bugün benimde aklıma geldi @Poudré ve @Sebboy58 sevdi mi c vitaminini diyordum sen sordun
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51393
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15222
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Canım yazdıklarının hepsini bir süredir tüketmiyorum. Oda kokusu kolonya kullanmıyorum sınıfta parfüm kokusu olursa cam kapı açık ders anlatıyorum.nscckts yazdı: ↑19 Şub 2026, 14:02Şifa diliyorumAmetist yazdı: ↑19 Şub 2026, 02:14Canım genel olarak hayat akışında gidiyor ama midem pek öyle değil. Bugün patoloji sonucu çıktı helikobakter pliori çıktı yarın sabaha randevu aldım. Eskiden teravih namazlarımı kılardım ağrıdan yatsı namazı bile kılamadım. Korkarım oruç tutmam da zor olacak.
Bu arada atanamayan öğretmen gibi hala atamam yapılmadı.mide çok zor, yorgun uykusuz stresli üzgün olduğunda
Yağlı salçalı sirkeli limonlu yediğinde
Meyve yediğinde
Baharat yediğinde
Hatta oda kokusu kolonya parfüm vs bile soluduğunda midene vuracak..
Kramplar kusmalar gece uykudan uyandıracak ve her içinde bırakacak kadar ağrılar yaşıyor musun
Özellikle gece çok mide bulantım oluyor ama kusma yok. Krampta yok. Ama ilk zamanlarda ter basması oluyordu en soğuk günlerde evde atletle oturuyordum.
İlaçları düzenli kullanıyorum biraz daha rahatım. Oruç tutabiliyorum hatta açlık iyi geliyor ama iftardan sonra biraz ağrılı geçiyor. Yoğun günlerimde oruca ara vereceğim.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
nscckts yazdı: ↑19 Şub 2026, 14:05Çok haklısın, yazdığında aradığında teyzemle mesafeli konuşuyorum içimden gelmiyor ona karşı neşemi kaybettim, bugün yine kartı kullanmak istedi müsait değil kart limiti bitti dedimAmetist yazdı: ↑19 Şub 2026, 02:23Canım önce varise sonra karta çok üzüldüm. Sağlık olsun kart önemli değil. Artık varisin tedavisi kolaylaştı köpük lazer bir sürü alternatif var. Belki sadece bir süre varis çorabı ile bile çözülebilir. Karttan da giden gitmiş en azından ödeme günü peşine düş kredi kartı ödemen gelmeden bir kaç gün önce hatırlat. Belki hayatından uzak tutman için böyle bir kazık yemen gerekiyordu.
Korayı dinlesen iyiymiş demek ki sezgileri güçlü. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir i yaşamadan akıllanmıyoruz.
Kendi adıma bin musibetle akıllanan kişi olarak söylüyorum.
Koraya anlattım
Politik ol ilişkinde dedi, kötü olma ama artık kendi faydanı düşün madem böyle birisi dedi...
Teyzene de pes yani. Yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış.
Kendini sağlığını psikolojini ve paranı korumak için hayır demek ve mesafeli olmal zorundasın.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Ne kadar güzel Koray iyiliğini huzurunu senden çok düşünüyor daha ne istersin.nscckts yazdı: ↑19 Şub 2026, 14:07Aynen öyle, tam ev aradığımız, oturmak istediğimiz mevkide teyzem aksi gibiSebboy58 yazdı: ↑19 Şub 2026, 05:51Yakın oturursan teyzen seni soymaya devam eder oyuzden Koray a deki bn uzak olmak istiyorum neyimiz olursa olsun uzak olmak iyidir daha huzurlu oluruz teyzemi seviyorum o ayrı konu kim olursa olsun uzak olmak en güzeli de şüphelenmez @nsccktsnscckts yazdı: ↑17 Şub 2026, 23:50kızlar kızacaksınız bana ama
şu kredi kartımdan para çeken teyzem ve eniştem varya
bugün aradılar sokak köpekleri için mama alıcaz haberin olsun diyerek 2 bin daha çektiler
köpüşler için dediklerinden yine yok diyemedim
bidahakine tüm paramı harcadım dicem
ben mi abartıyorum bilmiyorum
içimde değişik bi kırgınlık var çok bencilce geldi tavırları
koray bunun için mi güzellik yaptı yani adama haksızlık değil mi tuhaf bi rahatsızlık var içimde
korayda teyzemle iyi anlaşıyorum diye ona yakın ev almayı planlıyordu
açıkcası ben yakın olmak istemiyorum artık ama bunu dersem şüphelenir
Oturmak istediğim alandan vazgeçtim
Göksu parkı var burda
Eryaman 1-2 metrosundan göksu ya kadarki alanda ev arıyorduk teyzeme yürüme mesafesi
Koray uzak olalım dedi
Başka yerden bakıyoruz artık
Mevkiyi boşver nerede huzurlu olacağına odaklan. Biz evlenirken başka bir mevkide uzun süre ev aradık olmadı. Sonra bir arkadaşım şu an oturduğumuz yerden bahsetti ve istediğimiz gibi bir ev bulduk. Sonra evimizi de bu bölgeden aldık. Şimdi şehrin karmaşasını görünce iyi ki burası olmuş diyoruz. Mutlu ve huzurluyuz.
