Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kızlar sizde deri altı kör sivilce yaşadınız mı ben yaşamıştım hemde 2 yıl kaldı aynı noktada inip çıkmada değil öyle sabit kaldı elimle dokununca içte yumru gibi kayardı nokta gibi sinir ucunu bile hissederdim
svr serum ve salisilik +glikolik asit kurtardı beni
kızlar sizde deri altı kör sivilce yaşadınız mı ben yaşamıştım hemde 2 yıl kaldı aynı noktada inip çıkmada değil öyle sabit kaldı elimle dokununca içte yumru gibi kayardı nokta gibi sinir ucunu bile hissederdim
Benim sivilce sorunum hep kör sivilce ya da komedon şeklinde olur. Hatta zaman zaman ağrılı olurdu. Bende svr dan sonra çok daha az yaşamaya başladım. Beni de salisilik asitli tonik ve krem, glikolik asitli serum kurtardı. Adet dönemlerimde de hep çıkardı son birkaç aydır çıkmıyor ya da 1 tane çıkıyor.
Svr yeşil de mi? Ay cazibesine dayanamıyorumss alıcam ben de. Yazın açarım ama.
ne zamandır çıkıyor tam olarak aynı noktada baş vermeyen kistik gibimi dokununca hissedilen ondan mı
Aynen ondan
polikistik over,çikolata kisti vs olabilir kadın doğuma genel muayene olursan iyi olur, eğer kadın doğumda herşey yolundaysa cildiyeye gitmen gerek
kremler sana ağır geliyor mu?
dokununca yağlı yapış his oluyor mu cildinde
kuru ciltliydin ama belki krem ağır geliyor olabilir
aha bha yı ne kadar zamanda bir kullanıyorsun aha bha ürününün markasından da emin olamadım keşke ordinary olsaydı ya da kore mağazasından bir ürün olsaydı
canim polipim var rahmim de, haplarla düsmesini denedik, olmadi.
mayista ameliyat icin randevum var. kürtaj olucam.
bu yapmis olabilir mi?
Dokununca yagli yapis his yok, iyi su an nem dengesi olarak.
aha bha yi sadece sivilce cikinca kullaniyorum uzun süre kullanmadim. daha önce almistim o zamanlar daha kore magazasini kesfetmemistim.
polikistik over,çikolata kisti vs olabilir kadın doğuma genel muayene olursan iyi olur, eğer kadın doğumda herşey yolundaysa cildiyeye gitmen gerek
kremler sana ağır geliyor mu?
dokununca yağlı yapış his oluyor mu cildinde
kuru ciltliydin ama belki krem ağır geliyor olabilir
aha bha yı ne kadar zamanda bir kullanıyorsun aha bha ürününün markasından da emin olamadım keşke ordinary olsaydı ya da kore mağazasından bir ürün olsaydı
canim polipim var rahmim de, haplarla düsmesini denedik, olmadi.
mayista ameliyat icin randevum var. kürtaj olucam.
bu yapmis olabilir mi?
Dokununca yagli yapis his yok, iyi su an nem dengesi olarak.
aha bha yi sadece sivilce cikinca kullaniyorum uzun süre kullanmadim. daha önce almistim o zamanlar daha kore magazasini kesfetmemistim.
Çok yüksek ihtimal ondandır, tedavin bitince geçecektir o aha bha serumunu değiştirmen mümkün mü ya kore ürünü ya ordinary uyacak sana, bundan sonra sivilcen olursa kullanırsın
Svr yeşil de mi? Ay cazibesine dayanamıyorumss alıcam ben de. Yazın açarım ama.
Aynen o , t bölgen yağlanıyorsa mesela bölgesel de uygulayabilirsin