Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kuş uçtu beybi. O kadar lavanta bir işe yarasın yani bir galon. Yaa Çisem hamileymişş.
Beybi lavanta suyumu özütü mü nesini içtin onu nerden bulacağız bir el at bana 4.30 da uyudum 10 da cin gibi açtım gözlerimi ancak şu an gözüm açık ruhum uyuyor
Ben aslında normalde melez sleep tea içiyorum o da güzel. Bunu da arkadaşım ıspartadan almış normal lavanta kurutulmuş.Ben de kime anlatıyorsam senin şehrin. But ben de gel yattım yani ne kadar yaradı tartışılır. Bir de kahveyi 2den sonraya bırakmamak ben de işe yarıyor ama sor yapıyor muyum nadiren.
Allahım o kadar basit mi benim bahçede var lavanta
Saat 2 den sonra dediğin öğleden sonra 2 mi. Ben gece 23 te içiyorum bir tane eşimde benimle birlikte içiyor tam 4 dk da uykuya dalıyor.
Yanında lavanta ile melatoşa devam
Beybi lavanta suyumu özütü mü nesini içtin onu nerden bulacağız bir el at bana 4.30 da uyudum 10 da cin gibi açtım gözlerimi ancak şu an gözüm açık ruhum uyuyor
Ben aslında normalde melez sleep tea içiyorum o da güzel. Bunu da arkadaşım ıspartadan almış normal lavanta kurutulmuş.Ben de kime anlatıyorsam senin şehrin. But ben de gel yattım yani ne kadar yaradı tartışılır. Bir de kahveyi 2den sonraya bırakmamak ben de işe yarıyor ama sor yapıyor muyum nadiren.
Allahım o kadar basit mi benim bahçede var lavanta
Saat 2 den sonra dediğin öğleden sonra 2 mi. Ben gece 23 te içiyorum bir tane eşimde benimle birlikte içiyor tam 4 dk da uykuya dalıyor.
Yanında lavanta ile melatoşa devam
Meleze de bakabilirsin o da çok güzel bence.Öğlen 2 evet. Ben 23te içsem 10 gün uyuyamam ya.
Dalba tone UP güneş kremi testerı gelmişti onu denemiştim bugün beğendim galiba gün sonu raporu olarak.
dalbanın her şeyi iyi
Aynen valla öyle. Ben pembe spreyini kullanmıştım aşk yaşayarak ama sarıyı kullanmamıştım onu aldım asıl onla geldi. Normal güneş kremi de çok iyi ama benim gözümü yakıyor. Çift aşamalı temizlik ürünü süper.
Sonunda geldi ayın 17si itibariyle kullanmaya başlayacağım elindekini bitiririm azaltırim ozamana kadar inşallah @nscckts@Ametist@Skinkeyr@Bensimo@Kitty
Oo görl çok güzel. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun bensoş lallalala yeni yaşın kutlu bensoş lalala bir dilek tut gerçek olsun bensoşşşş iyi doğdun iyi ki varsın Bensoş.
Oo görl çok güzel. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun bensoş lallalala yeni yaşın kutlu bensoş lalala bir dilek tut gerçek olsun bensoşşşş iyi doğdun iyi ki varsın Bensoş.
Sağol tatlı görl, inşallah hepimizin tüm dilekleri kabul olsun Sığacıktayız çok güzel buralar