Önemli olan huzurunu bozacak insanlardan uzak olman.
Ben bir kere 2 haftalığına beysukent e eğitime gelmiştim çok güzel bir yerdi. Seninde seveceğin daha güzel semtler mutlaka vardır.
Kader, gayrete aşıktır
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10226
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Ya bu kadar olur
Bu sabah c sürerken aklıma sebbo geldi başladı mı acaba kesin yapısına hemen alışmaz diye
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12334
- Teşekkür etti: 2029 kez
Tam sivilce mi sıfırlayayim öyle başlayayim diyorum ki iyi gelip gelmediğini anlayayim boynum da var ya deli oluyorum çenemde ki yanağimda ki söndürdüm de inşallah onlarda geçer @nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Tam sivilce mi sıfırlayayim diyorum öyle başlayacağım iyi gelip gelmediğini anlayayim enazindan @Poudré
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Olay kime niyet kime kısmete döndü resmen
- Sebboy58
- Seçkin Üye
kesinlikle
Hayatımın stresli endişeli dönemindeyim sivilce eksik olmaması normal cnm @Poudré
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Belirsizlik çok yorucu,en kısa zamanda kolaylıkla istediğin şekilde tamamlanır herşey inşallah
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Amin cnm benim bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum cimere yazdım ne olacak bu halimiz yardım edin dedim Rabb'im güzel kapı açar inşallah beni de ailemi de memnun eden @Poudré
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Bugün koray aradı geliyorum in emlakçıya gidicez dedi ev aradık
1 tane beğendim
1 milyon eksiği var
Yarın bankasıyla görüşecek ayarlayabilirse yarın büyük ihtimal ev alacak
1 tane beğendim
1 milyon eksiği var
Yarın bankasıyla görüşecek ayarlayabilirse yarın büyük ihtimal ev alacak
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Sen ne yaptın kuşum bi yer bulabildin mi
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Eve için çok ısındı
Metromol AVM ye 5 dk yürüme mesafesi tam merkez
Ortaokul ve lise yürüme mesafesi evden çıkıp 5 dk sonra okuldasın
Site içinde
2 çarşının tam arasında çok iyi konumu
Evin içi muhteşem
İnşallah olur ya
Metromol AVM ye 5 dk yürüme mesafesi tam merkez
Ortaokul ve lise yürüme mesafesi evden çıkıp 5 dk sonra okuldasın
Site içinde
2 çarşının tam arasında çok iyi konumu
Evin içi muhteşem
İnşallah olur ya
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Maalesef devlet çalışana hiç bir şekilde bakmıyor parali da parasız da en kötü yer yok deyip gönderiyor.Kurum bulamadımll; tek çarem anneannemi çağırıcam kadında iki gün gelecek haftada gelinle ugraşamam şimdi en iyisi anneannem banyo WC için haftada iki kere gelir.Cimere şikayet yazdım bekliyorum bakalım birde bir alternatif daha var bir ay fizik tedavi alayım diyorum yatılı kadın yine haftada iki gün gelir özel işlerime geri kalan iki haftada da anneannem gelir evde beraber kalırız bakıcı hafta da iki gün gelmeye devam eder diyorum,45 gün bir insanı esir almak için çok uzun ve gülüm çünkü bakalım @nscckts
En son Sebboy58 tarafından 24 Şub 2026, 22:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.