Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kızlar ben geldim istifa verdim ay sonunda işten çıkıyorum buraya bolca gelirim artık, 3 haftadır 12 saat çalışıyordum tak etti
haklısın iyi yapmışsın
insanüstü beklentide çığır açmışlar höh yani
Sen nasılsın nisam nasıl gidiyor hayat
Çıkmadan baya alışveriş yaptım ım ffrom ginseng aldım bir kaç Torriden ürünleri falan aldım
iyiyim canım çok şükür
süper iyi yapmışsın , cilt bakıma kendine yatırım en güzeli ı from ginseng kullanmaya başladın mı aldıktan sonra
rutin oluşturdun mu
şuanki rutinin nasıl
haklısın iyi yapmışsın
insanüstü beklentide çığır açmışlar höh yani
Çıkmadan baya alışveriş yaptım ım ffrom ginseng aldım bir kaç Torriden ürünleri falan aldım
iyiyim canım çok şükür
süper iyi yapmışsın , cilt bakıma kendine yatırım en güzeli ı from ginseng kullanmaya başladın mı aldıktan sonra
rutin oluşturdun mu
şuanki rutinin nasıl
Ginsenge daha başlamadım
Şuan gündüz hyaluronik serum instree tonik cosrx güneş kremi
Akşam banilo co temizleme balm
Yüz yıkama jeli
Arbutin ve nemlendirici gidiyorum
iyiyim canım çok şükür
rutin oluşturdun mu
şuanki rutinin nasıl
Ginsenge daha başlamadım
Şuan gündüz hyaluronik serum instree tonik cosrx güneş kremi
Akşam banilo co temizleme balm
Yüz yıkama jeli
Arbutin ve nemlendirici gidiyorum
@Ametist ve @Skinkeyr i çok merak ediyorum sağlık durumlarını
Onların nesi var ?
@Ametist dizi çok yordu
@Skinkeyr babası hastaydı kendisininde hali yoktu
Selam aşkooommm iyi diyelim iyi olalım biraz gelişmeler var ama hala çok iyi değil ben de herkes gibi dertsiz insan yok idare ediyorum canım.Daha pozitif olmaya karar verdim ben de artık çok negatifi çektim galiba.Ankaradayım benim gene her Ankarada oluşumda yazmam.
ankarada meme estetiği olucam bana doktor arkadaşım ferruh bingül ismini verdi ona git dedi
ama başka önerilerde görmek isterim işin ehli tecrübeli
etrafımda sorabileceğim kimse yok
nasıl doktor bulunur :)
Ben burun ameliyati Haldun Kamburoğluna oldum memnunum memişkoları da efso duruyordu yaptirir miyim bilmem ama yaptirsam ona yaptiririm.
Kalbi çok hasar almış demiş doktor
Yüzde 40 çalışıyormuş
Birde dün strent takmışlar ya ondan
Birde hani o normal odaya alınma muhabbeti varya kardeşim onu bn yanlış anladım diyor şuan yoğun bakımdan çıkmaya durumu uygun değilmiş zaten yarın kurul toplanacak kızlar by pass olursa da bir ay beklemesi gerekiyormuş bilmiyorum kızlar
Ayy canım benim geçmiş olsun çok seni çok iyi anlıyorum düzelecek inşallah Allah sifa versin.