Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
selam iyi haftalar herkese
hafta sonu hiç tembel modumu açamadım. temizlik yaptım eylülde yaptığım sirkeleri süzdüm şişelere doldurdum yemek yaptım yedik derken 3 saat falan sürdü. evi sirke kokusu sardı mutfağı temizledim oturdum saat 10 du. okunmayı bekleyen sınav kağıtlarım vardı 11 de kağıt okumaya oturdum belim bacaklarım ağrımıştı öyle biraz dinlendim. yattım kalktım okula geldim.
arada gazozlu tatlı da yaptım tabi. bugün yemeğimin yanında getirdim
ellerine sağlıııkkk
yine bi hamaratlık bir atom karıncalık
Hellooo arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz.
@Skinkeyr @Bensimo
@Poudré @deanspie
Kızlar buraları çok boşladınız. Gelin sohbet edelim birlikte saçma şeylere gülelim
Ben anlatayım birşey çalıştiğim yer tadilata giriyormuş ve tüm personeller bir odada çalışacakmiş bitince ben ne yapacağım düşündükçe kafayı yemek üzereyim @Ametist
Nemlendirici almam lazım ne alsam ya...yeni bişi denemek istiyorum retinole başladınız mı? Ben aldım duruyor orda 1 aydır başlarım bu hafta...
Rutnim şöyle olur akşamları klairs mavi serum ginseng serum üstünde nemlendirici,retinol rutini zateeen
Gündüz ne yapsam? Nemlendirici işini bi belirlesem...
Nemlendirici almam lazım ne alsam ya...yeni bişi denemek istiyorum retinole başladınız mı? Ben aldım duruyor orda 1 aydır başlarım bu hafta...
Rutnim şöyle olur akşamları klairs mavi serum ginseng serum üstünde nemlendirici,retinol rutini zateeen
Sana evde internet bağlantısı koptu o gelsin hemen nemlendirici bakıyorum canım ,telefondan iyi inceleyemiyorum
Svr kullanıyorum ya ben tek başına o anti aging , sivilce ,gözenek gibi sorunların çözümü olduğundan sadece o ve arada dermoskin peptit kullanıyorum
Benim rutinim artık sabah svr akşam peptit
Gündüz yıkama jeli kullanmıyorum sadece gece çift aşamalı temizlik 10 günde bir enzim peeling yapıyorum haftada 1 dermoskin aya bha kremi sürüyorum akşam
Yetiyor bana bu
Retinolleri hep denedim , ona göre yıkama jeli sonrası nemlendirme ,destekleyen tonik vs , üst üste aşama çok sevemiyorum ,cildine uyan tek ürünle çözmek istiyorum hepsini
Hydraser collagen tablet cilt desteği için
Tip 1 ve 2 hidrolize kollajen
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Xpeciayı her sene saç desteği için alırım mutlaka
Biotin ,folik asit ,çinko demir keratin var içinde
Expigmenti dirseğim için aldım
Masada dirseğimi süre süre kötü yapmışım rengi farklı
İmex de lokal olarak sivilce üstüne uygulanıyor
Regl döneminde çenemde mutlaka çıkar
Lokal uygulayınca renkli bir Krem fondöten gibi ve antibiyotikli
Resmen 1 günde sivilce kuruyor kururken o görüntüyüde blurluyor
Sana evde internet bağlantısı koptu o gelsin hemen nemlendirici bakıyorum canım ,telefondan iyi inceleyemiyorum
Svr kullanıyorum ya ben tek başına o anti aging , sivilce ,gözenek gibi sorunların çözümü olduğundan sadece o ve arada dermoskin peptit kullanıyorum
Benim rutinim artık sabah svr akşam peptit
Gündüz yıkama jeli kullanmıyorum sadece gece çift aşamalı temizlik 10 günde bir enzim peeling yapıyorum haftada 1 dermoskin aya bha kremi sürüyorum akşam
Yetiyor bana bu
Retinolleri hep denedim , ona göre yıkama jeli sonrası nemlendirme ,destekleyen tonik vs , üst üste aşama çok sevemiyorum ,cildine uyan tek ürünle çözmek istiyorum hepsini
İyi yapmışsın canım,neticede cildin için ne gerekiyor en iyi sen bilirsin
Korendyden de bakabilirsin nemlendirici
aman her yerden olur tavsiyelerine son derecelerde açık vede saçıkım
1733307976843900883115303948993.jpg
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Geçen hafta aldıklarım geldi. Bedava almış gibi sevindim
Güzellik getirsin canossuu
O sondan 2. Ve 3. Ne işe yarıyor bebique
teşekkür ederim canım.
muto olan niacinamide, adenosine ve panthenol içeren bir serum. choc choc onarıcı yenileyici yine panthenol içeren krem.
serumu henüz açmadım.
krem normal şartlarda benim için fazla aslında zaman zaman cildimde kuruluk olmaya başlamıştı. haftada 1-2 gece sürmek için güzel.
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Canım güzel günlerde kullan sağlık güzellik ışıltı getirsin.
Nisa saçlardaki beyazları siyahlaştıran bir takviye var mı bizim kullandığımız.
2-3 gündür saçınımı boyattın diyorlar boyatmadım. Hatta dip boyam geldi gidemedim. Akşam baktım ki beyazlarım azalmış. Magnezyum olabilir mi göz yanılması mı anlayamadım.
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
2-3 gündür saçınımı boyattın diyorlar boyatmadım. Hatta dip boyam geldi gidemedim. Akşam baktım ki beyazlarım azalmış. Magnezyum olabilir mi göz yanılması mı anlayamadım.
Teşekkür ederim
Ayyyy ne güzel şeymiş o öyleee takviyenin beslenmenin etkisi vardır mutlaka ama hangisi ben de bilemedim
Sarımsak soğan brokoli karnabahar ağırlıklı beslenenlerde saç beyazlama hızı düşüyor bunu biliyorum
Flormar ın bu rujunu kullanan var mı. Dudak pudrası diye geçiyor. Burada paylaşılmıştı sanırım. İndirimin son gecesi flormardan birkaç ürün almıştım. Diğerlerini henüz denemedim ama bu ruj harika bir şey dudağa kaşmir bir dokunuş adeta. Denemediyseniz denemelisiniz.
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Teşekkür ederim
Ayyyy ne güzel şeymiş o öyleee takviyenin beslenmenin etkisi vardır mutlaka ama hangisi ben de bilemedim
Sarımsak soğan brokoli karnabahar ağırlıklı beslenenlerde saç beyazlama hızı düşüyor bunu biliyorum
Brokoli yedim son zamanlarda ama her zamanki kadar. Ocean mg bitirdim daha yeni ve B12 kullanıyorum. Düzenli de kullanmadım aslında. Birkaç gün gözlemleyeceğim bakalım