Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cansınız can
allahım kimin duasını aldım da karşıma çıktınız acaba
Kaç kişinin cildini aydınlattın kız doğru söyle hep onların duaları
Şaka bir yana bence sen kendine çok saygı duyan ve seven birisin çok da harika geliştiriyorsun kendini
sadece dönemsel bir boşluğa denk geldin ve umarım bunu güzellikle atlatırsın çünkü senin enerjin çok güzel ve dönüştürücü
Yaa çoksel dedin dönüştürücü bir enerji kesinlikle. 16 kişilik testi varya acaba Nisom ENFJ-T önder mi acebasığğğğ?Olabilirus gibi sankim.
Kaç kişinin cildini aydınlattın kız doğru söyle hep onların duaları
Şaka bir yana bence sen kendine çok saygı duyan ve seven birisin çok da harika geliştiriyorsun kendini
sadece dönemsel bir boşluğa denk geldin ve umarım bunu güzellikle atlatırsın çünkü senin enerjin çok güzel ve dönüştürücü
Yaa çoksel dedin dönüştürücü bir enerji kesinlikle. 16 kişilik testi varya acaba Nisom ENFJ-T önder mi acebasığğğğ?Olabilirus gibi sankim.
ENFJ-T nediiiiirrrr
merakşov
16 kişilik tipi var aşko test çözüyorsun bu önder özellikleri sen gibisin geldi. Bayağıdır aynı anda muhabbet edemiyorduk özelemişim yahuuu. @Ametist ametişkom da olsa keşkemmm.
ENFJ-T nediiiiirrrr
merakşov
16 kişilik tipi var aşko test çözüyorsun bu önder özellikleri sen gibisin geldi. Bayağıdır aynı anda muhabbet edemiyorduk özelemişim yahuuu.
@Ametist ametişkom da olsa keşkemmm.
@Ametist e yarın telden yazarım müsaitsek hepimiz yarın bir toplaşır sohbet muhabbet ederiz ben daha daha çok özledim sohbetimizi
Bu markanın mistlerini kullanan var mi aşırı kafayı taktım vanilyalisina nasıl kalıcı bu marka @nscckts@Ametist@Bensimo@deneme@deanspie@Poudré@Kitty@Lucifer@Skinkeyr
16 kişilik tipi var aşko test çözüyorsun bu önder özellikleri sen gibisin geldi. Bayağıdır aynı anda muhabbet edemiyorduk özelemişim yahuuu.
@Ametist e yarın telden yazarım müsaitsek hepimiz yarın bir toplaşır sohbet muhabbet ederiz ben daha daha çok özledim sohbetimizi
Yaptın mı testi aşkımsu hayır ben hayır ben daha çok.
Bu markanın mistlerini kullanan var mi aşırı kafayı taktım vanilyalisina nasıl kalıcı bu marka @nscckts @Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Poudré @Kitty @Lucifer @Skinkeyr
Pragmatizm felsefesinin en önemli temsilcilerinden Sebuşkaaaaa.
Yaptın mı testi aşkımsu hayır ben hayır ben daha çok.
Bu markanın mistlerini kullanan var mi aşırı kafayı taktım vanilyalisina nasıl kalıcı bu marka @nscckts @Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Poudré @Kitty @Lucifer @Skinkeyr
Canım @Ametist vanilyalı öneride bulunmuştu ,ben olsam onu alırdım
Yanaklarım çanak anten gibi
IMG_20241019_140921.jpg
IMG_20241019_134209.jpg
IMG_20241019_140644.jpg saçlarıma da bemiks evigen bepanten hindistan cevizi yağı sürdüm
IMG_20241019_135127.jpg
IMG_20241019_134949.jpg
Millet şöylesi yanaklar için dolguya boğuyor kendini,sev onları
Ay kızlarr bnm arkadaş jpg scandal parfümünü aldı
Resmen agent provocateur afrodisiaque kuruyuşu
Agent bi tık daha çekiciydi tabi ama bu da efsane,tabi tene sıkıldığında bu efsoluğu
Kumaşta kuruyuşu eh işte.
