2-3 defa kullandım bir kere çok serinletiyor ve cilt 15 dk sonra tamamen emiyor ve nemleniyor. Belirgin bir lekem yok ama genel bir aydınlanma var sanki.
Güzellik Rutinim
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
@Skinkeyr canım melatonine devam ediyor musun ve aynı marka mı hala.
Derya balta dan influş olup alaçatı melatonin aldım 2 tane ile uyuyabiliyorum
ocean mı başka bir marka mı alsam diye saçma düşünceler içindeydim. Ocean kesin etkili niye macera arıyorsam

Derya balta dan influş olup alaçatı melatonin aldım 2 tane ile uyuyabiliyorum
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Some başak görl problemsss.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Daha da merakşov şimdi.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Yaaa çok teşekkür ederim aşkoşsu.Ametist yazdı: ↑31 Tem 2023, 12:01Ah skinym ah 2 bir yerim ağrısa sen aklıma geliyorsun nasıl dayanıyor diyorum. Allah hiç bir dert vermedim ki dermanını vermiş olmayayım diyor. Sende o dermanı arıyorsun inşallah en kısa zaman bulur, kurtulursun.
Allah sana Şafi adıyla Eyüp As a verdiği kalıcı şifalardan versin![]()
![]()
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Ben Bim den aldım 79 tl soho bim e ürün göndererek deneme yapmak istemiş. Denemeden faydalandımSkinkeyr yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:07Daha da merakşov şimdi.Fiyatı da iyi yaz bitmeden alabilirim aslında.
Değerli hocamız da beğenmiş hem.
Kendi markası mı trendyoldaki sayfada fotisi var da merak ettim.
Bu tarz serinleten maske olarak skinceuticalsın yeşil bir maskesi vardı onu kullanmıştım çokseldi ama o durulanıyordu. Ben de buzdolabına koyuyordum. Şimdi tabii sen kaç milyor milyar olmuştur o.
Geçen yaz kullanmıştım.
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben 1 kutu bittikten sonra kullanmadım görl. Hepsini de ben kullanamadım çoğunu ben kullanmış olabilirim gerçi ama kardeşim de kullandı birkaç kez bir de halam da kullandı depremden yeni geldiklerinde uyamıyor diye. Beni çarptı biraz. Annem de sanırım bir kez falan denedi. Onlar 1 tane içti uykuları gelmemiş. Halamın travma durumu falan da var tabii. Ben de çok işe yaradı hemen uyudum ama zor kalktım biraz bir de sabah uykum vardı birkaç saat açılamadım. Tekrar alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Bizimki de Oceandı aynen. Ama ben ölçücü olmayabilirim beni kahve falan da hemen çarpar.Maça içince elim ayağım kesiliyor mesela.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Kullanma kılavuzuna bak dedim bu arada öyle demedim. Bir de satıcılara sor dedim birkaç tane. Açıklama yapmam bu arada ulusa sesleniş.
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51585
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
kimse gülmeyecekse uyku getirme yöntemi söyleyeceğim allah affetsinSkinkeyr yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:32Ben 1 kutu bittikten sonra kullanmadım görl. Hepsini de ben kullanamadım çoğunu ben kullanmış olabilirim gerçi ama kardeşim de kullandı birkaç kez bir de halam da kullandı depremden yeni geldiklerinde uyamıyor diye. Beni çarptı biraz. Annem de sanırım bir kez falan denedi. Onlar 1 tane içti uykuları gelmemiş. Halamın travma durumu falan da var tabii. Ben de çok işe yaradı hemen uyudum ama zor kalktım biraz bir de sabah uykum vardı birkaç saat açılamadım. Tekrar alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Bizimki de Oceandı aynen. Ama ben ölçücü olmayabilirim beni kahve falan da hemen çarpar.Maça içince elim ayağım kesiliyor mesela.
