Makyajsız en net yakın halini gördüm çok güzel girl çok
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51574
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
- Değerlendirme: 8.33%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
@Bensimo daha çok dengeleyen nem veren onaran toniklerden faydalansan daha iyi olur
mesela şunlardan edilebilirsen
https://www.k-glam.net/product-page/pur ... nted-toner
https://www.korendy.com.tr/collections/ ... ml-kokusuz
böyle hafif formlar uygun olur elindeki glukana göre
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
Valla ben kuru olduğumu düşünüyordum ama geçen sene diyet yaparken listemde çok fazla kuruyemiş falan vardı ondan mı bilmiyorum ama o dönem cildim bi yağlandı gözeneklendi. Sonra da bi daha gözenekler küçülmedi. Normalde her banyodan sonra cildim gerilir acırdı, şu an sanki yağlandı gibi hatta çene bölgemde minik 2 sivilce var. Ay kafam çok karıştı ya, zaten yanaklar elma, şimdi de gözenek hassaslık offfffnscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:27beta glukanın krem formu epey nem verici her ne kadar ince yapılı olsa da ,kışın tamam ama hava ısınınca sana fazla gelmiş olabilirBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:16Malesef bu aralar düzenli bir rutinim yok, kafama göre takılıyorum :? Hassasiyet hala devam ediyor çoğunlukla elma yanak takılıyorum. Ramazan girdiğinden beri sadece temizlik ve nemlendirme yapıyorum. Dermoskin peptitli göz kremi ve iunik beta glukan nemlendirici ve cream co peptit hya serum. Ama elimde the ordinary azelaik asit, göz çevresi serumu, peptit serumu var. Avene cica krem var.
yağlanma düzenli rutin olmadığından mı ,kuruduğundan mı yoksa ürün fazla nem verdiğinden mi anlamak için önce rutin oluşturmak gerek
temizlik ve nemlendirme en güzel bakım zaten ,elindekilerin hepsi full nemlendirme sen bu kadar kuru cilt misin canuuumm![]()
- Bensimo
- Seçkin Üye
Oku oku bitmiyor maşallah herşeyi denemişsinSkinkeyr yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:58O krem bayağı bir nem bombası Nisoşkonın dediği gibi ben tester denedim ki ben kışın denemiştim ve kışın daha kuruyor benim cildim gaızn çılgın yağ atsa da ve ben nem severim yani buradaki en nem bombeis seven kişilik ben olabirims ona rağmen öyle diyorum. Cream co da iyi nemlendiriyor bence onu kullanıyorum ben de ama ağır gelmez heralde o çok ağır değil ama iyi nem veriyor ışıl ışıl yapıyor. Dr creucleın k vitaminlğ bir serumu var Liliana hanımda görmüştüm geçen sene falan alacağım hep unutuyorum geçen Çisemin videosunda da vardı beğenmişti ikisi de. Benim cildim de onlarla benziyor hassasiyet bakımından stokta yoktu en son ama bakabilirsin belki. Bir de benim hassasiyetimi 1 sn geçiren krem klairsin gece yarısı kremi. Yapısı başta yoğun olacakmış gibi geliyor ama hiç değil gerçekten aksine kuru ciltler sevmiyor aşırı aşırı bir nem bombası değil ama gene de nem veriyor ve anında etkili kızarıklıkta. The ordinary bayağı bir silikonşov onu kuru ciltler hiç sevmiyor genelde yağlı karmalar seviyor yapısını. Mia klinikanın serumu da çok güzel, shevecin krem formunda olanı var mesela o kuru ciltlere daha ugun bir yapıda onu da belki yağlı ciltler bir tık konforsuz bulur mu bilemedim ama o da çok iyi. Krem formunda gene isis pharma var o da iyi. Miada çay ağacı falan da var o yüzden yağ da dengeliyor güzel veye effect ha ye bakabilirsin bak tam senlik olabilir o yağlanma da artmış salisilik asit de var onda. Gene iunik centella kremi mesela çok ince Hyram yağlı karma ciltli o çok seviyor bende onda görmüştüm mesela bana kılın bir tık yetersiz kalmıştı ama havalar ısınınca çok iyi hem centella var sakinleştirici hem de ince yapılı ağır da gelmez bence o krem birçok kişiye. Seramit de kullanabilirsin çok hassassan ama bazen çok yoğun bakm tarzı kremlerde falan da oluyor sen daha çok serum formda tercih edebilirsin.Bensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:16Malesef bu aralar düzenli bir rutinim yok, kafama göre takılıyorum :? Hassasiyet hala devam ediyor çoğunlukla elma yanak takılıyorum. Ramazan girdiğinden beri sadece temizlik ve nemlendirme yapıyorum. Dermoskin peptitli göz kremi ve iunik beta glukan nemlendirici ve cream co peptit hya serum. Ama elimde the ordinary azelaik asit, göz çevresi serumu, peptit serumu var. Avene cica krem var.
