bazı küfürlerime erhan höş dedi
küfür kapasitemi geniş tuttum ,artık bundan da fazlasını bilen gelirse hapse tıksınlar
bazı küfürlerime erhan höş dedi
Aferin Ahsen’e maşallah. Çok başarılı bir kız olacak. Müzik kulağı varsa mutlaka değerlendirin.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 12:34bugün veli toplantısı vardı işim olduğu için erhan katıldı ,ahsenin başarı durumuyla gurur duydum cadı ya ,öğretmene katmamız ilgilenmemiz gereken konu var mı diye sor demiştim erhana ,ahsen atladı ''ebeveynler zaten böyle merak eder bunu anlayışla karşılıyorum'' dedi
2 gündür ahsen hanıma piyano çalıştırıyorum çok hevesli müziğe dansa .gösteri yapmak istiyormuş mutlaka .
hemde çok iyi kulağı var daha parmak çalıştırıyordum hem alışsın ısınsın hemde parmakları hızlansın diyeAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 17:53Aferin Ahsen’e maşallah. Çok başarılı bir kız olacak. Müzik kulağı varsa mutlaka değerlendirin.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 12:34bugün veli toplantısı vardı işim olduğu için erhan katıldı ,ahsenin başarı durumuyla gurur duydum cadı ya ,öğretmene katmamız ilgilenmemiz gereken konu var mı diye sor demiştim erhana ,ahsen atladı ''ebeveynler zaten böyle merak eder bunu anlayışla karşılıyorum'' dedi
2 gündür ahsen hanıma piyano çalıştırıyorum çok hevesli müziğe dansa .gösteri yapmak istiyormuş mutlaka .
Ahsen 25 yaşında falan bence.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:34hemde çok iyi kulağı var daha parmak çalıştırıyordum hem alışsın ısınsın hemde parmakları hızlansın diyeAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 17:53Aferin Ahsen’e maşallah. Çok başarılı bir kız olacak. Müzik kulağı varsa mutlaka değerlendirin.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 12:34bugün veli toplantısı vardı işim olduğu için erhan katıldı ,ahsenin başarı durumuyla gurur duydum cadı ya ,öğretmene katmamız ilgilenmemiz gereken konu var mı diye sor demiştim erhana ,ahsen atladı ''ebeveynler zaten böyle merak eder bunu anlayışla karşılıyorum'' dedi
bir baktım öğrettiğimi iki el yapıyor
![]()
yalnız kuzum bir süre piyanoya ara verecek ,hatta sanırım bu haftasonu ödevide yapamayabilir
bir arkadaşı kapıyı elinin üstüne kapatmış parmağı kötü epey şişmiş morarmış incinmiş belliki ,işaret ve orta parmağı kötü durumda ...
''bilerek yaptı ,herkes gördü arkadaşlarım öğretmene söyleyince inkar etti , hem beni yaraladı hemde yalancıymışım gibi davrandı, hata yaptım özür dilerim dese affederdim ama esila artık benim arkadaşım olamaz ''dedi
üzgün şuan, canımız sıkıldı yemek de yiyemedi ,içinden gelmiyormuş biraz yalnız kalması gerekiyormuş.
Hemencecik düzelir inşallah da, 2 gün ahsen hanımdan hayat dersi dinlicez belli ki, aktarıyorum, esilaya ailesi birşey öğretememiş , birde eliyle koluyla konuşuyor mimikleri tahmin edersin, esila bir özür dilemeyi bile bilmiyormuş, bu ne biçim arkadaşmış, servis arkadaşı bile bunda birşey yok demiş, acımı küçük gördü insanlar çok kalpsiz annee falan diyor, bu çocuk bu dünyada çok üzülür keşke yaşının çocuğu olsa. Keşke eline hep tablet telefon verseydim fazla kitap okumaktan oldu bu. Şu dünyada ne kadar kafan çalışmazsa o kadar mutlu olursun iyi halt ettik çocuk duyarlı olsun diyeSkinkeyr yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:40Ahsen 25 yaşında falan bence.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:34hemde çok iyi kulağı var daha parmak çalıştırıyordum hem alışsın ısınsın hemde parmakları hızlansın diye
![]()
yalnız kuzum bir süre piyanoya ara verecek ,hatta sanırım bu haftasonu ödevide yapamayabilir
bir arkadaşı kapıyı elinin üstüne kapatmış parmağı kötü epey şişmiş morarmış incinmiş belliki ,işaret ve orta parmağı kötü durumda ...
