Güzellik Rutinim
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12334
- Teşekkür etti: 2029 kez
Re: Güzellik Rutinim
Ah kızlar ah korktuğum oldu müdürümün yarın son günü üç ay gidiyor ama uzatirlar o süreyi
yerine hiç tanımadığım biri geliyor içimde bir sıkıntı korku var sil baştan mili mücadele yaşayacağım kendmi anlatma muhabbetleri yine başlayacak çok yoruldum yemin ederim dualarınıza ihtiyacım var akşamdan beri baş ağrım gitmedi ağrı kesici içtim geçmedi şimdi limonluk su içtim geçer inşallah çok fenayım çok
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51393
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
canım ortada sorun yokken neden bu kadar sıkıntı ediyorsun ? daha bismillahSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:15Ah kızlar ah korktuğum oldu müdürümün yarın son günü üç ay gidiyor ama uzatirlar o süreyiyerine hiç tanımadığım biri geliyor içimde bir sıkıntı korku var sil baştan mili mücadele yaşayacağım kendmi anlatma muhabbetleri yine başlayacak çok yoruldum yemin ederim dualarınıza ihtiyacım var akşamdan beri baş ağrım gitmedi ağrı kesici içtim geçmedi şimdi limonluk su içtim geçer inşallah çok fenayım çok
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
korayla ayrıldık
rahatsız olduğum bir konu oldu ,dile getirdim ve karşımda olumlu ılımlı yapıcı bi tavır göremedim, ben de tavrımı net koydum
öyle işte bilmiyorum aman neyse hayat böyle işte
bunlar hep tecrübe
rahatsız olduğum bir konu oldu ,dile getirdim ve karşımda olumlu ılımlı yapıcı bi tavır göremedim, ben de tavrımı net koydum
öyle işte bilmiyorum aman neyse hayat böyle işte
bunlar hep tecrübe
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Hep böyle oluyor ne mücadeleler ediyorum herşeyi rayına oturtuyorum hop elimden gidiyor tek temennim gelen gideni aratmasın dualarınızı bekliyorum canlarım Nisam dualarımdasin Rabbim seninde gönlündekini sana nasip etsin dertlerini alıp götürsün inşallahnscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:18canım ortada sorun yokken neden bu kadar sıkıntı ediyorsun ? daha bismillahSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:15Ah kızlar ah korktuğum oldu müdürümün yarın son günü üç ay gidiyor ama uzatirlar o süreyiyerine hiç tanımadığım biri geliyor içimde bir sıkıntı korku var sil baştan mili mücadele yaşayacağım kendmi anlatma muhabbetleri yine başlayacak çok yoruldum yemin ederim dualarınıza ihtiyacım var akşamdan beri baş ağrım gitmedi ağrı kesici içtim geçmedi şimdi limonluk su içtim geçer inşallah çok fenayım çok
@nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Yeni gelenede alışırsın merak etme sorun olmaz inşallah , içini ferah tut senSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 06:17Hep böyle oluyor ne mücadeleler ediyorum herşeyi rayına oturtuyorum hop elimden gidiyor tek temennim gelen gideni aratmasın dualarınızı bekliyorum canlarım Nisam dualarımdasin Rabbim seninde gönlündekini sana nasip etsin dertlerini alıp götürsün inşallahnscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:18canım ortada sorun yokken neden bu kadar sıkıntı ediyorsun ? daha bismillahSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:15Ah kızlar ah korktuğum oldu müdürümün yarın son günü üç ay gidiyor ama uzatirlar o süreyiyerine hiç tanımadığım biri geliyor içimde bir sıkıntı korku var sil baştan mili mücadele yaşayacağım kendmi anlatma muhabbetleri yine başlayacak çok yoruldum yemin ederim dualarınıza ihtiyacım var akşamdan beri baş ağrım gitmedi ağrı kesici içtim geçmedi şimdi limonluk su içtim geçer inşallah çok fenayım çok
@nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