En kısa zamanda bnde alcam
Pür fanfinifon kokuyor
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Poudré mesajı için:
Canım @Ametist vanilyalı öneride bulunmuştu ,ben olsam onu alırdım
IMG_20241019_140921.jpg
IMG_20241019_134209.jpg
IMG_20241019_140644.jpg saçlarıma da bemiks evigen bepanten hindistan cevizi yağı sürdüm
IMG_20241019_135127.jpg
IMG_20241019_134949.jpg
Agent bi tık daha çekiciydi tabi ama bu da efsane,tabi tene sıkıldığında bu efsoluğu
Pür fanfinifon kokuyor
Misler gibi kok cnm @Poudré
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Sebboy58 mesajı için:
IMG_20241019_140921.jpg
IMG_20241019_134209.jpg
IMG_20241019_135127.jpg
IMG_20241019_134949.jpg
IMG_20241019_140921.jpg
IMG_20241019_134209.jpg
IMG_20241019_135127.jpg
IMG_20241019_134949.jpg
Pür fanfinifon kokuyor
Merak merak merakşovvvv.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Skinkeyr mesajı için:
canım watson gratise falan baktım ama açıkcası kaliteli güzel birşey bulamadım ya ,whatsaapdan senin için bakıcam dediğim günden beri raflara göz gezdiriyorum
https://ty.gl/qmvrqjafw7sk7 buna aşırı yükseliyorum ama pahalı geliyor bir vücut spreyi için hiç bir yerde yok mağazada bulamıyorum vanilyalisina aşırı yükseliyorum
@nscckts
Victoria secret rush kullandım güzeldi. Bunu bilmiyorum.
Ama ben olsam biraz daha ekleyip parfüm alırım.
Victoria secret vanilya spreyi sipariş ettim vanilyalı gelecek parfüm alırım demişsin ya hangi parfümü önerirsin vanilyalı Güzel Kokan bn bir çok markaninkini denedim bargello Yves Rocher vs istediğim kokuyu bulamadım birde sabun önermişti Ametist nisacim duş jeli sorunca @Ametist@nscckts
IMG_20241019_140921.jpg
IMG_20241019_134209.jpg
IMG_20241019_135127.jpg
IMG_20241019_134949.jpg
Pür fanfinifon kokuyor
Merak merak merakşovvvv.
Koku olarak pek beğenmedim sıradan ama kuruyuşu olayyy
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Poudré mesajı için:
Dert konusu olacak da buraya yazayım gene ya herkes sigara mı içiyor ypksa sadece benim arkadaşlarım mı? Dışarı çıkmak istiyorum seviyorum da baksan etraf şeytan dolu hepsi minimum 10 yıllıkarkadaşım bir yamuklukları da yok ama artık eve gelince nefes alamıyorum ciğerim sanki duman dolu sanki boğazımdan duman çıkıyor yan masalar da öyle zaten.Şimdi kış geliyor ufoyla zortlama keyfi zaten napsam ya asosyal mi olsam offf. Bu arad içmeyenler de var tabii ama yüzde olarak daha az ve içenlere göre daha az samimiyiz.
Pür fanfinifon kokuyor
Merak merak merakşovvvv.
Koku olarak pek beğenmedim sıradan ama kuruyuşu olayyy
Ayyy iyice merak ettim hot diyorsun yanii.Kuruyuşu önemli diyelim zaten. Ajan provököğrrre benziyorsa zaten zolayyydır.
Dert konusu olacak da buraya yazayım gene ya herkes sigara mı içiyor ypksa sadece benim arkadaşlarım mı? Dışarı çıkmak istiyorum seviyorum da baksan etraf şeytan dolu hepsi minimum 10 yıllıkarkadaşım bir yamuklukları da yok ama artık eve gelince nefes alamıyorum ciğerim sanki duman dolu sanki boğazımdan duman çıkıyor yan masalar da öyle zaten.Şimdi kış geliyor ufoyla zortlama keyfi zaten napsam ya asosyal mi olsam offf. Bu arad içmeyenler de var tabii ama yüzde olarak daha az ve içenlere göre daha az samimiyiz.
Ay bende içiyorum ne sen beni anlarsın ne ben seni
Ölü taklidi yapam