''bilerek yaptı ,herkes gördü arkadaşlarım öğretmene söyleyince inkar etti , hem beni yaraladı hemde yalancıymışım gibi davrandı, hata yaptım özür dilerim dese affederdim ama esila artık benim arkadaşım olamaz ''dedi
üzgün şuan, canımız sıkıldı yemek de yiyemedi ,içinden gelmiyormuş biraz yalnız kalması gerekiyormuş.Nasıl güzel kendini ifade etmek bu. Geçmiş olsun çok. Hemencecik düzelir inşallah. Çok zor çocuğunun olması herhalde ben nasıl olurdum bilemedim hiç.
Maşallah çok güzel. Daha önceki evimde komşumun kızları konservatuar a gidiyolardı. Biri Ahsen kadardı diğeri biraz büyük. Akşam yemeklerimiz hep piyano eşliğinde olurdu. Çok keyifliydi.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:34hemde çok iyi kulağı var daha parmak çalıştırıyordum hem alışsın ısınsın hemde parmakları hızlansın diyeAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 17:53Aferin Ahsen’e maşallah. Çok başarılı bir kız olacak. Müzik kulağı varsa mutlaka değerlendirin.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 12:34bugün veli toplantısı vardı işim olduğu için erhan katıldı ,ahsenin başarı durumuyla gurur duydum cadı ya ,öğretmene katmamız ilgilenmemiz gereken konu var mı diye sor demiştim erhana ,ahsen atladı ''ebeveynler zaten böyle merak eder bunu anlayışla karşılıyorum'' dedi
![]()
üzgün şuan, canımız sıkıldı yemek de yiyemedi ,içinden gelmiyormuş biraz yalnız kalması gerekiyormuş.
Çok ayıpladım Esila yı. Bence çok iyi yapmışsın. Kendisini ifade edebilen özbenliği gelişmiş daha şimdiden sınırları olan ve anlayışı yüksek bir çocuk.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:47Hemencecik düzelir inşallah da, 2 gün ahsen hanımdan hayat dersi dinlicez belli ki, aktarıyorum, esilaya ailesi birşey öğretememiş , birde eliyle koluyla konuşuyor mimikleri tahmin edersin, esila bir özür dilemeyi bile bilmiyormuş, bu ne biçim arkadaşmış, servis arkadaşı bile bunda birşey yok demiş, acımı küçük gördü insanlar çok kalpsiz annee falan diyor, bu çocuk bu dünyada çok üzülür keşke yaşının çocuğu olsa. Keşke eline hep tablet telefon verseydim fazla kitap okumaktan oldu bu. Şu dünyada ne kadar kafan çalışmazsa o kadar mutlu olursun iyi halt ettik çocuk duyarlı olsun diyeSkinkeyr yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:40Ahsen 25 yaşında falan bence.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:34
hemde çok iyi kulağı var daha parmak çalıştırıyordum hem alışsın ısınsın hemde parmakları hızlansın diye
![]()
üzgün şuan, canımız sıkıldı yemek de yiyemedi ,içinden gelmiyormuş biraz yalnız kalması gerekiyormuş.Nasıl güzel kendini ifade etmek bu. Geçmiş olsun çok. Hemencecik düzelir inşallah. Çok zor çocuğunun olması herhalde ben nasıl olurdum bilemedim hiç.