İnşallah cnm bugün kalbim parçalandı ağladım baya gizli gizli müdürün yaninda ağladım.Fizik tedaviye çıktım gidene kadar ağladım seans bitene kadar ağladım akşam tekrardan vedalaştık daha iyiydim herkesin ortasında ağlamadım tabiki koşarak kaçtım oradan inşallah yeni gelene çabuk alışırım gelen gideni aratmaz inşallah @nsccktsnscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 17:23Yeni gelenede alışırsın merak etme sorun olmaz inşallah , içini ferah tut sen![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Ben kimseye böyle bağlanamıyorum, öyle ki anlamak için iki kere okudum düşünSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 21:31İnşallah cnm bugün kalbim parçalandı ağladım baya gizli gizli müdürün yaninda ağladım.Fizik tedaviye çıktım gidene kadar ağladım seans bitene kadar ağladım akşam tekrardan vedalaştık daha iyiydim herkesin ortasında ağlamadım tabiki koşarak kaçtım oradan inşallah yeni gelene çabuk alışırım gelen gideni aratmaz inşallah @nscckts
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10226
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
O zaman hep böyle yapma akışına bırak bu seferSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 06:17Hep böyle oluyor ne mücadeleler ediyorum herşeyi rayına oturtuyorum hop elimden gidiyor tek temennim gelen gideni aratmasın dualarınızı bekliyorum canlarım Nisam dualarımdasin Rabbim seninde gönlündekini sana nasip etsin dertlerini alıp götürsün inşallahnscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:18canım ortada sorun yokken neden bu kadar sıkıntı ediyorsun ? daha bismillahSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 00:15Ah kızlar ah korktuğum oldu müdürümün yarın son günü üç ay gidiyor ama uzatirlar o süreyiyerine hiç tanımadığım biri geliyor içimde bir sıkıntı korku var sil baştan mili mücadele yaşayacağım kendmi anlatma muhabbetleri yine başlayacak çok yoruldum yemin ederim dualarınıza ihtiyacım var akşamdan beri baş ağrım gitmedi ağrı kesici içtim geçmedi şimdi limonluk su içtim geçer inşallah çok fenayım çok
@nscckts
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Duygusal ponçikim yaSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 21:31İnşallah cnm bugün kalbim parçalandı ağladım baya gizli gizli müdürün yaninda ağladım.Fizik tedaviye çıktım gidene kadar ağladım seans bitene kadar ağladım akşam tekrardan vedalaştık daha iyiydim herkesin ortasında ağlamadım tabiki koşarak kaçtım oradan inşallah yeni gelene çabuk alışırım gelen gideni aratmaz inşallah @nscckts
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Benim sayılıdır 2 kişi falan vardır böyle arkasından üzülüp ağladığım ve ortak noktaları kendim gibi görmekti halbuki aşırı farklıydık ama frekans cuk diye oturuyordu ve arkadaşlıkta bunu yakalayabilmek gerçekten zornscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 23:32Ben kimseye böyle bağlanamıyorum, öyle ki anlamak için iki kere okudum düşünSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 21:31İnşallah cnm bugün kalbim parçalandı ağladım baya gizli gizli müdürün yaninda ağladım.Fizik tedaviye çıktım gidene kadar ağladım seans bitene kadar ağladım akşam tekrardan vedalaştık daha iyiydim herkesin ortasında ağlamadım tabiki koşarak kaçtım oradan inşallah yeni gelene çabuk alışırım gelen gideni aratmaz inşallah @nsccktssanırım benim içim kurumuş
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Öyle kalbim ağrıyor ki sana anlatamam yanıyorum yigenimi getirdiler onunla oyalanacağim akşama kadar akşam da iftara gideceğiz diğer kardeşime yarın da annem seni ben iftara gideceğim seni de götüreyim diyor durmamam lazım kendimle başbaşa kalmamam lazım enazindan pazartesi yeni müdürümü görene kadar ben bir daha onun gibi vicdanlı anlayışlı benim adıma düşünebilen ben talep etmeden uygulayan düşünen insan bulabilir miyim bilmiyorum @nsccktsnscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 23:32Ben kimseye böyle bağlanamıyorum, öyle ki anlamak için iki kere okudum düşünSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 21:31İnşallah cnm bugün kalbim parçalandı ağladım baya gizli gizli müdürün yaninda ağladım.Fizik tedaviye çıktım gidene kadar ağladım seans bitene kadar ağladım akşam tekrardan vedalaştık daha iyiydim herkesin ortasında ağlamadım tabiki koşarak kaçtım oradan inşallah yeni gelene çabuk alışırım gelen gideni aratmaz inşallah @nsccktssanırım benim içim kurumuş
