Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ayyy eveeeet ya ankarayı herkes sevmez seven de çok sever
bence çok romantik bi şehir ben severim beğenirim mesela çok bina soğuk gri diyorlar bana hiç öyle görünmüyor
ankaranın arkadaşlıkları çok güzeldir soğuk mesafeli insanlar diyorlar ama
benim antep de 2-3 arkadaşım var asıl arkadaş ortamım ankarada gece 12-1 lere kadar dışarda oturup sohbet ederdik o sohbetin samimiyetin tadı antepde yoktu
bana göre her şeyin en normal olduğu şehir diyebilirim her anlamda
Şimdi indimmm ben de gene Ankaradayımm.Hep Ankaraya gelirken sitede aşırı aktiff oluyorumm asdfg.Ne zaman olduğuna da bağlı öğrenciyken güzel oluyor tabii ki.Aşırı boş zamanım olamıyordu ama gene de güzeldi.Çalışma Salonu muhabbetleri dahi ahhah veya insan beyni geçmisi güzel hatırlamaya meyilli tabii zorlukları unutuyor. Bir de yapacak çok şey yok ya birbirine daha çok sarılıyorsun belki de asdfg.Biraz soğuk ve gri kısmı doğru aslında ama güselll.Bana şöyle Barcelonada yaşamak yakışırdı hahah.ChatGbt de astrolojik harita coğrafyasında öyle dediydii de.
romantik şehir
özellikle yağmurlu havalarda sosyal medyaya düşen ankara resimlerine denk geldin mi
ayyy barcelonaaaa eveeet offf
şuraya yazayım da olsun
barcelona da deli eğlenceli günleeeer bizi bekliyooooooooo
Yaa evet hep love fotileriii görüyorum.Manifest deyince de sennnn 777 aldık kabul ettik.
Sivilce hassasiyeti var dün Mia yeşili kullandım bugünde mi kullansam yoksa arbutin ve cerave nemlendirici mi sürsem yada Mia onarıcı mi kullansam @nscckts
Sivilce hassasiyeti var dün Mia yeşili kullandım bugünde mi kullansam yoksa arbutin ve cerave nemlendirici mi sürsem yada Mia onarıcı mi kullansam @nscckts