rahat tarzına göre bulursun ahsene almıştım uv korumalı kesinlikle konforlu
Boşluğum olduğu nasıl belli bütün contentleri tüketiyorum resmen. En güzel bekleyiş aktiviseti olarak kadınlar yazıyorumusss.
sohbeti kaçırdığıma üzüldüm
bende hazır kimse yokken temizlik yapayım dedim dalmışım temizliğe
en son ahsen başım döndü yeter deyince dedim en iyisi bir duşa gireyim kahvemi yapayım siteye geleyim
daha saçımdan su damlıyor ama zaten anca
3 dk ya buharlaşırım hava 41
Burası bugün serindi, hatta akşam üzeri biraz yağmur yağdı. Şu an tatlı bir esinti var inşallah böyle devam eder. Darısı başınıza
ayyy ne kadar güzel şuan evin içi şimdi 32 derece
garajda eski vantilatör vardı onu da çıkardı erhan
hepimiz bir odada yatıyoruz tüm vantilatörleri açtık hepimiz aynı anda serinleyebilmek için , tüm pencereler perdeler sonuna kadar açık ,herkes aynı şekilde ,apartmandakilerle karşıdakilerle akraba olduk iyice
alsam ne kaybederim ki değil mi illa kullanılır bu modelleri beğenmesem bile bi yerlerde
Ben de aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Başka her şeyi dezenfekte etmek için de kullanılabiliyor. Diş fırçaları için de kullanıyorlar, hayvanları için kullananlar varmış, bir şeyi dezenfekte edince hiç dezenfektan olmadan direkt bunu kullanıyorlar hatta. Ben de üretici miyim neyim ne bu övgü aşkoş. Yahut influensırrrr. Keşke utangaç olmasam olurdum küçük çaplı bir skinfluncer olsan bile süper aslında. Pandemide alacaktım aslında ama almadım sonradan dyson hava temizleyici almıştım(ne alaka. ) Unuttum giib bir şey oldu. Dyson saç şekillendirici, foreo Led maske hepsi listemde. İnvisaligni ısmarlamadalar isterdim annemlerden but şimdi abartmıyım.
dyson hava temizleyicinin mükemmelliğinden bahsetsene biraz
erhana okutayım
2 senedir taciz ediyorumda hava temizleyici hava temizleyici diye
sen yazınca anında avını görmüş gibi dikildim
Öncelikle benim nefes alma sorunum vardı onun için almıştım ona çok iyi geldi bence rahatlattı. Özellikle camları açınca dışarıdan gelen kirli hava yemek kokuları falan evdeki havayı etkiliyor veya kozmetikler kullanıyoruz spreyli olanlar. Uzun süre açmayınca zaten sarı hatta kırmızı oluyor hava kalitesi. Benimki cool olan Hot özelliği yok sadece soğutuyor o özelliliği de güzel.
Ben de aynen senin dediğin gibi düşünüyorum. Başka her şeyi dezenfekte etmek için de kullanılabiliyor. Diş fırçaları için de kullanıyorlar, hayvanları için kullananlar varmış, bir şeyi dezenfekte edince hiç dezenfektan olmadan direkt bunu kullanıyorlar hatta. Ben de üretici miyim neyim ne bu övgü aşkoş. Yahut influensırrrr. Keşke utangaç olmasam olurdum küçük çaplı bir skinfluncer olsan bile süper aslında. Pandemide alacaktım aslında ama almadım sonradan dyson hava temizleyici almıştım(ne alaka. ) Unuttum giib bir şey oldu. Dyson saç şekillendirici, foreo Led maske hepsi listemde. İnvisaligni ısmarlamadalar isterdim annemlerden but şimdi abartmıyım.
erhana okutayım
Öncelikle benim nefes alma sorunum vardı onun için almıştım ona çok iyi geldi bence rahatlattı. Özellikle camları açınca dışarıdan gelen kirli hava yemek kokuları falan evdeki havayı etkiliyor veya kozmetikler kullanıyoruz spreyli olanlar. Uzun süre açmayınca zaten sarı hatta kırmızı oluyor hava kalitesi. Benimki cool olan Hot özelliği yok sadece soğutuyor o özelliliği de güzel.