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Öyle kalbim ağrıyor ki sana anlatamam yanıyorum yigenimi getirdiler onunla oyalanacağim akşama kadar akşam da iftara gideceğiz diğer kardeşime yarın da annem seni ben iftara gideceğim seni de götüreyim diyor durmamam lazım kendimle başbaşa kalmamam lazım enazindan pazartesi yeni müdürümü görene kadar ben bir daha onun gibi vicdanlı anlayışlı benim adıma düşünebilen ben talep etmeden uygulayan düşünen insan bulabilir miyim bilmiyorum @PoudréPoudré yazdı: ↑07 Mar 2026, 00:35Benim sayılıdır 2 kişi falan vardır böyle arkasından üzülüp ağladığım ve ortak noktaları kendim gibi görmekti halbuki aşırı farklıydık ama frekans cuk diye oturuyordu ve arkadaşlıkta bunu yakalayabilmek gerçekten zornscckts yazdı: ↑06 Mar 2026, 23:32Ben kimseye böyle bağlanamıyorum, öyle ki anlamak için iki kere okudum düşünSebboy58 yazdı: ↑06 Mar 2026, 21:31
İnşallah cnm bugün kalbim parçalandı ağladım baya gizli gizli müdürün yaninda ağladım.Fizik tedaviye çıktım gidene kadar ağladım seans bitene kadar ağladım akşam tekrardan vedalaştık daha iyiydim herkesin ortasında ağlamadım tabiki koşarak kaçtım oradan inşallah yeni gelene çabuk alışırım gelen gideni aratmaz inşallah @nsccktssanırım benim içim kurumuş
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Üzgün olunca bende içime kapanıp kendi içimde hal etmeyi çalışyorum ama çokça kez de çevremin buna izin vermeyip bi şekilde yanımda olup tabiri caizse oyalandırdığı durumlar da yaşadım veya kendimce kendimi içe kapamadan oyalandırmaya çalıştığım ve bence bu daha iyi bir seçenekSebboy58 yazdı: ↑07 Mar 2026, 08:35Öyle kalbim ağrıyor ki sana anlatamam yanıyorum yigenimi getirdiler onunla oyalanacağim akşama kadar akşam da iftara gideceğiz diğer kardeşime yarın da annem seni ben iftara gideceğim seni de götüreyim diyor durmamam lazım kendimle başbaşa kalmamam lazım enazindan pazartesi yeni müdürümü görene kadar ben bir daha onun gibi vicdanlı anlayışlı benim adıma düşünebilen ben talep etmeden uygulayan düşünen insan bulabilir miyim bilmiyorum @Poudré
Zaten kendimizle başbaşa kalıyoruz günün bir saatinden sonra.Annenin yanında olmasına izin ver,senin için bişeyler yapmasına izin ver.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Tm cnm öyle yapacağım başka türlü olmayacak gibi inşallah yeni gelecek olan iyi biri çıkar da acım zamanla hafifler @PoudréPoudré yazdı: ↑07 Mar 2026, 10:58Üzgün olunca bende içime kapanıp kendi içimde hal etmeyi çalışyorum ama çokça kez de çevremin buna izin vermeyip bi şekilde yanımda olup tabiri caizse oyalandırdığı durumlar da yaşadım veya kendimce kendimi içe kapamadan oyalandırmaya çalıştığım ve bence bu daha iyi bir seçenekSebboy58 yazdı: ↑07 Mar 2026, 08:35Öyle kalbim ağrıyor ki sana anlatamam yanıyorum yigenimi getirdiler onunla oyalanacağim akşama kadar akşam da iftara gideceğiz diğer kardeşime yarın da annem seni ben iftara gideceğim seni de götüreyim diyor durmamam lazım kendimle başbaşa kalmamam lazım enazindan pazartesi yeni müdürümü görene kadar ben bir daha onun gibi vicdanlı anlayışlı benim adıma düşünebilen ben talep etmeden uygulayan düşünen insan bulabilir miyim bilmiyorum @Poudré
Zaten kendimizle başbaşa kalıyoruz günün bir saatinden sonra.Annenin yanında olmasına izin ver,senin için bişeyler yapmasına izin ver.