hani şu vurup kaçan çocuklar varya hah onlar mutlu yaşayacak bak
Evet ben de o anlamda dedim zaten. Ben de biraz Ahsen gibi büyüdüğüm için bazen annemle babama kızıyorum siz fazla düzgünsünüz diye.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:47Hemencecik düzelir inşallah da, 2 gün ahsen hanımdan hayat dersi dinlicez belli ki, aktarıyorum, esilaya ailesi birşey öğretememiş , birde eliyle koluyla konuşuyor mimikleri tahmin edersin, esila bir özür dilemeyi bile bilmiyormuş, bu ne biçim arkadaşmış, servis arkadaşı bile bunda birşey yok demiş, acımı küçük gördü insanlar çok kalpsiz annee falan diyor, bu çocuk bu dünyada çok üzülür keşke yaşının çocuğu olsa. Keşke eline hep tablet telefon verseydim fazla kitap okumaktan oldu bu. Şu dünyada ne kadar kafan çalışmazsa o kadar mutlu olursun iyi halt ettik çocuk duyarlı olsun diyeSkinkeyr yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:40Ahsen 25 yaşında falan bence.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:34
hemde çok iyi kulağı var daha parmak çalıştırıyordum hem alışsın ısınsın hemde parmakları hızlansın diye
![]()
hani şu vurup kaçan çocuklar varya hah onlar mutlu yaşayacak bak
dikkat mi çekmeye çalışıyorlar, karşısındakini bezdirmekten mi hoşlanıyorlar nedir,arızalı gibi davanmayı seviyor bazıları şaka gibiAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:12Çok ayıpladım Esila yı. Bence çok iyi yapmışsın. Kendisini ifade edebilen özbenliği gelişmiş daha şimdiden sınırları olan ve anlayışı yüksek bir çocuk.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:47Hemencecik düzelir inşallah da, 2 gün ahsen hanımdan hayat dersi dinlicez belli ki, aktarıyorum, esilaya ailesi birşey öğretememiş , birde eliyle koluyla konuşuyor mimikleri tahmin edersin, esila bir özür dilemeyi bile bilmiyormuş, bu ne biçim arkadaşmış, servis arkadaşı bile bunda birşey yok demiş, acımı küçük gördü insanlar çok kalpsiz annee falan diyor, bu çocuk bu dünyada çok üzülür keşke yaşının çocuğu olsa. Keşke eline hep tablet telefon verseydim fazla kitap okumaktan oldu bu. Şu dünyada ne kadar kafan çalışmazsa o kadar mutlu olursun iyi halt ettik çocuk duyarlı olsun diyehani şu vurup kaçan çocuklar varya hah onlar mutlu yaşayacak bak
Bugün akşama kadar söylediğimi anlayamayan birkaç öğrenci ile uğraştım. Öyle tiplerin hayatta başarılı olması artık çok zor.
Ö: hocam okul açılmayacak mı.
Ben: 26 Nisandan sonra açılacak. Peşinden senato kararını gönderdim.
Ö: Hocam hibrit olabilir mi.
Ben: senato kararını gönderdim ya bir oku
Ö: hocam başka üniversiteler anket yapıyormuş anket yapılmayacak mı.
Ben: biz senato kararına uyacağız anket yapılmıyor.
Ö: hocam başka üniversiteler hibrit yapıyor ama
Ben: senato kararını oku.
Eksiksiz konuşma böyle. Bu öğrenci okulu sevmedim. Burayı sevmedim. Hasta oldum havası kötü. İnsanını da sevmedim. 5 hafta şikayet eden bir öğrenci. Şimdi hocam okulun önünde yatıcam diyor. Gel de yat dedim
Benzeri en az 5-6 konuşma yaptım bugün.