- Bensimo
- Seçkin Üye
Daha uygun fiyatlısı var mınscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:15@Bensimo daha çok dengeleyen nem veren onaran toniklerden faydalansan daha iyi olur
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Klairs suyu kullandım ben gerçekten çok güzel bir tonik. Puritodan da çok ürün kestoladım daha giremedim o dünyaya.nscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:15@Bensimo daha çok dengeleyen nem veren onaran toniklerden faydalansan daha iyi olur
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Benim İngilizce sınavı içinde dua et görl
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
@Ametist in İngilizce sınavında kolaylık ver allahım soruları sular seller gibi çözsün ona zihin açıklığı ve çalışma enerjisi motivasyonu ver. Kendime de isityetim motivasyon,zihin açıklığı bol bol. Bir de biraz önce çok komik bir şey oldu.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bazen cilt o kadar nemsiz kalırki kendini onarmak için ekstra sebum üretir karma ciltlerde olur genelde o ,bariyeri bozulmuş nemsiz kalmışsa t bölgesi daha da yağlanırBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:29Valla ben kuru olduğumu düşünüyordum ama geçen sene diyet yaparken listemde çok fazla kuruyemiş falan vardı ondan mı bilmiyorum ama o dönem cildim bi yağlandı gözeneklendi. Sonra da bi daha gözenekler küçülmedi. Normalde her banyodan sonra cildim gerilir acırdı, şu an sanki yağlandı gibi hatta çene bölgemde minik 2 sivilce var. Ay kafam çok karıştı ya, zaten yanaklar elma, şimdi de gözenek hassaslık offfffnscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:27beta glukanın krem formu epey nem verici her ne kadar ince yapılı olsa da ,kışın tamam ama hava ısınınca sana fazla gelmiş olabilirBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 00:16
Malesef bu aralar düzenli bir rutinim yok, kafama göre takılıyorum :? Hassasiyet hala devam ediyor çoğunlukla elma yanak takılıyorum. Ramazan girdiğinden beri sadece temizlik ve nemlendirme yapıyorum. Dermoskin peptitli göz kremi ve iunik beta glukan nemlendirici ve cream co peptit hya serum. Ama elimde the ordinary azelaik asit, göz çevresi serumu, peptit serumu var. Avene cica krem var.
yağlanma düzenli rutin olmadığından mı ,kuruduğundan mı yoksa ürün fazla nem verdiğinden mi anlamak için önce rutin oluşturmak gerek
temizlik ve nemlendirme en güzel bakım zaten ,elindekilerin hepsi full nemlendirme sen bu kadar kuru cilt misin canuuumm![]()
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
senin cildin hassas olduğu için herşeyi kullanamazsın daha çok bu tarz kullanman lazım :( bunların muadilide yokBensimo yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:40Daha uygun fiyatlısı var mınscckts yazdı: ↑05 Nis 2023, 01:15@Bensimo daha çok dengeleyen nem veren onaran toniklerden faydalansan daha iyi olur
böyle hafif formlar uygun olur elindeki glukana görebu ara çok masraf yaptım da züğürtüm biraz
![]()
![]()
- Suzannaa
- İfadeler: 723
- Teşekkür etti: 110 kez
Cok gecmis olsun, umarım daha iyidir.
- Suzannaa
Diger sitedede kendi resmimi kullanıyordum ama orda yüzüm tam belli degildi, farklı olsun aman bizbizeyiz koyayım resmimi dedim.
Cooook teşekkür ederim, her kadın güzeldir.
- Suzannaa
Migrenin var mı?Suzannaa yazdı: ↑05 Nis 2023, 09:53Cok gecmis olsun, umarım daha iyidir.![]()
Benim var cok kötü oluyorum.
Gecmek bilmiyor.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bu güzellik suç olmalı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
güzelliğe öyle odaklanmışım ki görmedim ay geçmiş olsun