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
İyi yönden bak geçici bir süreliğine gelecek gelenSebboy58 yazdı: ↑07 Mar 2026, 12:04Tm cnm öyle yapacağım başka türlü olmayacak gibi inşallah yeni gelecek olan iyi biri çıkar da acım zamanla hafifler @PoudréPoudré yazdı: ↑07 Mar 2026, 10:58Üzgün olunca bende içime kapanıp kendi içimde hal etmeyi çalışyorum ama çokça kez de çevremin buna izin vermeyip bi şekilde yanımda olup tabiri caizse oyalandırdığı durumlar da yaşadım veya kendimce kendimi içe kapamadan oyalandırmaya çalıştığım ve bence bu daha iyi bir seçenekSebboy58 yazdı: ↑07 Mar 2026, 08:35
Öyle kalbim ağrıyor ki sana anlatamam yanıyorum yigenimi getirdiler onunla oyalanacağim akşama kadar akşam da iftara gideceğiz diğer kardeşime yarın da annem seni ben iftara gideceğim seni de götüreyim diyor durmamam lazım kendimle başbaşa kalmamam lazım enazindan pazartesi yeni müdürümü görene kadar ben bir daha onun gibi vicdanlı anlayışlı benim adıma düşünebilen ben talep etmeden uygulayan düşünen insan bulabilir miyim bilmiyorum @Poudré
Hafifle biraz ve hayata güven
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Birebir aynı fikirdeyim , hem yeni insanlarla tanışmak daha heyecan verici, böyle olumsuz duygularla iyi olacak şeyi kötüye evriltmemek lazımPoudré yazdı: ↑07 Mar 2026, 12:28İyi yönden bak geçici bir süreliğine gelecek gelenSebboy58 yazdı: ↑07 Mar 2026, 12:04Tm cnm öyle yapacağım başka türlü olmayacak gibi inşallah yeni gelecek olan iyi biri çıkar da acım zamanla hafifler @PoudréPoudré yazdı: ↑07 Mar 2026, 10:58
Üzgün olunca bende içime kapanıp kendi içimde hal etmeyi çalışyorum ama çokça kez de çevremin buna izin vermeyip bi şekilde yanımda olup tabiri caizse oyalandırdığı durumlar da yaşadım veya kendimce kendimi içe kapamadan oyalandırmaya çalıştığım ve bence bu daha iyi bir seçenek
Hafifle biraz ve hayata güvenniye şimdiden gelecek olana itici enerji yüklüyorsun önyargı yapıyorsun
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Valla gerçekten benim bi an bile mutsuz olmama tahammül edemeyecek birini isterim hayatıma artık,çünkü gerçekten çok iyi bi yol arkadaşıyımdır daha azıyla yetinemem artık kendi bilir, kendisi yazdı aradı falan, bugün görüşmek istiyor, bakıcam duruma
- Seda
- İfadeler: 2958
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 6 kez
- Burç:
Merhaba nasılsın?
Bugün gördüm bu mesajı şaşırdım
Hayırdır ya en son ev bakıyordunuz
eminmisin kararında birbirinize zaman verseydiniz belki çözülebilir bir durumsa yani.