Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51553
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
iyiyim canım ,çok iyi bakıldı bana ömrümde hayatımda böyle bir dinlenme yaşamamıştım ,azıcık hızlı yürüsem babanem halam aynı anda nisaaaaa diye durdurdular beni
erhanın karadenizdeki abisi yola çıktı gidiyor,eltimde gitmeden aradı beni sağolsun
izmirden gelen kaynımda akşam gidecekmiş
perşembe erhan izmire gidecek, pazara kadar izmirde kalacak, annesinin izmirdeki evini toplamak için ...
ben evdeyim her şey yolunda
son 2 günün tadını ve acısını daha çok çıkart bari
sen nasılsın güzel geçti mi tatilin dinlenebildin mi ben tatilde daha çok yorulan biri olduğum için soruyorum
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
İyi çok şükür, sağolsunlar nr güzel ilgilenmişler seninle. Toparlamana çok sevindimnscckts yazdı: ↑08 Ağu 2023, 12:10iyiyim canım ,çok iyi bakıldı bana ömrümde hayatımda böyle bir dinlenme yaşamamıştım ,azıcık hızlı yürüsem babanem halam aynı anda nisaaaaa diye durdurdular beni![]()
erhanın karadenizdeki abisi yola çıktı gidiyor,eltimde gitmeden aradı beni sağolsun
izmirden gelen kaynımda akşam gidecekmiş
perşembe erhan izmire gidecek, pazara kadar izmirde kalacak, annesinin izmirdeki evini toplamak için ...
ben evdeyim her şey yolunda![]()
son 2 günün tadını ve acısını daha çok çıkart barien zor kısmı tatilden eve dönmek
sen nasılsın güzel geçti mi tatilin dinlenebildin mi ben tatilde daha çok yorulan biri olduğum için soruyorum![]()
Her gün denize gidiyorum, yatıyorum akşamları bazen dışarı çıkıyoruz falan. Güzel geçti yani, iyi geldi
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
tadını çıkar aşko ,keşke o burada da olsa cehenneeeeemm burası cehennem
2 gündür daha ayrı bir sıcak var sanki
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
@nscckts Aşko babaannen ve halan evlerini detox merkezine çevirsinler bence.
İlk müşteri ben olurum beni de bir iyi etsinler her yerim aşırı ağrıyor gene. Başım hele.Gece uyuymadıö hiç ondan büyük ihtimalle o da arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diye ama saat 6da falan bitirdim içmeyi sonra lavanta falan içtim full ama benim 3e falan çekmem gerek herhalde en geç. Bugün dünya kitap severler günüymüş bir de kutlu olsun. 
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bizimkilere detox dersem akıllarına patlıcan kebabı gelir ne bilim bol ekşili bamya kurusuyla salçalı yemek gelir ,pirpirim aşı gelir onu yapar yapar getirirler sana detox mu olur mide fesadımı bilememSkinkeyr yazdı: ↑09 Ağu 2023, 12:34@nscckts Aşko babaannen ve halan evlerini detox merkezine çevirsinler bence.İlk müşteri ben olurum beni de bir iyi etsinler her yerim aşırı ağrıyor gene. Başım hele.Gece uyuymadıö hiç ondan büyük ihtimalle o da arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diye ama saat 6da falan bitirdim içmeyi sonra lavanta falan içtim full ama benim 3e falan çekmem gerek herhalde en geç. Bugün dünya kitap severler günüymüş bir de kutlu olsun.
![]()
keşke şurada bir ağrımı kes tuşu olsa
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10272
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Ne cektin be skinkyrm beeeeSkinkeyr yazdı: ↑09 Ağu 2023, 12:34@nscckts Aşko babaannen ve halan evlerini detox merkezine çevirsinler bence.İlk müşteri ben olurum beni de bir iyi etsinler her yerim aşırı ağrıyor gene. Başım hele.Gece uyuymadıö hiç ondan büyük ihtimalle o da arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diye ama saat 6da falan bitirdim içmeyi sonra lavanta falan içtim full ama benim 3e falan çekmem gerek herhalde en geç. Bugün dünya kitap severler günüymüş bir de kutlu olsun.
![]()
Git bi hacı hoca bul kendine artık aklıma da bisey gelmiyor
denemediğin yol kalmadı valla ya
Git bi üfürsunler
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Detox kampına gidiyorum deyip kilo alıp gelmem.nscckts yazdı: ↑09 Ağu 2023, 12:54bizimkilere detox dersem akıllarına patlıcan kebabı gelir ne bilim bol ekşili bamya kurusuyla salçalı yemek gelir ,pirpirim aşı gelir onu yapar yapar getirirler sana detox mu olur mide fesadımı bilememSkinkeyr yazdı: ↑09 Ağu 2023, 12:34@nscckts Aşko babaannen ve halan evlerini detox merkezine çevirsinler bence.İlk müşteri ben olurum beni de bir iyi etsinler her yerim aşırı ağrıyor gene. Başım hele.Gece uyuymadıö hiç ondan büyük ihtimalle o da arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diye ama saat 6da falan bitirdim içmeyi sonra lavanta falan içtim full ama benim 3e falan çekmem gerek herhalde en geç. Bugün dünya kitap severler günüymüş bir de kutlu olsun.
![]()
![]()
keşke şurada bir ağrımı kes tuşu olsabassan bassan şifa olsa
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Onu yapmadım ya bir.Poudré yazdı: ↑09 Ağu 2023, 12:58Ne cektin be skinkyrm beeeeSkinkeyr yazdı: ↑09 Ağu 2023, 12:34@nscckts Aşko babaannen ve halan evlerini detox merkezine çevirsinler bence.İlk müşteri ben olurum beni de bir iyi etsinler her yerim aşırı ağrıyor gene. Başım hele.Gece uyuymadıö hiç ondan büyük ihtimalle o da arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diye ama saat 6da falan bitirdim içmeyi sonra lavanta falan içtim full ama benim 3e falan çekmem gerek herhalde en geç. Bugün dünya kitap severler günüymüş bir de kutlu olsun.
![]()
Git bi hacı hoca bul kendine artık aklıma da bisey gelmiyor
denemediğin yol kalmadı valla ya
Git bi üfürsunler![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Difüzör aldım genelde hek çabuk bozuluyor demişler pahalı şeylere bile. İyi yorumlar var bakalım birkaç esansiyel yağım var aromaterapi diyelim biraz da.
Çünkü her masada olmalıyım. 
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15237
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
lavanta kokusu eşliğinde lavanta çayı ile vücdudun rahatlar gevşler ve ağrıların geçer belki. @Poudré ye katılıyorum gerçekten dini bütün birine okutsan mı kendini. belki negatif enerji çok birikiyordur üstünde. tamamen şifa olmasa da etkisi olabilir.
2 gündür benimde çok başım ağrıyor. bugün abdest aldım okudum suya üfledim içtim bir gözüm açıldı sanki
Kader, gayrete aşıktır