Çok güzel görünüyor gerçekten.
Güzellik Rutinim
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15237
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Ohh miss. Canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yılların olsun. Yeni yaşında tüüüüm dileklerin gerçekleşsin
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Son 2 aydır 50 dk dan fazla derin uyku uyumadım. Lavanta melisa ve melatoninle bu gece 58 dk olabildiSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 12:18Ben hiç derin uyuyamıyorum saatten bakıyorum hiç deirme geçemiyorum hatta diş sıkma da ondan aslında. Yorgun oluyorum hep bu yüzden.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
https://ty.gl/fox25uhqja
Bugün kendime hediye aldım. Halıları kaldırdım robot bozuldu günde 3 defa ev süpürüyorum peşinden siliyorum. Kendime kıyağım olsun dedim

Bugün kendime hediye aldım. Halıları kaldırdım robot bozuldu günde 3 defa ev süpürüyorum peşinden siliyorum. Kendime kıyağım olsun dedim
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Hayırlı olsun aşkoş.Ametist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:38https://ty.gl/fox25uhqja
Bugün kendime hediye aldım. Halıları kaldırdım robot bozuldu günde 3 defa ev süpürüyorum peşinden siliyorum. Kendime kıyağım olsun dedim![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ayy regl oldum hem dolunay hem pms ikisi birden ondan böyle olmuşum demek ki.
Bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum regl öncesi 2 3 gün sanki başka biriyim. 
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
al benden de o kadar. geçen ay bayramın ilk günü saatini şaşmadan geldi yollarda ağrısını derdini çektim. bu ay bir kararsız, kendisi başlamadı stresi başladı. östrojen mi yükseliyor ne oluyorsa beni de epeyce yükseltiyor ve bu dönemde aşırı duygusal oluyorum her şeye ağlamak istiyorum
Kader, gayrete aşıktır
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
Güle güle kullan canım, hayırlı olsunAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:38https://ty.gl/fox25uhqja
Bugün kendime hediye aldım. Halıları kaldırdım robot bozuldu günde 3 defa ev süpürüyorum peşinden siliyorum. Kendime kıyağım olsun dedim![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben sinirli oluyorum ama normalde aşırı sakinimdir kimseyi hiç umursamam hiç kindar değilimdir her şeye rağmen pozitif ve umutluyumdur ama 3 4 gün falan böyle herkese sinir oluyorum ve dedikleri de batıyor duygusallıktan ziyade.Haytım aynı bile olsa mahvolmuşum gibi geliyor her şey bitti gibi falanAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:56
al benden de o kadar. geçen ay bayramın ilk günü saatini şaşmadan geldi yollarda ağrısını derdini çektim. bu ay bir kararsız, kendisi başlamadı stresi başladı. östrojen mi yükseliyor ne oluyorsa beni de epeyce yükseltiyor ve bu dönemde aşırı duygusal oluyorum her şeye ağlamak istiyorum![]()
Öfff çok kötü. Buna eğilmeliyim.
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51553
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
hayırlı olsunAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:38https://ty.gl/fox25uhqja
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
hangi ülkedeydi reglken cinayet işleyen kadına hal indirimi veriliyordu ...
çok normal değil mi canım hormonlardan oluşuyoruz gerginlik kabus stres sıkıntı normal o yüzden o dönem
erhana kadın olmanın zorluklarını anlatırken şu örneği vermiştim her şeyi geç en başta regl 1 hafta öncesi hormonlarla gerilim başlar 1 hafta regl ondan sonrada regl sonrası 1 hafta
geriye kalıyor 1 hafta onda da bari sinirimi bozma erhaaaan demiştim
düşün bak bunu anlatmam çok caydırıcı olmuştu bu bile başlı başına bir mesele
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ben normalde de gergoyumSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 15:01Ben sinirli oluyorum ama normalde aşırı sakinimdir kimseyi hiç umursamam hiç kindar değilimdir her şeye rağmen pozitif ve umutluyumdur ama 3 4 gün falan böyle herkese sinir oluyorum ve dedikleri de batıyor duygusallıktan ziyade.Haytım aynı bile olsa mahvolmuşum gibi geliyor her şey bitti gibi falanAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:56
al benden de o kadar. geçen ay bayramın ilk günü saatini şaşmadan geldi yollarda ağrısını derdini çektim. bu ay bir kararsız, kendisi başlamadı stresi başladı. östrojen mi yükseliyor ne oluyorsa beni de epeyce yükseltiyor ve bu dönemde aşırı duygusal oluyorum her şeye ağlamak istiyorum![]()
Öfff çok kötü. Buna eğilmeliyim.![]()
regl olmadan 3-4 gün önce başlar bende abartılı çoşkulu gerginlik
bir anda ahsenle erhanın odadan toz olup kaçtıklarını hatırlıyorum yaptıkları bir hata neticesinde
pantolon giymeye çalışıyordum duştan yeni çıkmıştım
terden yukarı çekemedim yapıştı
1-2denedim zorlandım ulan sen misin yukarı çıkmayan pantolon
seninde kumaşınındaa güneşininde sıcağınındaaa diye başladım dizlerime indirmeye çalışıyorum yapıştı ya inmiyorda bacaklarımla pantolonu tepeleyerek elimle parçalayarak çığlık atarak çıkardım çıkardıkdan sonra birde üstünde depindim
hiç hoş değildi
terlemek
rahatsız oluyorum özelikle reglken
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
birde şimdi bak terleyeceğim diye stres yapıyorum stres yapınca daha çok terleyip daha çok sinirleniyorum
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10272
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Regline de takmazsin ayol cok normal değil miSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 15:01Ben sinirli oluyorum ama normalde aşırı sakinimdir kimseyi hiç umursamam hiç kindar değilimdir her şeye rağmen pozitif ve umutluyumdur ama 3 4 gün falan böyle herkese sinir oluyorum ve dedikleri de batıyor duygusallıktan ziyade.Haytım aynı bile olsa mahvolmuşum gibi geliyor her şey bitti gibi falanAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:56
Öfff çok kötü. Buna eğilmeliyim.![]()
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10272
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Bikac ürün yorumu yapayım
Hc ovex harika nasıl hafif nasıl güzel işini yapıyor ❤
Kirpi serumuna bayıldım daha kullanali kac gun oldu ki harikalar yaratıyorsun böyle,benim kirpik uçları açıktır hemen koyulastirdi .demek ki bir kac ay kullansam woaww
Origins yüz temizleyicisi biraz hayal kırıklığı oldu bence o yağlı cilt tipi için,karma falan hikaye
Cerave akne icin olan bile daha karma cilt duruyor öyle diyim...
Kirpi serumuna bayıldım daha kullanali kac gun oldu ki harikalar yaratıyorsun böyle,benim kirpik uçları açıktır hemen koyulastirdi .demek ki bir kac ay kullansam woaww
Origins yüz temizleyicisi biraz hayal kırıklığı oldu bence o yağlı cilt tipi için,karma falan hikaye
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
hepsi tam nokta atışı tespitlerPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:12Bikac ürün yorumu yapayım
originsde yüz yıkama jeli çeşit çeşit kendine uygun olanı kesin bulursun güzel bir markadır
sana kurutmayan ama derin temizleyen yıkama jeli lazım onuda bulmak öyle zor ki, çift aşamalı temizlik yaptığın için
gündüz hassas cilt için olanlardan kullanıp gece daha karma-yağlı cilt için olanı kullanırsan sanki sana daha iyi olabilir diye düşünüyorum