Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Böyle şeyler vardı da niye önermiyorsun kadınnn
Screenshot_20250416_230053_Chrome.jpg
Ayyy şaka bir yana da Nisacım ne düşünüyorsun
Riskleri güzellikleri nedir ne değildir acilen üzerime bilgi duşu at bacımmm
Çeşitleri de var,başlangıç seviyeleri de @nscckts
ayy bu gayet güzel canım aynen de tam olarak bunu alabilirsin başlangıç seviyesi olanı
sürdükten kısa süre sonra karıncalanma yanma batma gibi şeyler olabileeer
ama kısa sürede hemen cildinde parlaklık canlılık olacak cildine ne yaptın denilir
Hahah konuştukk kizzz Türkiyeye ilk geldiğinde aylar oldu.
Valla mı ayy aratmayın şimdi geçmişi hiç sevmem
Zararlı veya dikkat edilmesi gereken bir husus var mı onu deseniz yeter,yorumları falan hepsi okudum ama tabikisi benim tek influşlarım siz olduğunuzdan kaşe mühür yapmadan ikna olamam
senin cildine uyar canım
bi tek rozalı ve aktif yoğun sivilceli ciltlere nooo
ayy bu gayet güzel canım aynen de tam olarak bunu alabilirsin başlangıç seviyesi olanı
ama kısa sürede hemen cildinde parlaklık canlılık olacak cildine ne yaptın denilir
Sonbaharda mı alayım sence? yazın kullanmakta problem olur mu...çok tenkyuu influşların kraliçesi
Sağol aşkım ben bir morartıyorum bir yakıyorum kendimi tövbeeesteyşınnn. Sen ne yaptın mayısta de mi son olarak sizin?
evet canım mayısta son
evde eşya topluyorum koliler pıtpıtlar ile konuşuyorum
boşandıktan 1 gün sonra ankaraya yola çıkarım eryamanda göksu parkının oralarda 1-2 günde ev bulabileceğimi düşünüyorum
ev bulunca haber edicem komşum antepdeki eşyaları ankaraya yollayacak
Haydi yolun açık olsun cnm inşallah bulursun kendine göre bir ev rahatça kizinla oturursun @nscckts
inşallah canım teşekkür ederim
1 ay var ama ben evi topladım sadece baza altında battaniye nevresim kaldı her şeyi topladım günlük 6 tabak bardak bıraktım
Sonbaharda mı alayım sence? yazın kullanmakta problem olur mu...çok tenkyuu influşların kraliçesi
ay ben bu soruyu soracağını düşünüp aklımda cevaplamıştım yazmayı unutmuşum
Sağol aşkım ben bir morartıyorum bir yakıyorum kendimi tövbeeesteyşınnn. Sen ne yaptın mayısta de mi son olarak sizin?
evet canım mayısta son
boşandıktan 1 gün sonra ankaraya yola çıkarım eryamanda göksu parkının oralarda 1-2 günde ev bulabileceğimi düşünüyorum
Hadi hayırlı olsun her şey güzelce hoş tatlı güzel bir ev
ayyy çok heyecanlıyım
aslında hemen gelip evi tutup boşanma zamanı geri gelip boşanıp tekrar ankaraya da dönebilirim
çok mu saçma olur bilemiyorum iki iş mi olur git gel git vs ... neyse sabırlı olayım
Kızlar yüzümde bn tarzı birşey çıktı daha önce yoktu gibi hissediyorum nasıl geçer ki @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @nscckts
ay ben bu soruyu soracağını düşünüp aklımda cevaplamıştım yazmayı unutmuşum
sonbaharda başlamalısın beybim
Zaten benim ürünlerde sorular fix
1.nemli cilde mi ?
2.yazın kullanılır mı?
Ay aklıma yağ bazlıyı nemli cilde sürdüğüm günler geldi
Sus susss
evet canım mayısta son
Hadi hayırlı olsun her şey güzelce hoş tatlı güzel bir ev
ayyy çok heyecanlıyım
aslında hemen gelip evi tutup boşanma zamanı geri gelip boşanıp tekrar ankaraya da dönebilirim
çok mu saçma olur bilemiyorum iki iş mi olur git gel git vs ... neyse sabırlı olayım
Kızlar yüzümde bn tarzı birşey çıktı daha önce yoktu gibi hissediyorum nasıl geçer ki @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @nscckts
kaşının üstündekini mi söylüyorsun canım
Evt üç kere güzel olsun diye çektim belli olsun diye sinirimi bozuyor ama@nscckts
kaşının üstündekini mi söylüyorsun canım
Evt üç kere güzel olsun diye çektim belli olsun diye sinirimi bozuyor ama@nscckts
güneş lekesi olabilir
sabahları güneş kreminden önce c vitaminine başlayabilirsin onuda cildine uyanını denemeden bulamazsın maalesef
veya arbutin , senin sevdiğin arbutin serum vardı onu kullanabilrsin o rengini zamanla açar ve çoğalmasını engeller
güneş lekesi olabilir
sabahları güneş kreminden önce c vitaminine başlayabilirsin onuda cildine uyanını denemeden bulamazsın maalesef
veya arbutin , senin sevdiğin arbutin serum vardı onu kullanabilrsin o rengini zamanla açar ve çoğalmasını engeller
Sana tam onu göstereyim cnm da ona göre birşeyler yaparım @nscckts
Pazartesi ise başlayacağım ya tahmini teslim süresi böyle yazıyor ne yapsam kızlar eve mi söylesem işe mi bana bir fikir verin babam uğraşsın istemiyorum @nscckts@Ametist@Bensimo@deanspie@Poudré@Kitty@Seda@Skinkeyr@Kitty@Lucifer
Pazartesi ise başlayacağım ya tahmini teslim süresi böyle yazıyor ne yapsam kızlar eve mi söylesem işe mi bana bir fikir verin babam uğraşsın istemiyorum @nscckts @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @Kitty @Lucifer
Pazartesi ise başlayacağım ya tahmini teslim süresi böyle yazıyor ne yapsam kızlar eve mi söylesem işe mi bana bir fikir verin babam uğraşsın istemiyorum @nscckts @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @Kitty @Lucifer
Hahah konuştukk kizzz Türkiyeye ilk geldiğinde aylar oldu.
Valla mı ayy aratmayın şimdi geçmişi hiç sevmem
Zararlı veya dikkat edilmesi gereken bir husus var mı onu deseniz yeter,yorumları falan hepsi okudum ama tabikisi benim tek influşlarım siz olduğunuzdan kaşe mühür yapmadan ikna olamam
Bazı doktorlar spiküller birikim yapıyor kullanmayın derken bazıları kullanabilirsiniz diyor.Ben bayağı stok yapmışım 1 yıl bir şey almayacağım ama merak ediyorum medicubeu ve bunu açıkçası. Arkadaşım kullanıyor ışıl ışıl cildiii.