Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne kadar süre olmuş kaç ay balım benim mat kötüdür de beraber hesaplayalim@nscckts
son kullanma ayındasın fakat doktor sana çift aşama yapma dedi kremlerde 3 haftaya biter yani tedavin bittikten sonra artık kullanman doğru olmaz tarihi bitmiş olacak
Kızlar akşam cilt bakım rutini mi yaptım su bazlı temizleyici sivilce kremi göz kremi nemlendiricimi sürdüm yag bazlıyi attım çöpe iki günlük kalmış zaten içinde onuda döktüm gitti@nscckts
Bu videoyu izledikten SONRA centella kremden memnun neden kalmadığımi anladim her gün kullaniyordum nemlendirici yerine ondan öyle oldu@nscckts
O yüzden bazen arbutin, bazen gece kremi, bazen nemlendirici falan kullanırsan daha memnun kalabilirsin cildin hergün aynı düzeyde nemlendiriciye ihtiyaç duymaz bazen daha çok bazen daha az ister, isteğine göre davranırsın, artık çözdün ve anladın zaten bu işi, sivilcen çıktığında da iyi toparladın, yeni ürün denerken o hafta başka şeyler deneme Regl dönemlerinde yeni ürün deneme bunlara da dikkat edersen sorun yaşamazsın
Bu videoyu izledikten SONRA centella kremden memnun neden kalmadığımi anladim her gün kullaniyordum nemlendirici yerine ondan öyle oldu@nscckts
O yüzden bazen arbutin, bazen gece kremi, bazen nemlendirici falan kullanırsan daha memnun kalabilirsin cildin hergün aynı düzeyde nemlendiriciye ihtiyaç duymaz bazen daha çok bazen daha az ister, isteğine göre davranırsın, artık çözdün ve anladın zaten bu işi, sivilcen çıktığında da iyi toparladın, yeni ürün denerken o hafta başka şeyler deneme Regl dönemlerinde yeni ürün deneme bunlara da dikkat edersen sorun yaşamazsın
Ayyy çok kötü doğallıkta zirve fıstık kabukları kalmış masada.Ay bir de çok iyiymiş gibi grip gibi bir şey oldum iyice fenalardayım baş ağrım çarpı 7272727 oldu.
Ayyy çok kötü doğallıkta zirve fıstık kabukları kalmış masada.Ay bir de çok iyiymiş gibi grip gibi bir şey oldum iyice fenalardayım baş ağrım çarpı 7272727 oldu.
Geçmiş olsun skiny dikkat et kendine. Düzelmezse test yaptır mutlaka. Son günlerde covid yaygınlaşmaya başladı. Sıradan grip gibi düşünme vitamin takviye şov yap.
Geçmiş olsun skiny dikkat et kendine. Düzelmezse test yaptır mutlaka. Son günlerde covid yaygınlaşmaya başladı. Sıradan grip gibi düşünme vitamin takviye şov yap.
Yeto gardaşım ya bir doğrulamadı sırtımız. Akşam dışarı çıkıcaktım hayallerim hayal oldu. Her yerim aşırı ağrıyor ya. Bağışıklığım niye böyle ya benim. Vitamin şov önemli siyah sarımsak yiyorum şimdi.
Çok çok geçmiş olsun :( şifayı tez zamanda bul, iyi ol, güçlü ol sağlıklı ol