Sen seksi ve cool görl olursun bir kere.nscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 08:17Vaayy havalı kızlara da bak senben giysem kesin mavi şıpıdık naylon terlikli hatçe bacıya dönerim
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51588
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
nerden buluyorsunuz bunları ya vallahi benim hiç karşıma çıkmıyor karşıma hep taşlı tuşlu şeyler çıkıyor
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Sağol görl.
- Suzannaa
- İfadeler: 723
- Teşekkür etti: 110 kez
Mia yi her gün kullanmiyorum. Le balvo markasinin aha bha serumu var canim onu kullaniyorum lokal.nscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 13:52mia ve avene gibi kremler hergün kullanıma uygun değil bazen arbutin sürersin bazen başka krem bazen mia,Suzannaa yazdı: ↑03 Nis 2023, 13:44nscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 13:15
ha oynuyorsun yani sivilcelerinle sivilce patlamaz kendiliğinden iyileşir çünkü
rutine başladığında sana çok iyi gelmişti yani ürünlerden kaynaklanan bir sıkıntı değil
ya beslenme düzenin değişti, ya güneş kremi ağır geldi, ya almak istediğin nemlendirici günlük kullanıma uygun değil hergün kullanırsan tıkayabilir demiştim onu kullandıysan o tıkadı ,ya akşam temizlemeyi atladın ya da iyi temizlenmedi yani hormonal değilse fiziksel durum sonradan oluştuğuna göre ve leke de kaldığına göre tekrar bir gözden geçir bakalım neler oldu
dokunmaman sıkmaman oynamaman lazım dokunursan lekelenir canım lekede geçmesi çooooooook zordur
Gecmiyor iste ayni yerden tekrar geliyor. Patlamiyor derken ucu belli degil kendi haline birakiyorum ama sönüp tekrar geliyor.
Canim arbutin kullaniyorum ve mia bunlari mi diyosun tikar diye?
Günes kremim la roche posay.
Bunun disinda evet suyu az iciyorum sacma sapanda beslenebiliyorum bazen.
hergün mia kullanırsan ağır gelebilir...
aynı yerden geliyorsa hormonal de olabilir bak,
ordinarynin aha bha serumu var ya da kırmızı peeling serum ondan alırsan bir tane
sivilcenin üstüne lokal sürersin hemen söndürür
kore mağazası bulmuşsun ya orada da bulursun kesin aha bha içerikli serum veya krem bunlar sivilcede çok etkili olur lokal uygularsın
Gözlemlemem lazim biraz.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ne zamandır çıkıyor tam olarak aynı noktada baş vermeyen kistik gibimi dokununca hissedilen ondan mıSuzannaa yazdı: ↑03 Nis 2023, 16:04Mia yi her gün kullanmiyorum. Le balvo markasinin aha bha serumu var canim onu kullaniyorum lokal.nscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 13:52mia ve avene gibi kremler hergün kullanıma uygun değil bazen arbutin sürersin bazen başka krem bazen mia,Suzannaa yazdı: ↑03 Nis 2023, 13:44
Gecmiyor iste ayni yerden tekrar geliyor. Patlamiyor derken ucu belli degil kendi haline birakiyorum ama sönüp tekrar geliyor.
Canim arbutin kullaniyorum ve mia bunlari mi diyosun tikar diye?
Günes kremim la roche posay.
Bunun disinda evet suyu az iciyorum sacma sapanda beslenebiliyorum bazen.
ordinarynin aha bha serumu var ya da kırmızı peeling serum ondan alırsan bir tane
kore mağazası bulmuşsun ya orada da bulursun kesin aha bha içerikli serum veya krem bunlar sivilcede çok etkili olur lokal uygularsın
Gözlemlemem lazim biraz.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Algoritmaaaa.
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10289
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Yok değil,alınca gösteririm
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Ya kuruluktan hassasiyet oluşur ondan, ya yanlış nemlendiriciden fazla gelirse tıkar, ya da kıl kökü iltihabı
Kızarıklık ve hassasiyet şişme var mı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
O zaman ya şampuan kurutuyor kaş kökünü, derini, kuru karma olduğun için kaş bölgen kuruya zaten meyilli olur, ya da yüz yıkama jeliyle o bölgeyi fazla yıkıyorsun kurutuyor kuruluktan bu. Doktora gittiğinde deseydin kaş içinde sivilcem çıkıyor diye, şakak kaş gibi kısımlarda egzama gibi olur sivilceler
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Göz kremi peptitli varya ondan çok minik hafif nemlensin diye sürer misin çok hafif ama
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12363
- Teşekkür etti: 2029 kez
çok nadir oluyor cnm oyuzden aklıma gelmedi hiç @nsccktsnscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 20:40O zaman ya şampuan kurutuyor kaş kökünü, derini, kuru karma olduğun için kaş bölgen kuruya zaten meyilli olur, ya da yüz yıkama jeliyle o bölgeyi fazla yıkıyorsun kurutuyor kuruluktan bu. Doktora gittiğinde deseydin kaş içinde sivilcem çıkıyor diye, şakak kaş gibi kısımlarda egzama gibi olur sivilceler
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
1 ayda 3. bu aslında sık oluyorSebboy58 yazdı: ↑03 Nis 2023, 20:56çok nadir oluyor cnm oyuzden aklıma gelmedi hiç @nsccktsnscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 20:40O zaman ya şampuan kurutuyor kaş kökünü, derini, kuru karma olduğun için kaş bölgen kuruya zaten meyilli olur, ya da yüz yıkama jeliyle o bölgeyi fazla yıkıyorsun kurutuyor kuruluktan bu. Doktora gittiğinde deseydin kaş içinde sivilcem çıkıyor diye, şakak kaş gibi kısımlarda egzama gibi olur sivilceler
- Suzannaa
- İfadeler: 723
- Teşekkür etti: 110 kez
Aynen ondannscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 16:05ne zamandır çıkıyor tam olarak aynı noktada baş vermeyen kistik gibimi dokununca hissedilen ondan mıSuzannaa yazdı: ↑03 Nis 2023, 16:04Mia yi her gün kullanmiyorum. Le balvo markasinin aha bha serumu var canim onu kullaniyorum lokal.nscckts yazdı: ↑03 Nis 2023, 13:52
mia ve avene gibi kremler hergün kullanıma uygun değil bazen arbutin sürersin bazen başka krem bazen mia,
Gözlemlemem lazim biraz.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
polikistik over,çikolata kisti vs olabilir kadın doğuma genel muayene olursan iyi olur, eğer kadın doğumda herşey yolundaysa cildiyeye gitmen gerek
kremler sana ağır geliyor mu?
dokununca yağlı yapış his oluyor mu cildinde
kuru ciltliydin ama belki krem ağır geliyor olabilir
aha bha yı ne kadar zamanda bir kullanıyorsun aha bha ürününün markasından da emin olamadım keşke ordinary olsaydı ya da kore mağazasından bir ürün olsaydı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
@Suzannaa makyaj fırçan süngerin sık yıkanmalı,kapatıcı fondoten değişikliği yaptın mı? tarihi geçmiş olabilir mi makyaj ürünleri elden geçmeli o kistik akne sıkıntılı açıkcası...geçirmesi de uzun sürer