yattığım yerde ne zaman ayetel kürsi nas felak okusam yarısında aşırı uyku bastırır ve esner esner perişan olurum çoğu zamanda yatağa girmeden okurum ki yarısında uyuyakalmayayım diye
yani dua etmek bende hep kesin çözüm olmuştur
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
1 saat şarjda kalsa yeter ya , ben olsam bakarım dönüyor tamam oldu der çekerim yaniSkinkeyr yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:36Kullanma kılavuzuna bak dedim bu arada öyle demedim. Bir de satıcılara sor dedim birkaç tane. Açıklama yapmam bu arada ulusa sesleniş.![]()
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
bunu hep denerim uyuyamadığım zaman hatim etsem yok uyuyamıyorum. geçen hafta seninle konuştuğumuz günün gecesinde sabah ezanına kadar hiç uyumadım. kalktım namazı kıldım dua ettim okudum yattım yarım saat sonra zor uyudum. 10 da uyandım.nscckts yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:53kimse gülmeyecekse uyku getirme yöntemi söyleyeceğim allah affetsinSkinkeyr yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:32Ben 1 kutu bittikten sonra kullanmadım görl. Hepsini de ben kullanamadım çoğunu ben kullanmış olabilirim gerçi ama kardeşim de kullandı birkaç kez bir de halam da kullandı depremden yeni geldiklerinde uyamıyor diye. Beni çarptı biraz. Annem de sanırım bir kez falan denedi. Onlar 1 tane içti uykuları gelmemiş. Halamın travma durumu falan da var tabii. Ben de çok işe yaradı hemen uyudum ama zor kalktım biraz bir de sabah uykum vardı birkaç saat açılamadım. Tekrar alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Bizimki de Oceandı aynen. Ama ben ölçücü olmayabilirim beni kahve falan da hemen çarpar.Maça içince elim ayağım kesiliyor mesela.
yattığım yerde ne zaman ayetel kürsi nas felak okusam yarısında aşırı uyku bastırır ve esner esner perişan olurum çoğu zamanda yatağa girmeden okurum ki yarısında uyuyakalmayayım diye
yani dua etmek bende hep kesin çözüm olmuştur![]()
2-3 gecedir 2 melatoninle uyuyabiliyorum ona bile şükreder hale geldim.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
bugün çevirdiğim cümlelerden biri:
ıt does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
durmadığın sürece ne kadar yavaş gittiğin farketmez.
ıt does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
durmadığın sürece ne kadar yavaş gittiğin farketmez.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
uyuyamadığında keşke bana yazsaydın sohbet ederdik biraz,Ametist yazdı: ↑31 Tem 2023, 17:04bunu hep denerim uyuyamadığım zaman hatim etsem yok uyuyamıyorum. geçen hafta seninle konuştuğumuz günün gecesinde sabah ezanına kadar hiç uyumadım. kalktım namazı kıldım dua ettim okudum yattım yarım saat sonra zor uyudum. 10 da uyandım.nscckts yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:53kimse gülmeyecekse uyku getirme yöntemi söyleyeceğim allah affetsinSkinkeyr yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:32
Ben 1 kutu bittikten sonra kullanmadım görl. Hepsini de ben kullanamadım çoğunu ben kullanmış olabilirim gerçi ama kardeşim de kullandı birkaç kez bir de halam da kullandı depremden yeni geldiklerinde uyamıyor diye. Beni çarptı biraz. Annem de sanırım bir kez falan denedi. Onlar 1 tane içti uykuları gelmemiş. Halamın travma durumu falan da var tabii. Ben de çok işe yaradı hemen uyudum ama zor kalktım biraz bir de sabah uykum vardı birkaç saat açılamadım. Tekrar alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Bizimki de Oceandı aynen. Ama ben ölçücü olmayabilirim beni kahve falan da hemen çarpar.Maça içince elim ayağım kesiliyor mesela.
senin kafa yorgunluğun bombastik , sıraya koymak için bile sırada beklemesi gereken şeyler var hayatında ,ondan hep
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Oturup uyku beklemiyorum. Yatıyorum gözlerimi kapatıyorum dalmaya çalışıyorum olmayınca bütün sureleri okuyorum sonra sinirleniyorum hızla dönmeye başlıyorum. Sabaha karşı yorulunca sızıyorum. Dolayısıyla sana yazmak aklıma gelmedi.nscckts yazdı: ↑31 Tem 2023, 18:22uyuyamadığında keşke bana yazsaydın sohbet ederdik biraz,Ametist yazdı: ↑31 Tem 2023, 17:04bunu hep denerim uyuyamadığım zaman hatim etsem yok uyuyamıyorum. geçen hafta seninle konuştuğumuz günün gecesinde sabah ezanına kadar hiç uyumadım. kalktım namazı kıldım dua ettim okudum yattım yarım saat sonra zor uyudum. 10 da uyandım.nscckts yazdı: ↑31 Tem 2023, 16:53
kimse gülmeyecekse uyku getirme yöntemi söyleyeceğim allah affetsin
senin kafa yorgunluğun bombastik , sıraya koymak için bile sırada beklemesi gereken şeyler var hayatında ,ondan hep
Bundan sonra uyuyamayınca yazarım
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
olmazsa bir komşundan rica edersin sonra komşundan alırsın
yerinde olsam yeni ev adresine isterdim siparişi en baştan