özellikle alerjik olanlara muhteşem değil mi yaz yaz
erhana okutayım
özellikle alerjik olanlara muhteşem değil mi yaz yaz
Tabiikisi de alerjikler için biçilmiş kaftan. Hava kalitesi çok etkiliyor. Dikkat de edilse evde kimyasallar da var onlar için de etkili tozlar için de.
allah allaaahhh 150-200 den aşağı düşmeyen misafirler 3 gündür 3 kişi
gece şöyle bir 90-100 e çıkıyor ama gündüz yok oluyorlar
sıcaktan mıdır nedir demin bende uyumuşum farkında değilim yeni uyandım
ahsene baban odada uyuyordur diyorum ne uyuması anne, babam işte ya diyor beklenilen oldu sonunda ,bu sıcaklarda iyi bile dayandı akli melakelerim
kuru-karmalar kullanabilir de bu ne yani onu bir bilsem ?
birde içinden bir maddenin sivilce yapıp yapmayacağını bilemem hassas ciltlisin sen
Şu mesaja bile cevap verdin ya koreliler gibi önünde eğiliyorumm kındee
Marka yok ürün yok. Rica etsem bir bakabilir misin yok. Kaç kez nasılsın dedin cevap yok. Skiny cevap verdi onu da pas geçti. İhtiyacı olduğunda içerik listesini yapıştır. Nisa yi etiketle. sabrını paraya çevirsen sun gun da elmas üyeydin
@Ametist sabah 4-4:30 gibi sitede online görünüyordun
kesin dedim ders çalışıyor arka fonda site açık kaldı
kız yat uyu aaaa , bu hayata ders çalışmaya, habire çalışmaya gelmişsin resmen, girebileceğin bir sürü sınav var ilk sınavda girip en yüksek puanı alana madalya veriyorlarsa bilemem ,ama bu kadar yoğunken kendini çok zorluyorsun gibi geliyor ben senin yerinde olsam zamana yayardım nasıl olsa olacak ha şimdi ha 2-3 ay sonra 2ay erken olması için kendini çok yoruyorsun
ha bir senin dersine karışmadığım kalmıştı , kötü kaynana gibiyim
kuru-karmalar kullanabilir de bu ne yani onu bir bilsem ?
birde içinden bir maddenin sivilce yapıp yapmayacağını bilemem hassas ciltlisin sen
Şu mesaja bile cevap verdin ya koreliler gibi önünde eğiliyorumm kındee
Marka yok ürün yok. Rica etsem bir bakabilir misin yok. Kaç kez nasılsın dedin cevap yok. Skiny cevap verdi onu da pas geçti. İhtiyacı olduğunda içerik listesini yapıştır. Nisa yi etiketle. sabrını paraya çevirsen sun gun da elmas üyeydin
içeriği okudum okudum dedim ki nisa düşün sen bu içerik olsan ne olurdun
koruma faktörlü aydınlık görünüm veren krem olurdum sanırım
hatta kafamda şu içeriği çıkarsa onun yerine şunu eklese şu içerikle şu yer değişse daha iyi olurmuşa falan döndüm
birde bu içerik sivilce yapar mı sorusu öyle zor bir soru ki, ne bileyim şekerim ben , keşke net evet yapar ya da yapmaz desem, bence yapmaz ama seboya yapabilir, yapmaz desem ve sivilce yapsa hadi bakalım buyur burdan yak sebonun beni bilir kişi ilan etmesine hem gururum okşandı hemde tedirgin oldum, sorumluluk hissediyorum böyle olunca...
hiç bir şeyi okumayıp ,nasılsına bile dönüş yapmayıp ,sohbete katılmayıp , hastalıklardan bahsettiğimizde bir geçmiş olsunu çok görüp, 1 senedir muhabbetimiz varken sadece bir şey soracağı zaman muhatap olmasına gönlüm bir çıt kırıldı, seboyla ilişkimiz demek ki bu
@Ametist sabah 4-4:30 gibi sitede online görünüyordun
kesin dedim ders çalışıyor arka fonda site açık kaldı
kız yat uyu aaaa , bu hayata ders çalışmaya, habire çalışmaya gelmişsin resmen, girebileceğin bir sürü sınav var ilk sınavda girip en yüksek puanı alana madalya veriyorlarsa bilemem ,ama bu kadar yoğunken kendini çok zorluyorsun gibi geliyor ben senin yerinde olsam zamana yayardım nasıl olsa olacak ha şimdi ha 2-3 ay sonra 2ay erken olması için kendini çok yoruyorsun
ha bir senin dersine karışmadığım kalmıştı , kötü kaynana gibiyim
Kötü kaynana dışında herşey ama herşey olabilirsin. Bu konuda travmam var. Beni düşündüğün için teşekkür ederim. Desteğin varlığın herşey için içtenlikle teşekkür ederim canım iyi ki varsın çalışmayı biraz saldım vücudum beynim çok yorulmuştu. 2 gündür hiç çalışmadım. 3 e kadar dizi izledim. Söylediğin saatte yataktaydım ama uyuyamadım internette bişeye bakacaktım. Son baktığım sayfa burası olduğu için kapattım diğer o arada sen görmüşsün.