Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kızlaaaar alışveriş yapma bağımlılığından nasıl Kurtuluruz Ahahahha
Sürekli bir şey buluyorum alacak ihtiyaç değil ama içimde ne yapayım içimde mi kalsın diyerek
15 tane falan etek aldım şimdi de kimonolara taktım
al kıııızzz
ahahah tam insanına sordun
daha sana link bırakırım
ay 2 günlük dünya valla
şimdi alıp giymeyeceksin de ne zamaaaan ne zaamaannn
Fiyonklu kimonolar moda gördün mü çok güzel şeyler varrrr
Kızlaaaar alışveriş yapma bağımlılığından nasıl Kurtuluruz Ahahahha
Sürekli bir şey buluyorum alacak ihtiyaç değil ama içimde ne yapayım içimde mi kalsın diyerek
15 tane falan etek aldım şimdi de kimonolara taktım
al kıııızzz
ahahah tam insanına sordun
daha sana link bırakırım
ay 2 günlük dünya valla
şimdi alıp giymeyeceksin de ne zamaaaan ne zaamaannn
Fiyonklu kimonolar moda gördün mü çok güzel şeyler varrrr
Çok ilginç birşey oldu
Kim dua, ettiyse duası tuttu
Geceden sabaha iyileştim bi anda geçti ama
Ağrısı mideme vururken kolum uyuşurken bi anda iyileştim
Çok ilginç birşey oldu
Çok sevindim canım geçmiş gitmiş olsun. Ben sürekli bilgisayarda ve stresli olmaktan çok sık boyun omuz ağrısı çekerim. Dün hem mesajını okuduğum zaman hemde gece uyuyamadım sabah namazını kılıp yattım o zaman genel olarak tüm arkadaşlarıma sağlık sıhhat afiyet zorluklarına kolaylık güzellik ve gönüllerinin muradını ver gelecek günleri geçmiş günlerinden mutlu sağlıklı olsun diye dua etmiştim
Çok ilginç birşey oldu
Çok sevindim canım geçmiş gitmiş olsun. Ben sürekli bilgisayarda ve stresli olmaktan çok sık boyun omuz ağrısı çekerim. Dün hem mesajını okuduğum zaman hemde gece uyuyamadım sabah namazını kılıp yattım o zaman genel olarak tüm arkadaşlarıma sağlık sıhhat afiyet zorluklarına kolaylık güzellik ve gönüllerinin muradını ver gelecek günleri geçmiş günlerinden mutlu sağlıklı olsun diye dua etmiştim
demin bürsürü mesaj yazmış yukardan bildirimde gördüm açmadım
işte sen eve geçilmeden tadilatlar yapılsın içerdeyken zor olur demiştin
istersen hazır mutfak setlerine bak ankara imalatcısı olan
hiç cevap vermedim , demin baktım silmiş tüm mesajları, şey dicektim dün gece satıcam diyordun satacağın eve masraf etme boşuna, sildiğini görünce birşey demedim
sürekli fikir değiştiriyor sürekli
tüm gece sabaha kadar ağladım , ben önümü görebilmek istiyorum ve hep bi belirsizlikte yaşamak gerçekten çok zorlayıcı ya
Bu adamı anlayamıyorum. ve senin için endişelenmeye başladım. doğru kararı vereceğinden kuşkum yok ama koray hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor ve çok hızlı karar değiştiriyor.
tüm evliliğiniz böyle mi geçecek. o ne istediğini bilmeyecek sen ikna etmeye çalışacaksın o mızıkçılık yapacak onun istediği olacak ve sonra o kararından da pişman olacak. ben yazarken yoruldum sen yaşarken yorulmayacak mısın?
bilemiyorum ne diyeyim. o sevdiğin adam ama çok tutarsız.
Bugün ayrıldık net olarak, artık önüme bakıcam, kendi sorunlarımla ilgilenemedim kendisini memnun etmeye çalışmaktan