Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51499
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
Kızlar , deborah aquatint 4
Ve golden rose tint 4
Sürüp 10 saniye bekleyip sildim tam 10 saat dudağımda kaldı
Çok memnun kaldım bu hafta bunlardan
Ve golden rose tint 4
Sürüp 10 saniye bekleyip sildim tam 10 saat dudağımda kaldı
Çok memnun kaldım bu hafta bunlardan
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- deanspie
- Seçkin Üye
- İfadeler: 6713
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 25 kez
- Burç:
İyiyim canım işte telefon yasak olduğu için gelemiyorum tam 2 haftadır pazar da çalışıyorum çok ihmal ettim sizi ama çok özledim gerçekten
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12350
- Teşekkür etti: 2029 kez
Nerede çalışıyorsun ki yasak cnm üzüldüm ya
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15234
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
selaam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum. 4 gündür bir şey yazmamışsınız. ben her zaman olduğu gibi koşturmalı günlerdeyim.
finallerle birlikte yetiştirmem gereken işler vardı. az önce gönderdim biraz rahatladım. tabi yeni yoğunluklar yolda. sağolsun YÖK çıtayı sürekli yükselttiği için bende hep yetişmeye çalışıyorum.
sizlerde ne var ne yok.
finallerle birlikte yetiştirmem gereken işler vardı. az önce gönderdim biraz rahatladım. tabi yeni yoğunluklar yolda. sağolsun YÖK çıtayı sürekli yükselttiği için bende hep yetişmeye çalışıyorum.
sizlerde ne var ne yok.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51499
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
ben de günde 2 kez uğruyorum kimse olmayınca çıkıyorumAmetist yazdı: ↑10 Oca 2025, 15:20selaam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum. 4 gündür bir şey yazmamışsınız. ben her zaman olduğu gibi koşturmalı günlerdeyim.
sizlerde ne var ne yok.
iyiyim canım çayımı aldım yanıma , dinleniyorum
stresli koşuşturmalı günler geçirdin hala da geçiriyorsun , umarım bir nefes molası olur işlerin kolaylaşır
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12350
- Teşekkür etti: 2029 kez
Para verirsem her ay koruyacakmiş banka kredi kartımı şifrelerimi vs o an fizik dönüşüydü boynum basım dünkü gibi çok ağrıyordu boşluğuma geldi Kabul ettim her ay 140 TL verecekmişim beni koruyacakmiş hata mı uzun geçmeden aradim bankaya gittim varmı böyle birşey diye var dedi sizi korumak için dedi bende iptal etmek istiyorum dedim oda dediki şirketi aramanız lazım biz buradan yapamıyoruz dedi okadar zor ulaştım ki oraya anlatamam tm iptal ediyoruz para tarafınıza iade edilecek dedi banka uygulamasından bakınca kesilen birşey yok neler olacak bekliyorum valla iş yerine çok geç gittim orada fenaydı müdür bey geldi birşeyler anlatıyor tövbe anlamadım arkadaşlar tercüme etti halbuki yapılmasi gereken bir şeymiş bn ek iş sandım kem küm ettim ama kabul ettim eve çok zor düştüm valla 

@Natalia @nscckts @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr