Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Selam kızlar nasılsınız. @Bensimo nerelerde hiç görünmüyor birkaç gündür.
Biraz istanbuldan kaçıcam da o yüzden yoğunum, yarın babamın yanına gidicem bi 10 günlüğüne falan. Çok bunaldım biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. Ablam yeğenlerim de orda gezer tozar kafa dağıtırız
Sen nasılsın, nasıl gidiyor canım?
iyiyim canım babanemin bana verdiği 80 yıllık dikiş makinasının bakımını yaptım
46d6b8c4-3a0d-46a2-93dd-e3bcf4587f93.jpg
sen nasılsın
Bu aralar dikişe o kadar merak saldım ki ben de, dönünce ufak ufak denemelere başlicam bakalım. Yeni evliyken yarım dönem falan gitmiştim dikiş kursuna. Modelistlik de istiyorum en iyi makinalar bu kara makinalar, füle güle kullan canım
Yine yangınlar yine ben her yerim ağrışov gene. Akupunktur da deniyorum şimdi 3 seans yaptık birazdan osteopati 9.seansıma gidicem but no bir yerde birr haya yapıyorum galiba. Bulmak için şu kitabı okumaya başladım.
iyiyim canım babanemin bana verdiği 80 yıllık dikiş makinasının bakımını yaptım
46d6b8c4-3a0d-46a2-93dd-e3bcf4587f93.jpg
sen nasılsın
Bu aralar dikişe o kadar merak saldım ki ben de, dönünce ufak ufak denemelere başlicam bakalım. Yeni evliyken yarım dönem falan gitmiştim dikiş kursuna. Modelistlik de istiyorum en iyi makinalar bu kara makinalar, füle güle kullan canım
Yine yangınlar yine ben her yerim ağrışov gene. Akupunktur da deniyorum şimdi 3 seans yaptık birazdan osteopati 9.seansıma gidicem but no bir yerde birr haya yapıyorum galiba. Bulmak için şu kitabı okumaya başladım.
ah ya bu sıcaklarda ağrı hiç çekilmez şifa şifa şifa en bolundan en hızlısından
Biraz istanbuldan kaçıcam da o yüzden yoğunum, yarın babamın yanına gidicem bi 10 günlüğüne falan. Çok bunaldım biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. Ablam yeğenlerim de orda gezer tozar kafa dağıtırız
Sen nasılsın, nasıl gidiyor canım?
İyi olmana sevindim canım. Bende iyiyim çok şükür.
Çok çok güzel geçsin yeğenler abla ile kötü geçmesi mümkün değil zaten. Değişiklik iyi gelecek sana
Ah skinym ah 2 bir yerim ağrısa sen aklıma geliyorsun nasıl dayanıyor diyorum. Allah hiç bir dert vermedim ki dermanını vermiş olmayayım diyor. Sende o dermanı arıyorsun inşallah en kısa zaman bulur, kurtulursun.
Allah sana Şafi adıyla Eyüp As a verdiği kalıcı şifalardan versin
deyncat çağla önerisiyle SOHO NYC maske aldım.
buzdolabına koyup sürünce buz gibi oluyor ve yıkanmıyor cilt emiyor ve çok güzel nemlendiriyor.
biri anti aging özellikli kolajenli. diğeri leke karşıtı. yeşil olanı açtım beğendim.
vegan bir ürün.
ah ya bu sıcaklarda ağrı hiç çekilmez şifa şifa şifa en bolundan en hızlısından
Sıcak güneş bana hep daha iyi geliyor aslında. Anneannem hep üşürdü rahmetli umrede herkes yanarken ancak ısındım çok güzel birr hava demişti çok gülmüştük ona benzedim gittikçe. But halam Antep fena dedim ona bir şey diyemem ama burası için kışa göre daha iyiyim kışın daha fena oluyorum ben. 777 aldım kabul ettim inşallah sağol aşkoş. Başka şeyle bu kadar uğraşsam profesör olurdums ya.