Gerçekten anlayamadım. Algılama sorunları var bir çoğunun. Sunum yaparken power point e yazdıkları okuyamıyorlar. Hepsi kitap okumamaktan. Ahsen onlardan iyi okur. Bütün günün derste geçiyor bazen ve zamanımı çaldıklarını düşünüyorum.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:42dikkat mi çekmeye çalışıyorlar, karşısındakini bezdirmekten mi hoşlanıyorlar nedir,arızalı gibi davanmayı seviyor bazıları şaka gibiAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:12Çok ayıpladım Esila yı. Bence çok iyi yapmışsın. Kendisini ifade edebilen özbenliği gelişmiş daha şimdiden sınırları olan ve anlayışı yüksek bir çocuk.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 18:47
Hemencecik düzelir inşallah da, 2 gün ahsen hanımdan hayat dersi dinlicez belli ki, aktarıyorum, esilaya ailesi birşey öğretememiş , birde eliyle koluyla konuşuyor mimikleri tahmin edersin, esila bir özür dilemeyi bile bilmiyormuş, bu ne biçim arkadaşmış, servis arkadaşı bile bunda birşey yok demiş, acımı küçük gördü insanlar çok kalpsiz annee falan diyor, bu çocuk bu dünyada çok üzülür keşke yaşının çocuğu olsa. Keşke eline hep tablet telefon verseydim fazla kitap okumaktan oldu bu. Şu dünyada ne kadar kafan çalışmazsa o kadar mutlu olursun iyi halt ettik çocuk duyarlı olsun diyehani şu vurup kaçan çocuklar varya hah onlar mutlu yaşayacak bak
Bugün akşama kadar söylediğimi anlayamayan birkaç öğrenci ile uğraştım. Öyle tiplerin hayatta başarılı olması artık çok zor.
Eksiksiz konuşma böyle. Bu öğrenci okulu sevmedim. Burayı sevmedim. Hasta oldum havası kötü. İnsanını da sevmedim. 5 hafta şikayet eden bir öğrenci. Şimdi hocam okulun önünde yatıcam diyor. Gel de yat dedim
Benzeri en az 5-6 konuşma yaptım bugün.![]()
okula gel desen ırım tırım edecek çocuk mücadeleye girmiş , hemde okumamakda direterek![]()
https://www.trendyol.com/nyx-profession ... p-86333722 bunu sevebilirsin
İkisi de favorilerğmdeydi benim de.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:53https://www.trendyol.com/nyx-profession ... p-86333722 bunu sevebilirsin
şu fırçada güzel https://www.trendyol.com/browwauw/ozel- ... p-77967442
bu gerçekten çok üzücü çok acıAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:49Gerçekten anlayamadım. Algılama sorunları var bir çoğunun. Sunum yaparken power point e yazdıkları okuyamıyorlar. Hepsi kitap okumamaktan. Ahsen onlardan iyi okur. Bütün günün derste geçiyor bazen ve zamanımı çaldıklarını düşünüyorum.nscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:42dikkat mi çekmeye çalışıyorlar, karşısındakini bezdirmekten mi hoşlanıyorlar nedir,arızalı gibi davanmayı seviyor bazıları şaka gibiAmetist yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:12
Çok ayıpladım Esila yı. Bence çok iyi yapmışsın. Kendisini ifade edebilen özbenliği gelişmiş daha şimdiden sınırları olan ve anlayışı yüksek bir çocuk.
Benzeri en az 5-6 konuşma yaptım bugün.![]()
okula gel desen ırım tırım edecek çocuk mücadeleye girmiş , hemde okumamakda direterek![]()
Gidem de pilates yapamnscckts yazdı: ↑31 Mar 2023, 20:59bu gerçekten çok üzücü çok acı
ülkenin aydınlık gençleri olmaları gerekir yazılanı okuyamıyorlar :( havaya anlatıyormuşsun gibi hissedersin senin içinde çok zor haklısın valla...
Çıktım yogadan missss