Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Ametist senin önerdiğin güneş kremini kullanıyorum ben fondoten kaldı
formülasyonu bozulmadı fondotenin aslında hala sağlam ama güneş kremi o kadar pratik ki elim fondotene hiç gitmiyor
yalnız güneş kremi göz altımda çizgilenme yapıyor doluyor
pudra ile sabitlediğimde bu sefer daha da belli oluyor
sırf o yüzden kapatıcıya baktım göz altıma göz kapağımada sürüyorum ya ben güneş kremimi kulağıma boynuma vicdanıma kadar :)
Hangi güneş kremiydi ki o.
Fondoten watsons da var ve uçuk fiyatlı değildi. Sonra alınabilir. Benimde yarısından fazlası duruyor.
@Ametist senin önerdiğin güneş kremini kullanıyorum ben fondoten kaldı
formülasyonu bozulmadı fondotenin aslında hala sağlam ama güneş kremi o kadar pratik ki elim fondotene hiç gitmiyor
yalnız güneş kremi göz altımda çizgilenme yapıyor doluyor
pudra ile sabitlediğimde bu sefer daha da belli oluyor
sırf o yüzden kapatıcıya baktım göz altıma göz kapağımada sürüyorum ya ben güneş kremimi kulağıma boynuma vicdanıma kadar :)
Fondoten watsons da var ve uçuk fiyatlı değildi. Sonra alınabilir. Benimde yarısından fazlası duruyor.
balgeum canısı
çok memnunum valla kendilerinden
Aa evet ben sonbaharın başında ne olur ne olmaz diye altına ayrıca güneş kremi sürüyordum ondan tereddüt ettim.
kendisinden bende çok memnunum bende göz altımda çizgilenme yapmadı. Göz altına başka güneş kremi sürüp üstüne hafifce balgeum geçebilirsin belki.
Cildi parlak ve canlı göstermesini çok seviyorum.
Geçen sene mineaderm peptit krem almıştım büyük boy misel su göndermişler. Ama yağ bazlıya göre cildimi biraz kuruttu. Balgeum un Onarıcı nemlendirici kremini aldım bakalım nasıl çıkacak.
balgeum canısı
çok memnunum valla kendilerinden
Aa evet ben sonbaharın başında ne olur ne olmaz diye altına ayrıca güneş kremi sürüyordum ondan tereddüt ettim.
kendisinden bende çok memnunum bende göz altımda çizgilenme yapmadı. Göz altına başka güneş kremi sürüp üstüne hafifce balgeum geçebilirsin belki.
Cildi parlak ve canlı göstermesini çok seviyorum.
Geçen sene mineaderm peptit krem almıştım büyük boy misel su göndermişler. Ama yağ bazlıya göre cildimi biraz kuruttu. Balgeum un Onarıcı nemlendirici kremini aldım bakalım nasıl çıkacak.
balgeum genel olarak içerikleri iyi
çok keşfedilmemesini sevdim bu sayede makul fiyatda kalıyor ,böyle yazdım ya kesin uçar
koruyuculuğu güzel yazın o en sıkıntılı 3 ayda altına güneş kremi kullanabilirsin güvendim bu güneş kremine gerçekten koruyor
banila co zero yağ bazlı temizleyicim bitti
sen hangisinden memnunsun şimdi @Ametist
Ben en son cosmed in balm ını bitirdim güzeldi ama boyutu küçük geldi.
Cosmed in sıvı olanından 400 ml kullanmıştım ve sorun yaşamamıştım. O yüzden yeniden aldım. Enzim peelingini de aldım farklı farklı ürünler olmasın diye de tercih ettim.
Görümcemde licape vardı birkaç kere kullanmıştım cildimde kuruma hissettim ama o memnundu.
Cilde göre değişiyor tabi ama ben cosmed den memnunum.
Hülya uraz fidi yerine bir yöntem tavsiye ediyor. Salisilik asiti yüzünde 10 dk beklettikten sonra enzim peelingi avucunda yağ bazlı ile karıştırıp yüzüne sürüyorsun ve masaj yapıp yıkıyorsun. Bunu denedim gerçekten güzel sonuç aldım. Ve kil maskesi 5 dk sonra yüzümü kızartıyordu ondan da kurtarmış oldu. O yüzden de büyük boy bir ürün olsun istedim canım.
banila co zero yağ bazlı temizleyicim bitti
sen hangisinden memnunsun şimdi @Ametist
Ben en son cosmed in balm ını bitirdim güzeldi ama boyutu küçük geldi.
Cosmed in sıvı olanından 400 ml kullanmıştım ve sorun yaşamamıştım. O yüzden yeniden aldım. Enzim peelingini de aldım farklı farklı ürünler olmasın diye de tercih ettim.
Görümcemde licape vardı birkaç kere kullanmıştım cildimde kuruma hissettim ama o memnundu.
Cilde göre değişiyor tabi ama ben cosmed den memnunum.
Hülya uraz fidi yerine bir yöntem tavsiye ediyor. Salisilik asiti yüzünde 10 dk beklettikten sonra enzim peelingi avucunda yağ bazlı ile karıştırıp yüzüne sürüyorsun ve masaj yapıp yıkıyorsun. Bunu denedim gerçekten güzel sonuç aldım. Ve kil maskesi 5 dk sonra yüzümü kızartıyordu ondan da kurtarmış oldu. O yüzden de büyük boy bir ürün olsun istedim canım.
selam iyi haftalar herkese
hafta sonu hiç tembel modumu açamadım. temizlik yaptım eylülde yaptığım sirkeleri süzdüm şişelere doldurdum yemek yaptım yedik derken 3 saat falan sürdü. evi sirke kokusu sardı mutfağı temizledim oturdum saat 10 du. okunmayı bekleyen sınav kağıtlarım vardı 11 de kağıt okumaya oturdum belim bacaklarım ağrımıştı öyle biraz dinlendim. yattım kalktım okula geldim.
arada gazozlu tatlı da yaptım tabi. bugün yemeğimin yanında getirdim